کد خبر: ۴۵۹۱۷
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۱

دستور مخبر به اعضای هیات وزیران درباره دولت جدید

سرپرست ریاست جمهوری گفت: اعضای دولت مردمی همان‌طور که تا امروز نهایت همکاری را با آقای پزشکیان و همکارانش داشته‌اند، تا لحظه تحویل امور به دولت جدید همچنان به این رویه عمل کنند.
دستور مخبر به اعضای هیات وزیران درباره دولت جدید

مخاطب ۲۴- محمد مخبر، امروز چهارشنبه در نشست هیئت وزیران، اعضای دولت را موظف کرد هر کدام گزارشی مقایسه‌ای از وضع حوزه مدیریت خود از زمان تحویل کار به دولت تا لحظه تحویل کار به دولت چهاردهم، تهیه و ارائه کنند.

مخبر، همچنین ضمن تاکید بر انجام با قوت و به دور از هرگونه تعلل و تأخیر امور مربوط به دولت، همکاری کامل اعضای هیئت وزیران با رئیس جمهور منتخب و دولت جدید را ضروری دانست و گفت: اعضای دولت مردمی همان‌طور که تا امروز نهایت همکاری را با آقای پزشکیان و همکارانش داشته‌اند، تا لحظه تحویل امور به دولت جدید همچنان به این رویه عمل کنند.

سرپرست ریاست جمهوری در ادامه سخنان خود با توجه به شناسایی مواردی از ابتلای افراد به تب دنگی، اظهار داشت: وزرای بهداشت و کشور در نشست مشترکی، موضوع را به‌طور کامل مورد بررسی قرار دهند و تصمیمات و تدابیر پیشگیرانه لازم را در این‌باره اتخاذ کنند.

مخبر با توجه به حضور روز گذشته خود در مراسم افتتاح «سازمان ملی هوش مصنوعی کشور» هوش مصنوعی را در جهان امروز از مؤلفه‌های قدرت و حکمرانی دانست و تصریح کرد: تأسیس سازمان ملی هوش مصنوعی در زمانی کوتاه، یادگار توجهات و تأکیدات رئیس جمهور شهید است که امیدوارم با سرعت و موفقیت، امور مربوط به خود را به پیش ببرد.

همچنین در نشست امروز هیئت دولت، وزیر نفت در گزارشی از برنامه‌های توسعه‌ای اجرا شده در این وزارتخانه، از تثبیت تولید نفت روی عدد ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار بشکه تا پایان سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: با قرارداد‌هایی که با پیمانکاران خوش سابقه منعقد شده است، تولید نفت در سال ۱۴۰۳ به ۴ میلیون بشکه در روز خواهد رسید که این افزایش ۴۰۰ هزار بشکه‌ای، درآمد سالیانه فروش نفت کشور را ۱۰ میلیارد دلار افزایش خواهد داد.

بیشتر بخوانید

جواد اوجی، با توجه به پیش‌بینی رشد ۸ درصدی در بخش صنعت نفت و گاز در برنامه هفتم توسعه، تصریح کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در افق ۴ ساله می‌توانیم به تولید هر روز ۵ و نیم میلیون بشکه نفت برسیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این نشست با توجه به افزایش نرخ همه‌گیری تب دنگی در جهان از ۶ و نیم میلیون تن در سال گذشته میلادی به ۱۰ میلیون تن در امسال و همچنین، افزایش تلفات آن، گفت: در حال حاضر، کشور‌های پاکستان، عراق، امارات و دیگر کشور‌های جنوب خلیج فارس، آلوده هستند و مواردی از وجود عامل شیوع این بیماری نیز در استان‌های جنوبی ایران و استان گیلان مشاهده شده است و احتمال آلودگی در خوزستان، مازندران و گلستان نیز وجود دارد.

بهرام عین‌اللهی با توجه به افزایش تعداد مبتلایان کشور از ۷۵ مورد در سال گذشته به ۱۴۹ در امسال و اینکه از این تعداد، ۱۳۰ تن سابقه سفر به امارات داشته‌اند، اظهار داشت: اقداماتی برای پاکسازی شهر‌های آلوده، افزایش مراقبت در مناطق مرزی و پایانه‌های مرزی و بررسی سلولوژیک برای رصد بیماران در حال انجام است و ضرورت دارد که وزیر کشور نیز موضوع را با تشکیل شورا‌های تأمین استان‌ها و شهرستان‌ها به طور جدی پیگیری کند.

همچنین، رئیس کل بانک مرکزی در نشست امروز هیئت دولت با توجه به انتشار ۱۰۰ میلیون یورو اوراق ارزی در سال گذشته، اظهار داشت: با اقدامات انجام شده و رفع موانع موجود، امسال امکان انتشار یک میلیارد یورو اوراق ارزی در بورس برای تأمین ارزی طرح‌ها فراهم شده است که بانک مرکزی، آن را ضمانت خواهد کرد.

محمد رضا فرزین در ادامه با بیان اینکه در خرداد امسال برای اولین بار، پس از ۶۲ سال، شاخص تورم تولیدکننده سالانه به زیر ۳۰ درصد یعنی عدد ۲۹.۷ درصد رسیده است، گفت: در اردیبهشت نیز نرخ رشد تولید مجموع شرکت‌های بورسی ۲.۸ درصد بوده که این میزان در بخش فلزات اساسی ۵.۲، صنایع شیمیایی ۱.۱، لاستیک و پلاستیک ۱۵.۶ و ماشین‌آلات ۱۶.۳ است.

برچسب ها: محمد مخبر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
موتورسواری زنان؛ خلأ اداری به‌جای ممنوعیت قانونی موتورسواری زنان؛ خلأ اداری به‌جای ممنوعیت قانونی
یک وکیل دادگستری تأکید کرد: موتورسواری بانوان هیچ منع قانونی ندارد و تنها نبودِ مرجع صدور گواهینامه برای زنان مانع اصلی است؛ خلأیی که با تصمیم اداری قابل حل است.
تیراندازی مرگبار در فرودگاه امام تیراندازی مرگبار در فرودگاه امام
در پی یک مشاجره مالی میان کارمند و کارفرما در شرکت پیمانکار فرودگاه امام خمینی، تیراندازی ناگهانی کارمند معترض به مرگ یکی از مدیران انجامید و تحقیقات امنیتی آغاز شد.
تحریم‌های آمریکا و چالش‌های چابهار تحریم‌های آمریکا و چالش‌های چابهار
با تمدید شش‌ماهه معافیت هند از تحریم‌های آمریکا، نقش بندر چابهار در اتصال دهلی‌نو به افغانستان پررنگ‌تر شده، اما تحولات کابل و فشار‌های واشنگتن آینده این مسیر راهبردی را با ابهام روبه‌رو کرده است.
تحول نوآورانه: تولید هیدروژن از زباله‌های هسته‌ای تحول نوآورانه: تولید هیدروژن از زباله‌های هسته‌ای
پژوهشگران با ارائه روشی جدید اعلام کردند می‌توان از پرتوزایی پسماند‌های هسته‌ای برای تولید هیدروژن استفاده کرد؛ فناوری‌ای که می‌تواند مدیریت زباله‌های اتمی و تولید انرژی پاک را متحول کند.
آمریکا کنترل ورود کمک‌های غزه را در دست می‌گیرد آمریکا کنترل ورود کمک‌های غزه را در دست می‌گیرد
دولت آمریکا اعلام کرد مرکز فرماندهی بین‌المللی تحت رهبری واشنگتن در کریات‌گات، مسئولیت هماهنگی ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را از رژیم صهیونیستی تحویل می‌گیرد؛ اقدامی که نگرانی تل‌آویو را افزایش داده است.
سئول پرتاب تازه موشک بالستیک کره‌شمالی را محکوم کرد سئول پرتاب تازه موشک بالستیک کره‌شمالی را محکوم کرد
دولت کره‌جنوبی پرتاب موشک بالستیک توسط کره‌شمالی را «اقدامی تحریک‌آمیز» خواند و همزمان فرماندهی نیرو‌های آمریکایی در سئول نیز نسبت به این آزمایش نظامی واکنش نشان داد.
طالبان: مذاکرات با اسلام‌آباد بی‌نتیجه ماند طالبان: مذاکرات با اسلام‌آباد بی‌نتیجه ماند
حکومت سرپرست افغانستان اعلام کرد گفت‌و‌گو‌های امنیتی دو روزه با هیأت پاکستانی در استانبول به‌دلیل «بی‌مسئولیتی» اسلام‌آباد بی‌نتیجه پایان یافته و پیشرفت ملموسی حاصل نشد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر