کد خبر: ۴۵۸۵۹
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۱
وزیر اقتصاد در مراسم رونمایی سامانه سادانوین:

یک میلیون و ۱۰۰ هزار املاک و مستغلات املاک دولتی شناسایی شده است

وزیر اقتصاد خبرداد: با سامانه سادا نوین از حدود ۴۰۰ هزار فقره املاک و مستغلات اموال و املاک دولتی شناسایی شده، امروز به بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار فقره رسیده ایم.
یک میلیون و ۱۰۰ هزار املاک و مستغلات املاک دولتی شناسایی شده است

به گزارش مخاطب24  به نقل از بانک رفاه کارگران:سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی روز دوشنبه در مراسم رونمایی از سامانه اموال دستگاه‌های اجرایی (سادانوین) با تسلیت ایام ماه محرم اظهار داشت: دوست داشتیم در روز حضور شهید جمهور در وزارت اقتصاد در کنار دو دستاورد دیگر وزارتخانه، این دستاورد ارزشمند نیز رونمایی می‌شد، اما به علت وقت محدود رئیس جمهور متاسفانه این موضوع به جلسه دیگری موکول شد.

وزیر اقتصاد به حوزه وزارت اقتصادی و دارایی اشاره کرد و گفت: در بُعد مربوط به دارایی‌های دولت، از قدیم وزارتخانه نقش ثابتی را دارد و تا حدود ۱۰ سال گذشته کمتر شاهد اتفاق تحول گرایانه بودیم؛ شروع موضوع تحول در نظام ثبت و شناسایی دارایی‌های دولت از ۸ سال گذشته آغاز شد که تا پیش از دولت سیزدهم مجموعه خوبی از ارسال اطلاعات انباشته شده‌ای از تمام دستگاه‌های دولتی بود که استخری از داده‌های مربوط به دارایی‌های دولت را در وزارت اقتصاد ایجاد می‌کرد.

وی با اشاره عدم امکان راستی آزمایی در استخر اطلاعات دارایی‌های دولت، دستگاه‌ها، مؤسسات و شرکت‌های دولتی، تصریح کرد: برای سنجش مقدار دقیق بودن اطلاعات ارسال شده از سوی استان‌ها یا دستگاه امکانی وجود نداشت، اما در دولت سیزدهم با همتی که در خزانه داری محقق شد ما امروز نه تنها رشد کمی شناسایی دارایی‌های دولت را داشته‌ایم بلکه می‌توانیم در مورد اتقان و دقت تقریبا ۱۰۰ درصدی ادعا داشته باشیم.

وی ادامه داد: ما با تمام سامانه‌های دیگری که در حاکمیت اعم از سازمان نقشه برداری کشور، شرکت پست، سازمان ثبت املاک و اسناد کشور و … وجود دارد، تمام داده‌های مربوط به سادانوین در فقرات داده‌های دولت، کنترل متقاطع شده و با تایید تمام سامانه‌ها هریک از این داده‌ها انجام می‌شود.

خاندوزی اضافه کرد: در استخر اطلاعات گذشته به جهت تأیید و مسئولیت پذیری دستگاه‌ها، اپراتوری وجود داشت که داده‌ای را وارد کرده است، اما امروز در سلسله مراتب بالاترین مقام دستگاه مسئولیت صحت، افزایش و اصلاح تمام داده‌ها را برعهده می‌گیرد؛ بنابراین در سطح خود دستگاه که در گذشته از ملکی با خبر نبودند این موضوع در سادانوین نیز مرتفع شد.

وی با بیان اینکه استخر اطلاعات دارایی‌های قدیم به ما اجازه کشف و پیشگیری نمی‌داد، عنوان کرد: اگر اطلاعات متعارضی یا امکان تصرف دیگری وجود داشت، این امکان هم در سامانه سادانوین فراهم است تا خود سامانه به شکل سیستمی اشتباه را اعلام کند چرا که با همه مراجع دیگر چک می‌کند؛ مثلا ملکی که در حال ثبت آن هستید در دارایی دیگر دستگاه وجود دارد.

وی با اشاره به ایجاد پرونده‌های حقوقی له و علیه دستگاه گفت: نظام قضایی و حقوقی کشور باید بتواند با نظام اطلاعات دارایی‌های دولت مرتبط باشد، به شکل سیستمی سرویس‌هایی را در اختیارداشته باشیم و برای تسهیل مسائل مربوط به حوزه قضایی کشور با اطلاعاتی که در وزارت اقتصاد به عنوان امین اموال ثبت شده سازگار باشد.

۷۵۰ فقره اموال دولت از طریق گزارشات مردمی بوده است

وزیر اقتصاد محور جدید را موضوع بهره گرفتن از ظرفیت‌های بیرون دولت دانست و تشریح کرد: در سوت زنی‌های وسیعی که در دوره اخیر انجام شده، طبق اطلاع بنده حدود ۷۵۰ فقره از اموال و دارایی‌های دستگاه‌های دولتی که عمدتا مجموعه‌های مربوط به رفاهی و تفریحی بوده اند، از طریق اطلاعات مردمی به ما رسیده که برای افزایش انگیزه مشارکت مردم پاداشی نیز در نظر گرفته شد.

وی ادامه داد: با همکاری مشترک فی مابین دولت و قوه قضائیه اکنون می‌توانیم اعلام کنیم از شرایطی که تا قبل از سال ۱۴۰۰ دولت و دستگاه‌های اجرایی حدود دو سوم از دارایی‌های خود را مطلع نبودند، امروز به نقطه‌ای رسیدیم که بجای حدود ۴۰۰ هزار فقره به بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار فقره املاک و مستغلات شناسایی شده با دقت بالا و مکان یابی جغرافیایی دقیق داشته باشیم که امکان گزارش دقیق را برای دستگاه‌ها فراهم می‌کند.

وی در ادامه به خروجی‌های سادا نوین اشاره کرد و افزود: ۹۸.۳ درصد آن چیزی که سامانه سادانوین به عنوان دارایی‌های دولت و مستغلات ملی یا دولتی شناسایی و ثبت کرده، متعلق به سه دستگاه سازمان مراتع و آبخیزداری، سازمان منابع طبیعی و سازمان ملی زمین و مسکن است و کمتر از ۲درصد باقیمانده کل دستگاه دولتی و اجرایی متعلق به وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های دولتی است. یعنی بیش از ۳۸ درصد متعلق به شرکت‌های دولتی، حدود ۱۷ درصد متعلق به نهاد‌های عمومی غیردولتی و حدود ۱۵ درصد موسسات دولتی و سازمان‌ها هستند.

وزارت آموزش و پرورش بیشترین املاک را دارد

خاندوزی با عنوان اینکه در بین دستگاه‌های دولتی، وزارت آموزش و پرورش با حدود ۱۲۵ هزار فقره املاک با فاصله در صدر است، گفت: در مرحله بعد تلاش می‌شود تا این شناسایی‌ها به قطعیت و ثبت حقوقی و سند‌های تک برگ که سه برابر شده است، برسد. در زمانی که وارد وزارتخانه شدیم حدود ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار فقره سند تک برگ وجود داشت که در سال جاری به ۴۵۰ هزار فقره را پشت سر گذاشته ایم که امیدواریم این عدد را به سرعت به ۱۰۰ درصد وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های دولتی برسانیم.

وی در پایان بیان کرد: اکنون با این سامانه، دولت برای مسأله مولدسازی توانمند می‌شود چراکه زمان ابلاغیه رهبری برای مولدسازی به سه قوه، از خزانه داری خواستیم اموال مازاد و ... را معرفی کنند؛ اما آن‌ها اعلام کردند ما هنوز در سطحی نیستیم که بتوانیم به شکل سامانه ای، سیستمی و دقیق بگوییم چه بخشی از دارایی‌ها مازاد یا راکد است، اما با تکمیل سادا نوین، مقدمات اعمال حکمرانی دولت در حوزه دارایی‌ها فراهم شده و امیدوارم در آینده دوستان جدید نیز از این ابزار و ظرفیت جدید برای افزایش بهره وری دستگاه‌های اجرایی دولت و مدیریت بهینه اموال دولتی استفاده کنند.

captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس
سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، درباره اختلالات جی‌پی‌اس گفت: گزارشی را آماده کرده‌ایم، چون فقط حوزه ارتباطات متاثر از اختلالات جی‌پی‌اس نیست، در حوزه صنعت هوانوردی با این چالش به‌صورت جدی مواجه هستیم. اختلالات جی‌پی‌اس را احصا کرده‌ایم و به شورای عالی امنیت ملی منعکس کرده‌ایم و این موضوع در دستورکار قرار گرفته است
پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم! پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم!
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس پیشنهاد رقیب دیرینه این تیم را نپذیرفت.
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
برگزیده
قیمت جهانی طلا امروز دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴؛ صعود به اوج سه هفته اخیر قیمت جهانی طلا امروز دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴؛ صعود به اوج سه هفته اخیر
قیمت طلا در معاملات روز دوشنبه به بالاترین سطح خود در بیش از سه هفته گذشته رسید و با رشد حدود ۱.۱ درصدی، هر اونس طلا به ۵۱۶۳ دلار و ۶۱ سنت رسید. معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک نیز با جهش ۱.۸۹ درصدی به ۵۱۷۶ دلار و ۹۰ سنت رسید.
میوه و تره بار کالابرگی میشود! میوه و تره بار کالابرگی میشود!
وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی از اضافه شدن اقلام میوه و تره‌بار به کالابرگ از ۱۵ اسفند سال جاری خبر داد
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.