کد خبر: ۴۵۹۳۹
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۰

ضربه فساد در مس رفسنجان به فوتسال!

سرمربی تیم فوتسال مس سونگون گفت که پرونده باشگاه مس رفسنجان باعث بروز مشکلاتی در تیم‌های زیرمجموعه شرکت صنایع ملی مس ایران شده است.
ضربه فساد در مس رفسنجان به فوتسال!

مخاطب ۲۴- حمید بی‌غم درباره شرایط تیم مس سونگون ورزقان در آستانه آغاز لیگ برتر فوتسال، گفت: بازیکنان جوانی به خدمت گرفتیم که سابقه بازی در لیگ برتر را دارند. تلفیق بازیکنان جوان و باتجربه به مس کمک می‌کند و باید به نحو احسن از این ترکیب استفاده کنیم. مس سونگون از سال‌های گذشته جوان‌تر شده و امیدواریم اشتباهات بازیکنان کمتر شود تا به قهرمانی بیانجامد.

وی در مورد سربرآوردن قطبی جدید در فوتسال با خرید‌های کهکشانی تیم گهر زمین سیرجان عنوان کرد: از باشگاه گهر زمین تشکر می‌کنم که در فوتسال سرمایه‌گذاری کرده و با جذب سه لژیونر، جذابیت ویژه‌ای به لیگ برتر می‌دهد. گهر زمین یکی از مدعیان قهرمانی به شمار می‌رود و از ما و حتی گیتی‌پسند خیلی بیشتر هزینه کرده است. کار نسبت به سال‌های گذشته قطعاً سخت‌تر خواهد بود و امیدوارم رقابت این مثلث قهرمانی، به قهرمانی مس ختم شود.
سرمربی مس سونگون درباره وضعیت رقم قرارداد‌های اعضای این تیم گفت: به دلیل مشکلاتی که از لحاظ مالی به‌خاطر اتفاقات مس رفسنجان در شرکت صنایع ملی مس ایجاد شد، تیم را به‌سختی بستیم و رقم قرارداد ما از بسیاری از تیم‌ها پایین‌تر است. دو یا سه بازیکن با رقم بالا به خدمت گرفتیم و سایر بازیکنان با ارقام پایین‌تری به مس سونگون آمدند. برخی باشگاه‌ها قرارداد‌های خوبی بستند و فکر نمی‌کنم تیمی خارج از خانه کار آسانی داشته باشد.

بی‌غم در مورد تأثیر پرونده مس رفسنجان بر سایر تیم‌های زیرمجموعه شرکت ملی مس ایران تصریح کرد: وقتی اتفاقاتی مشابه حاشیه‌های پیرامون مس رفسنجان رخ می‌دهد، از هزینه‌کرد زیاد جلوگیری می‌شود و هزینه‌ها تحت مراقبت بیشتری قرار می‌گیرد. بودجه ما از سال گذشته افزایش زیادی نداشت و همین باعث شد کارمان را دیرتر از سایر تیم‌ها آغاز کنیم.
وی درباره مشکلات مس سونگون برای جذب بازیکن یادآور شد: برخی بازیکنانی را که باید نگه می‌داشتیم، از دست دادیم و تیم را به‌سختی بستیم. مس شرکتی دولتی است و در این مدت، چندین مدیر تغییر کردند. هر زمان که مدیر جدیدی به شرکت ملی مس می‌آید، رئیس ورزش جدیدی هم منصوب می‌شود.

سرمربی تیم مس سونگون در مورد شرایط تیم ملی فوتسال ایران برای جام جهانی ۲۰۲۴ که از ۲۴ شهریور ۱۴۰۳ آغاز می‌شود، گفت: تیم ملی شرایط بسیار بدی دارد. ملی‌پوشان بعد از جام ملت‌های آسیا اصلاً دور هم جمع نشدند و هیچ بازی دوستانه‌ای نداشتند. بلاتکلیفی کادر فنی به شرایط تیم ملی ضربه می‌زند. در جام جهانی فقط خلاقیت فردی به داد تیم ملی می‌رسد و فرصتی برای هماهنگی یا برنامه‌ریزی وجود ندارد.

برچسب ها: فوتسال
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
اولین عکس از بیرانوند در سربازی! اولین عکس از بیرانوند در سربازی!
علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تراکتور صبح امروز ۴ آبان راهی محل سربازی خود شد و به پادگان نظامی محل خدمتش رفت.