کد خبر: ۴۵۸۴۰
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۲
در نشست خبری معاون تحقیقات، طراحی و تکوین محصول ایران خودرو مطرح شد

ایمن‌ترین خودرو ساخت داخل در آستانه ورود به بازار

معاون تحقیقات، طراحی و تکوین محصول ایران خودرو، اعلام کرد: تا زمستان امسال، ظرفیت تولید ری را به ۲۰ دستگاه در ساعت افزایش خواهد یافت و بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، امسال ۱۰ هزار دستگاه از این محصول تولید و از نیمه دوم سال عرضه خواهد شد.
ایمن‌ترین خودرو ساخت داخل در آستانه ورود به بازار

مخاطب24:مهدی رادمنش در نشست خبری با محوریت خودرو ری‌را، عنوان کرد: طراحی این خودرو مطابق با استاندارد‌های روز بوده و در سطح تجهیزات ایمنی و رفاهی بالا و در تیراژ مناسب عرضه خواهد شد. میزان ساخت داخل این محصول در حال حاضر حدود ۶۸ درصد بوده که در ادامه تولید انبوه، افزایش خواهد یافت.
وی با اشاره به مشخصات فنی خودروی ری‌را، خاطرنشان کرد: این محصول دارای موتور EF۷P TC با حجم ۱۶۴۵سی سی و توان ۱۶۰ اسب بخار است. حداکثر گشتاور این خودرو ۲۴۰ نیوتن متر بوده و دارای ۱۶ سوپاپ و حداکثر سرعت ۱۹۵ کیلومتر بر ساعت است.
رادمنش با بیان این‌که ترمز‌های عقب و جلو این خودرو دیسکی بوده و از چهار کیسه هوا در نسخه اول برخوردار است که در نسخه‌های بعدی افزایش خواهد یافت، اظهار کرد: فرمان برقی این محصول قابلیت تنظیم در چهار جهت را دارد. هم چنین کلید‌های کنترل بر روی فرمان و نیز سیستم تهویه اتوماتیک در این خودرو پیش بینی شده است.
وی افزود: آیینه الکتروکرومیک و آیینه‌های برقی تاشونده، شیشه‌های مجهز به آنتی‌ترپ و پاور ویندو، شیشه‌های عقب سولار و دودی، چراغ‌های مه شکن، چراغ‌های خوشامد‌گویی و... از سایر مشخصات این محصول است. ری‌را در زمینه امکانات هیچ کسری نسبت به رقبا نداشته و پر امکانات‌ترین خودروی ساخت داخل است.
معاون تحقیقات، طراحی و تکوین محصول ایران خودرو، با اشاره به این‌که تریم داخلی این خودرو، کاملا جدید و منطبق بر خودرو‌های لوکس دنیا طراحی شده و یک طراحی چند جانبه دارد، گفت: مانیتور یکپارچه با نمایشگر جلو آمپر و امکانات رفاهی متعددی برای این محصول تعبیه شده است. هم چنین داخل خودرو نورپردازی شده است که مشتری می‌تواند بنابر سلیقه خود رنگ آن را تغییر دهد.
وی با اشاره به این‌که در حوزه قوای محرکه که یکی از آورده‌های بزرگ این محصول است، موتور EFP توربوشارژ بر روی ری‌را توسعه داده شده است، اظهار کرد: موتور EF۷TC در ایران خودرو وجود داشت و بر روی محصولات نصب می‌شد، اما برای خودرویی با این مشخصات، نیازمند توان و گشتاور بیش‌تری بودیم. هم چنین به سبب استاندارد آلایندگی و مصرف سوخت ناگزیر به کاهش مصرف سوخت بودیم، بنابراین موتور جدید با همت شرکت ایپکو توسعه داده شد.
رادمنش افزود: یکی از ویژگی‌های این محصول، کاهش دور آرام موتور از ۸۵۰ به ۶۵۰ دور در دقیقه است که موجب کاهش مصرف سوخت می‌شود. این موتور که شتاب بالایی به خودرو می‌دهد، در آینده می‌تواند استاندارد یورو شش را نیز پاس کند.

شبکه برق و الکترونیک ایران خودرو
به بیان وی، یکی دیگر از ویژگی‌های اختصاصی ری‌را، بهره گیری از شبکه برق و الکترونیک اختصاصی ایران‌خودرو بوده که برای نخستین بار در کشور توسعه داده شده است. در این پروژه، شرکت دانش بنیان جتکو متولی کار شد و توانست سخت افزار و نرم افزار BCM با نام IKBCM را برای این محصول توسعه دهد که طبق برنامه برروی خودرو‌های دنا جوانان، ری‌را و تارا با موتور سه سیلندر از این شبکه استفاده خواهد شد و در آینده، این شبکه برای سایر محصولات نیز توسعه داده خواهد شد.
معاون تحقیقات، طراحی و تکوین محصول ایران خودرو، یادآور شد: از دیگر ویژگی‌های خاص این محصول، ماژول اتصال به شبکه خودرو است که برای نخستین بار در ایران انجام شد. این ماژول ماحصل همکاری شرکت دانش بنیان تام ایران خودرو و جهاد دانشگاهی شریف است.
وی با بیان این‌که برای بهره برداری از این تجهیز، نیازمند زیرساخت‌هایی هستیم که با همکاری هلال احمر در حال انجام است، گفت: بر این اساس، در صورت بروز سانحه، سرنشینان می‌توانند با فشار دادن تنها یک دکمه، به اپراتور متصل شوند.
رادمنش با اشاره به این‌که یکی از نرم افزار‌های اختصاصی که در این محصول توسعه داده شده است، به خریداران این محصول کمک می‌کند تا با نصب آن از شرایط خودرو به صورت برخط مطلع شوند و امکاناتی نظیر اطلاع از موقعیت خودرو، دسترسی به امداد خودرو و امکان دیاگ محصول از راه دور را دریافت کنند. هم چنین کامپیوتر سفر بر روی نرم افزار این خودرو پیش بینی شده است و به صورت کلی، پس از اتصال به اینترنت، مجموعه‌ای از امکانات به این محصول اضافه خواهد شد.
وی با اشاره به این‌که در محصول ری‌را، خودرو متصل (Connected Car) در دو حوزه مخابراتی برد بلند و برد کوتاه فعال شده و هرکدام ویژگی‌های خود را دارد، گفت: در آینده و با اتصال خودرو به خودرو‌های اطراف و محیط اطراف، می‌توانیم سیستم ناوبری را نیز توسعه دهیم که این موارد پیش بینی و مقدمات آن نیز مهیا شده است.
معاون تحقیقات، طراحی و تکوین محصول ایران خودرو بیان کرد: IKP۲ یک پلتفرم جدید است و به همین دلیل خط کامل بدنه سازی را برای این محصول توسعه دادیم که قادر به تولید دو نسخه بنزینی و برقی است و شرکت تام ایران خودرو متولی این فرآیند بود.
وی افزود: برای تولید این محصول، هزار تن قالب سازی در داخل کشور و توسط شرکت آیکید و شرکت‌های مرتبط با آن صورت گرفت و هزار و ۲۳۰ تن قالب نیز به خارج از کشور سفارش گذاری شد.
رادمنش با بیان این‌که برای تولید ری‌را هم چنین خطوط رنگ خودرو اصلاح شده و خط کامل مونتاژ و تکمیل کاری توسعه داده شد، اظهار کرد: دستگاه‌های تست آخر خط ری‌را نیز برای نخستین بار توسط شرکت دانش‌بنیان جهاد دانشگاهی شریف توسعه داده شد که می‌تواند تنطیمات زوایای چرخ و چراغ را انجام دهد، این اقدام نیز به خوبی انجام و نصب شده است و به زودی به بهره برداری می‌رسد.

آماده تولید انبوه ری را هستیم
وی با اشاره به این‌که از بهمن ماه سال گذشته، وارد مرحله آفلاین محصول ری را شدیم و در حال حاضر آماده شروع تولید انبوه هستیم، گفت: ظرفیت تولید خطوطی که توسعه داده شد، ۲۰ دستگاه در ساعت است که ۱۱۰ هزار دستگاه در سال می‌تواند تولید کند. از ابتدای تولید این محصول، سیستم یکپارچه برنامه ریزی تولید اجرا شد؛ برنامه‌ریزی جامع قطعات و مواد از همان ابتدا در پروژه اجرا و سیستم نوین کیتینگ و لجستیک در خط مونتاژ اجرا شد که آخرین فناوری‌های تولید و صنعتی سازی در دنیا به شمار می‌رود و در خطوط تولید ری‌را استفاده می‌شود.
معاون تحقیقات، طراحی و تکوین محصول ایران خودرو، با بیان این‌که یکی از ویژگی‌های خاص خط تولید ری‌را، استفاده از گان‌های MFDC است، یادآور شد: برای نخستین بار است که در خط تولید بدنه محصولات داخل کشور از این گان استفاده می‌شود. این گان‌ها آخرین تکنولوژی گان‌های تولید بدنه هستند که قابلیت کنترل پارامتر‌ها را داشته و با استفاده از آن‌ها، کیفیت جوش محصولات ارتقای قابل ملاحظه‌ای یافته و مصرف برق نیز کاهش خواهد یافت.
وی با اشاره به این‌که تاکنون بالغ بر ۱۵۰ آیتم تست بر روی خودروی ری‌را صورت گرفته که تمام آن‌ها با نتایج مثبت پشت سر گذاشته شده است، عنوان کرد: با توجه به انجام دو مرحله تست‌های تصادف بر روی این خودرو، با قاطعیت اعلام می‌کنیم که ری را، ایمن‌ترین خودروی ساخت داخل کشور است.

برچسب ها: ایران خودرو
اخبار داغ
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد
در پی حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ و حواشی روزهای اخیر، از جمله اظهارات بحث‌برانگیز یکی از مجریان شبکه افق که با واکنش‌های گسترده‌ای همراه شد، طی دو روز گذشته نشانه‌هایی از شکل‌گیری موجی از خداحافظی و فاصله‌گرفتن بازیگران از تلویزیون و سینما به چشم می‌خورد.
ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران
یک مقام ارشد ترکیه به‌طور غیررسمی پیشنهاد کرده است که ترکیه ممکن است در میان گزینه‌های دیگر، انتقال اورانیوم غنی‌شده ایران به خاک ترکیه را مطرح کند.
نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات
تیمی فنی و تخصصی مشغول به‌روزرسانی و تکمیل نهایی فهرست جان‌باختگان ناآرامی‌های دی‌ماه هستند و نسخه کامل، یکپارچه و اصلاح‌شده، پس از رفع تمامی نکات فنی و اطمینان از صحت و یکپارچگی داده‌ها، در کوتاه‌ترین زمان ممکن به روز رسانی خواهد شد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد در این انتشار، برخی ناهماهنگی‌های جزئی، فنی و آماری رخ داده است.
خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات
حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، به‌طور رسمی اعلام کرده است که مبلغ پایه عیدی سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است.
حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی
عزل مدیر شبکه افق، در پی پخش برنامه‌ای از شبکه افق با محتوای موهن نسبت به شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه، مدیر این شبکه به دلیل سهل‌انگاری و بی‌توجهی در مدیریت محتوای برنامه «خط‌خطی» عزل و پخش این برنامه متوقف شد.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر