کد خبر: ۴۵۹۳۳
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۸

لاک زدن مطلقا ممنوع!

در واپسین روز‌های دولت سیزدهم، حراست مرکزی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد، بخشنامه‌ای به تاریخ ۱۹ تیر ابلاغ کرده که در آن خواستار «رعایت پوشش کامل برابر موازین اسلامی و شرعی» شده است. در این بخشنامه به نیرو‌های حفاظت فیزیکی دستور داده شده که از همان بدو ورود با افرادی که چنین پوششی ندارند برخورد کنند.
لاک زدن مطلقا ممنوع!

ممخاطب ۲۴- در واپسین روز‌های دولت سیزدهم، حراست مرکزی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد، بخشنامه‌ای به تاریخ ۱۹ تیر ابلاغ کرده که در آن خواستار «رعایت پوشش کامل برابر موازین اسلامی و شرعی» شده است. در این بخشنامه به نیرو‌های حفاظت فیزیکی دستور داده شده که از همان بدو ورود با افرادی که چنین پوششی ندارند برخورد کنند.

در بخش دیگری از این بخشنامه به پرسنل دستور داده شده که از «رفتار خارج از عرف اداری» خودداری کنند و همچنین دستور داده شده که «از پخش موسیقی و کلیپ و ... در محیط کار خودداری کنند».

بیشتر بخوانید

در پایان این بخشنامه به «پرسنل شریف» تذکر داده شده که در صورت عدم رعایت این «ضوابط» در مرحله اول و دوم تذکر شفاهی داده خواهد شد و در مرحله سوم به صورت کتبی تذکر داده شده و در پرونده حراستی ثبت و به کمیته انضباطی و هسته گزینش ارجاع داده خواهد شد تا «نسبت به ادامه فعالیت اداری» فرد خاطی تصمیم‌گیری شود.

دبیر شوای عالی مناطق آزاد، حجت الله عبدالملکی است که پیش از این مسئولیت، وزیر کار بود. او سخنان عجیب زیادی دارد؛ از جمله توییت معروفی که در آن نوشته بود: «با یک میلیون تومان هم می‌توان کار تولیدی کرد. حتما می‌پرسید چگونه؟ حق دارید! آموزش ندیده‌ایم!»؛ ادعای ساخت لامبورگینی توسط چند جوان ایرانی نیز از جمله سخنان معروف عبدالملکی است.

برچسب ها: مناطق آزاد
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
راز ۲۵ رأی داده‌نشده و ۸ غایب در رأی اعتماد وزیر دفاع! راز ۲۵ رأی داده‌نشده و ۸ غایب در رأی اعتماد وزیر دفاع!
در جلسه رأی اعتماد وزیر دفاع مجلس، مهرداد اخلاقی با کسب ۲۳۷ رأی موافق اعتماد نمایندگان را جلب کرد، اما جزئیات رأی‌گیری الکترونیکی نشان داد ۲۵ نماینده حاضر اصلاً رأی ندادند و ۸ نماینده هم غایب بودند. این غیبت‌ها و عدم مشارکت در شرایط حساس انتخاب وزیر دفاع جدید، سوال‌برانگیز شده است.
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.