کد خبر: ۴۵۸۴۹
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۱

موفقیت شرکت ملی مس در دهمین دوره جایزه بهره‌وری معادن و صنایع معدنی/کسب تندیس برنزین

شرکت ملی صنایع مس ایران تندیس برنزین دهمین دوره جایزه بهره‌وری معادن و صنایع معدنی و لوح تقدیر پروژه برتر در زمینه بهره‌وری را دریافت کرد.
موفقیت شرکت ملی مس در دهمین دوره جایزه بهره‌وری معادن و صنایع معدنی/کسب تندیس برنزین

مخاطب24:دهمین همایش جایزه با هدف ارتقای سطح بهره‌وری در شرکت‌ها، امروز با حضور دکتر موثقی‌نیا رئیس هیات عامل ایمیدرو، مهندس محتشمی‌پور معاون معادن و فرآوری مواد وزارت صمت، پیشوایی رئیس سازمان بهره‌وری و جمعی از مدیران ایمیدرو و مدیران عامل شرکت‌های معدنی در سالن همایش‌های هتل ارم برگزار شد.

شرکت ملی صنایع مس ایران در این دوره جایزه بهره‌وری معادن و صنایع معدنی ایران علاوه بر کسب تندیس برنزین، بابت دو پروژه «افزایش راندمان و تولید کارخانه فلوتاسیون مولیبدن مجتمع مس سرچشمه» و «تنظیم دقیق و بهینه‌سازی کارخانه ذوب مجتمع مس سرچشمه» لوح تقدیر دریافت کرد.

دکتر موثقی‌نیا رئیس هیأت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران در این مراسم با بیان اینکه باید بهره‌وری جامع در کشور محقق شود، گفت: همه ارکان جامعه باید با این روند فعالیت داشته باشند تا بتوان به موفقیت رسید.

وی با بیان اینکه کشور ایران در زمینه ذخایر مس رتبه ۵، تولید سنگ آهن رتبه ۹ و تولید روی رتبه ۶ را داراست، افزود: در سال گذشته ۱۱۰ میلیون تن سنگ آهن، ۳۲ میلیون تن فولاد و ۲۰ میلیون تن محصولات فولادی تولید داشتیم که آمار خوبی است.

رئیس هیأت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران گفت: در برنامه هفتم توسعه ۱۳ درصد برای معادن و حدود ۸.۵ درصد برای صنایع معدنی رشد سالیانه برنامه‌ریزی شده و این در حالی است که ما امروز تا هفت درصد را در حوزه معادن داریم و برای رسیدن به برنامه هفتم باید شاخص‌های بهره‌وری را بالا ببریم و تلاش مضاعف و جهادی داشته باشیم.

رضا محتشمی پور معاون معادن وزیر صمت نیز با اشاره به مسائله ناترازی انرژی گفت: این امر در وضعیت صنایع معدنی بسیار تاثیرگذار است؛ مدیریت این مساله یکی از شروط اصلی افزایش بهره وری است.

گفتنی است؛ در پایان از گواهی نامه تایید اعتبار جایزه بهره‌وری معادن و صنایع معدنی با حضور رئیس هیأت عامل ایمیدرو رونمایی شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر