کد خبر: ۴۵۹۱۷
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۱

دستور مخبر به اعضای هیات وزیران درباره دولت جدید

سرپرست ریاست جمهوری گفت: اعضای دولت مردمی همان‌طور که تا امروز نهایت همکاری را با آقای پزشکیان و همکارانش داشته‌اند، تا لحظه تحویل امور به دولت جدید همچنان به این رویه عمل کنند.
دستور مخبر به اعضای هیات وزیران درباره دولت جدید

مخاطب ۲۴- محمد مخبر، امروز چهارشنبه در نشست هیئت وزیران، اعضای دولت را موظف کرد هر کدام گزارشی مقایسه‌ای از وضع حوزه مدیریت خود از زمان تحویل کار به دولت تا لحظه تحویل کار به دولت چهاردهم، تهیه و ارائه کنند.

مخبر، همچنین ضمن تاکید بر انجام با قوت و به دور از هرگونه تعلل و تأخیر امور مربوط به دولت، همکاری کامل اعضای هیئت وزیران با رئیس جمهور منتخب و دولت جدید را ضروری دانست و گفت: اعضای دولت مردمی همان‌طور که تا امروز نهایت همکاری را با آقای پزشکیان و همکارانش داشته‌اند، تا لحظه تحویل امور به دولت جدید همچنان به این رویه عمل کنند.

سرپرست ریاست جمهوری در ادامه سخنان خود با توجه به شناسایی مواردی از ابتلای افراد به تب دنگی، اظهار داشت: وزرای بهداشت و کشور در نشست مشترکی، موضوع را به‌طور کامل مورد بررسی قرار دهند و تصمیمات و تدابیر پیشگیرانه لازم را در این‌باره اتخاذ کنند.

مخبر با توجه به حضور روز گذشته خود در مراسم افتتاح «سازمان ملی هوش مصنوعی کشور» هوش مصنوعی را در جهان امروز از مؤلفه‌های قدرت و حکمرانی دانست و تصریح کرد: تأسیس سازمان ملی هوش مصنوعی در زمانی کوتاه، یادگار توجهات و تأکیدات رئیس جمهور شهید است که امیدوارم با سرعت و موفقیت، امور مربوط به خود را به پیش ببرد.

همچنین در نشست امروز هیئت دولت، وزیر نفت در گزارشی از برنامه‌های توسعه‌ای اجرا شده در این وزارتخانه، از تثبیت تولید نفت روی عدد ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار بشکه تا پایان سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: با قرارداد‌هایی که با پیمانکاران خوش سابقه منعقد شده است، تولید نفت در سال ۱۴۰۳ به ۴ میلیون بشکه در روز خواهد رسید که این افزایش ۴۰۰ هزار بشکه‌ای، درآمد سالیانه فروش نفت کشور را ۱۰ میلیارد دلار افزایش خواهد داد.

بیشتر بخوانید

جواد اوجی، با توجه به پیش‌بینی رشد ۸ درصدی در بخش صنعت نفت و گاز در برنامه هفتم توسعه، تصریح کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در افق ۴ ساله می‌توانیم به تولید هر روز ۵ و نیم میلیون بشکه نفت برسیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این نشست با توجه به افزایش نرخ همه‌گیری تب دنگی در جهان از ۶ و نیم میلیون تن در سال گذشته میلادی به ۱۰ میلیون تن در امسال و همچنین، افزایش تلفات آن، گفت: در حال حاضر، کشور‌های پاکستان، عراق، امارات و دیگر کشور‌های جنوب خلیج فارس، آلوده هستند و مواردی از وجود عامل شیوع این بیماری نیز در استان‌های جنوبی ایران و استان گیلان مشاهده شده است و احتمال آلودگی در خوزستان، مازندران و گلستان نیز وجود دارد.

بهرام عین‌اللهی با توجه به افزایش تعداد مبتلایان کشور از ۷۵ مورد در سال گذشته به ۱۴۹ در امسال و اینکه از این تعداد، ۱۳۰ تن سابقه سفر به امارات داشته‌اند، اظهار داشت: اقداماتی برای پاکسازی شهر‌های آلوده، افزایش مراقبت در مناطق مرزی و پایانه‌های مرزی و بررسی سلولوژیک برای رصد بیماران در حال انجام است و ضرورت دارد که وزیر کشور نیز موضوع را با تشکیل شورا‌های تأمین استان‌ها و شهرستان‌ها به طور جدی پیگیری کند.

همچنین، رئیس کل بانک مرکزی در نشست امروز هیئت دولت با توجه به انتشار ۱۰۰ میلیون یورو اوراق ارزی در سال گذشته، اظهار داشت: با اقدامات انجام شده و رفع موانع موجود، امسال امکان انتشار یک میلیارد یورو اوراق ارزی در بورس برای تأمین ارزی طرح‌ها فراهم شده است که بانک مرکزی، آن را ضمانت خواهد کرد.

محمد رضا فرزین در ادامه با بیان اینکه در خرداد امسال برای اولین بار، پس از ۶۲ سال، شاخص تورم تولیدکننده سالانه به زیر ۳۰ درصد یعنی عدد ۲۹.۷ درصد رسیده است، گفت: در اردیبهشت نیز نرخ رشد تولید مجموع شرکت‌های بورسی ۲.۸ درصد بوده که این میزان در بخش فلزات اساسی ۵.۲، صنایع شیمیایی ۱.۱، لاستیک و پلاستیک ۱۵.۶ و ماشین‌آلات ۱۶.۳ است.

برچسب ها: محمد مخبر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
اسکوچی، کی‌روش جدید! اسکوچی، کی‌روش جدید!
سرمربی سابق تیم ملی ایران در فصل ۰۵-۱۴۰۴ فوتبال ایران چهره‌ای جنجالی از خودش نشان داده است که قبلاً از او ندیده بودیم.
راز ساعت خورشیدی رادکان؛ تنها تقویم سنگی جهان که اول دی سخن میگوید راز ساعت خورشیدی رادکان؛ تنها تقویم سنگی جهان که اول دی سخن میگوید
آیا می دانستید برج رادکان دقیق ترین تقویم سنگی جهان است؟ شاهکار خواجه نصیرالدین طوسی که با مهندسی شگفت انگیز، تنها تقویم سنگی جهان برای تعیین دقیق فصول و آغاز زمستان در اول دی است
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر