کد خبر: ۴۵۹۰۴
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۱

تأکید مخبر بر همکاری هیأت دولت با رئیس جمهور منتخب

سرپرست ریاست‌جمهوری بر انجام باقوت و به‌دور از هر گونه تعلل و تأخیر امور مربوط به دولت، همکاری کامل اعضای کابینه با رئیس‌جمهور منتخب و دولت جدید تأکید کرد.
تأکید مخبر بر همکاری هیأت دولت با رئیس جمهور منتخب

مخاطب ۲۴- محمد مخبر سرپرست ریاست‌جمهوری در جلسه صبح امروز چهارشنبه هیئت دولت، ضمن تأکید بر انجام باقوت و به‌دور از هر گونه تعلل و تأخیر امور مربوط به دولت، همکاری کامل اعضای کابینه با رئیس‌جمهور منتخب و دولت جدید را ضروری دانست و افزود: اعضای دولت مردمی همان‌طور که تا امروز نهایت همکاری را با دکتر پزشکیان و همکارانش داشته‌اند، تا لحظه تحویل امور به دولت جدید همچنان به این رویه عمل کنند.
سرپرست ریاست‌جمهوری در ادامه سخنانش با اشاره به شناسایی مواردی از ابتلای افراد به تب دنگی اظهار داشت: وزرای بهداشت و کشور در نشستی مشترک موضوع را به طور کامل مورد بررسی قرار داده و تصمیمات و تدابیر پیشگیرانه لازم را در این خصوص اتخاذ کنند.
مخبر با اشاره به حضور روز گذشته خود در مراسم افتتاح «سازمان ملی هوش مصنوعی کشور» هوش مصنوعی را در جهان امروز از مولفه‌های قدرت و حکمرانی دانست و خاطرنشان کرد: تأسیس سازمان ملی هوش مصنوعی در زمانی کوتاه یادگار توجهات و تأکیدات رئیس‌جمهور شهید است که امیدوارم با سرعت و موفقیت امور مربوط به خود را به‌پیش ببرد.
در جلسه امروز هیئت دولت وزیر نفت در گزارشی از برنامه‌های توسعه‌ای اجرا شده در این وزارتخانه، از تثبیت تولید نفت روی عدد ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار بشکه تا پایان سال ۱۴۰۲ خبر داد و افزود: با قرارداد‌هایی که با پیمانکاران خوش‌سابقه منعقد شده است تولید نفت در سال ۱۴۰۳ به ۴ میلیون بشکه در روز خواهد رسید که این افزایش ۴۰۰ هزار بشکه‌ای، درآمد سالیانه فروش نفت کشور را ۱۰ میلیارد دلار افزایش خواهد داد.
اوجی همچنین با اشاره به پیش‌بینی رشد ۸ درصدی در بخش صنعت نفت و گاز در برنامه هفتم توسعه، تصریح کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته در افق ۴ساله می‌توانیم به تولید روزانه ۵ و نیم‌میلیون بشکه نفت برسیم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این جلسه با اشاره به افزایش نرخ شیوع تب دنگی در جهان از ۶ و نیم‌میلیون نفر در سال گذشته میلادی به ۱۰ میلیون نفر در سالجاری و همچنین افزایش تلفات آن خاطرنشان کرد: در حال حاضر کشور‌های پاکستان، عراق، امارات و دیگر کشور‌های جنوب خلیج‌فارس آلوده هستند و مواردی از وجود عامل شیوع این بیماری در استان‌های جنوبی ایران و استان گیلان مشاهده شده و احتمال آلودگی در خوزستان، مازندران و گلستان نیز هست.
عین‌اللهی با اشاره به افزایش تعداد مبتلایان کشور از ۷۵ مورد در سال گذشته به ۱۴۹ در سالجاری و اینکه از این تعداد، ۱۳۰ نفر سابقه سفر به امارات داشتند، افزود: اقداماتی برای پاک‌سازی شهر‌های آلوده، افزایش مراقبت در مناطق و پایانه‌های مرزی و بررسی سلولوژیک برای رصد بیماران در حال انجام است و ضرورت دارد وزیر کشور نیز موضوع را با تشکیل شورا‌های تأمین استان‌ها و شهرستان‌ها به‌طورجدی پیگیری کنند.
رئیس‌کل بانک مرکزی نیز در جلسه امروز هیئت دولت با اشاره به انتشار ۱۰۰ میلیون یورو اوراق ارزی در سال گذشته اظهار داشت: با اقدامات انجام شده و رفع موانع موجود امسال امکان انتشار یک میلیارد یورو اوراق ارزی در بورس برای تأمین ارزی طرح‌ها فراهم شده که بانک مرکزی آن را ضمانت خواهد کرد.
فرزین در ادامه با بیان اینکه در خرداد امسال برای اولین‌بار پس از ۶۲ سال، شاخص تورم تولیدکننده سالانه به زیر ۳۰ درصد یعنی عدد ۲۹،۷ درصد رسیده است، تصریح کرد: همچنین در اردیبهشت‌ماه نرخ رشد تولید مجموع شرکت‌های بورسی ۲.۸ درصد بوده که این میزان در بخش فلزات اساسی ۵.۲، صنایع شیمیایی ۱.۱، لاستیک و پلاستیک ۱۵.۶ و در بخش ماشین‌آلات ۱۶.۳ بوده است.

برچسب ها: محمد مخبر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اعترافات وحشتناک تجاوز‌های سریالی به زنان! اعترافات وحشتناک تجاوز‌های سریالی به زنان!
​رسیدگی به شکایت‌های سریالی چندین زن در نقاط مختلف پایتخت از نیمه دوم سال ۱۴۰۳ در دستور کار پلیس قرار گرفت. نقطه اشتراک اظهارات خانم‌هایی که شاکی بودند این بود که همگی آنها در سایت دیوار طعمه مرد جوانی شده و پس از اینکه آنها را با فریب به محل قرار کشانده بود، با موتورسیکلت این افراد را بوده و در محل خلوتی از حاشیه شهر آنها را تحت آزار و اذیت جنسی و تجاوز قرار داده بود.
بقایی: گفت‌و‌گو‌ها آزمونی برای طرف مقابل است بقایی: گفت‌و‌گو‌ها آزمونی برای طرف مقابل است
سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر این که «امروز یک روز مهم و تعیین کننده است و هدف‌مان تامین منافع ملی ایران است»، گفت: گفت‌و‌گو‌های غیر مستقیم ایران و آمریکا حدود ساعت ۳:۲۰ بعدازظهر به وقت عمان شروع شده است.
چرا نرخ یورو در مرکز مبادله افزایش یافت؟ چرا نرخ یورو در مرکز مبادله افزایش یافت؟
سخنگوی مرکز مبادله ایران اظهار کرد: افزایش ۱۹۰۰ تومانی امروز نرخ حواله یورو در مرکز مبادله ایران نسبت به روز‌های گذشته ناشی از تقویت ۲.۷ درصدی نرخ یورو نسبت به دلار در بازار‌های جهانی بوده است؛ به طوری که نرخ برابری یورو و دلار از ۱.۱۱ به ۱.۱۴ افزایش یافته است.
عزیمت هیئت ایرانی به سمت محل گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم با آمریکا عزیمت هیئت ایرانی به سمت محل گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم با آمریکا
در این ویدئو تصاویری از عزیمت هیئت ایرانی به ریاست سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، به سمت محل مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا را مشاهده می‌کنید.
بیشترین تصادفات منجر به فوتی در کدام نقطه از تهران اتفاق می‌افتد؟ بیشترین تصادفات منجر به فوتی در کدام نقطه از تهران اتفاق می‌افتد؟
رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، از شناسایی ۴۵۸ نقطه حادثه خیز در تهران خبر داد و گفت: تمرکز بر نقاط باقی‌مانده و بروزرسانی نقشه نقاط حادثه‌خیز در دستور کار پلیس در سال جدید است.
عراقچی ۱۰ دقیقه دیرتر به محل مذاکره رفت؟ عراقچی ۱۰ دقیقه دیرتر به محل مذاکره رفت؟
خبرگزاری روسی در یک خبر فوری از تاخیر وزیرخارجه کشورمان به محل مذاکرات خبر داد.
سخنگوی دولت: مذاکره مطلوب ایران گفت‌وگوی دقیق و بدون هیاهو است سخنگوی دولت: مذاکره مطلوب ایران گفت‌وگوی دقیق و بدون هیاهو است
سخنگوی دولت تأکید کرد که ایران قالب مذاکره را خودش انتخاب کرده و مذاکره مطلوب ایران یعنی گفت‌وگوی دقیق و بدون هیاهو است.
برگزیده
بقایی: گفت‌و‌گو‌ها آزمونی برای طرف مقابل است بقایی: گفت‌و‌گو‌ها آزمونی برای طرف مقابل است
سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر این که «امروز یک روز مهم و تعیین کننده است و هدف‌مان تامین منافع ملی ایران است»، گفت: گفت‌و‌گو‌های غیر مستقیم ایران و آمریکا حدود ساعت ۳:۲۰ بعدازظهر به وقت عمان شروع شده است.
عزیمت هیئت ایرانی به سمت محل گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم با آمریکا عزیمت هیئت ایرانی به سمت محل گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم با آمریکا
در این ویدئو تصاویری از عزیمت هیئت ایرانی به ریاست سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، به سمت محل مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا را مشاهده می‌کنید.
عراقچی ۱۰ دقیقه دیرتر به محل مذاکره رفت؟ عراقچی ۱۰ دقیقه دیرتر به محل مذاکره رفت؟
خبرگزاری روسی در یک خبر فوری از تاخیر وزیرخارجه کشورمان به محل مذاکرات خبر داد.
صفحه خبر بالای تصاویر