کد خبر: ۴۵۸۵۶
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۵
از سوی بانک رفاه کارگران اعلام شد

امکان وکالتی کردن حساب‌های مشتریان برای شرکت در طرح عرضه خودرو‌های وارداتی

مشتریان بانک رفاه کارگران می‌توانند نسبت به وکالتی کردن حساب‌های خود به منظور شرکت در طرح عرضه خودرو‌های وارداتی اقدام کنند.
امکان وکالتی کردن حساب‌های مشتریان برای شرکت در طرح عرضه خودرو‌های وارداتی

به گزارش مخاطب24  به نقل از بانک رفاه کارگران:فرصت شرکت در این طرح ساعت ۱۲ روز پنجشنبه ۲۱ تیر ماه ۱۴۰۳ به پایان می‌رسد و مشتریان متقاضی شرکت در طرح می‌توانند به صورت غیرحضوری از طریق مراجعه به سامانه محور به نشانی https://mehvar.rb۲۴.ir و سامانه‌های "فرارفاه" و "رفاه‌پلاس" موبایل بانک رفاه و مراجعه حضوری به شعب بانک در سراسر کشور نسبت به وکالتی کردن حساب‌های خود (با رعایت حداقل مانده حساب ۵ میلیارد ریال) اقدام کنند.

همچنین وکالتی کردن حساب مشتریان در طرح‌های "حرکت" و "افق" بانک رفاه کارگران امکان پذیر است.

پس از وکالتی کردن حساب و مسدود شدن مبلغ موردنظر، مشتریان بانک می‌توانند از روز سه شنبه ۱۹ تیر ماه لغایت ساعت ۲۳،۵۹ روز شنبه ۲۳ تیر ماه با مراجعه به سامانه خودرو‌های وارداتی به نشانی saleauto.ir نسبت به تکمیل ثبت نام خود اقدام کنند.

مشتریان بانک رفاه کارگران می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این طرح و نحوه شرکت در آن به شعب این بانک در سراسر کشور مراجعه و یا با مرکز ارتباط با مشتریان بانک (فراد) به شماره ۸۵۲۵ – ۰۲۱ تماس حاصل کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
بازگشایی مثبت بورس تهران؛ شاخص‌ها روند صعودی گرفتند بازگشایی مثبت بورس تهران؛ شاخص‌ها روند صعودی گرفتند
بورس تهران امروز با بازگشایی مثبت همراه شد و شاخص کل روند صعودی گرفت. نماد‌های بزرگ بازار پیشتاز رشد قیمت‌ها در ساعات اولیه معاملات بودند.
حراج سنگین اوراق دولتی؛ فشار بر بازار بدهی و نقدینگی بانک‌ها حراج سنگین اوراق دولتی؛ فشار بر بازار بدهی و نقدینگی بانک‌ها
دولت در ماه‌های پایانی سال با عرضه سنگین اوراق و نرخ سود بالا، بازار بدهی و شبکه بانکی را تحت فشار قرار داده و جذابیت بازدهی بدون ریسک رشد کرده است.
خرازی شرط مذاکره با آمریکا را اعلام کرد خرازی شرط مذاکره با آمریکا را اعلام کرد
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ایران تأکید کرد مذاکره با آمریکا تنها در صورت رعایت اصل برابری، احترام متقابل و توافق پیش از دستور کار ممکن است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر