کد خبر: ۴۵۸۲۹
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۳

برگزاری مجمع عمومی سالانه بیمه تعاون + پخش زنده رویداد

مجمع عمومی عادی سالانه شرکت بیمه تعاون، روز یکشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.
برگزاری مجمع عمومی سالانه بیمه تعاون + پخش زنده رویداد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون:در متن آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالانه این شرکت آمده است: بدین وسیله از تمام سهامداران، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و هم‌چنین نماینده یا نمایندگان تام الاختیار اشخاص حقوقی سهامدار شرکت بیمه تعاون (تعاونی سهام عام) ثبت شده به شماره ۴۳۳۰۴۹ و شناسه ملی ۱۰۳۲۸۳۹۶۵۱ دعوت می‌شود تا در جلسه مجمع عمومی عادی سالانه شرکت که در ساعت ۱۱:۰۰ مورخ یک‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۳ در نشانی هتل سیمرغ واقع در تهران، خیابان ولیعصر، بعد از سه راه شهید بهشتی، نرسیده به پارک ساعی، نبش کوچه دلبسته، پلاک ۲۱۴۱، برگزار می‌شود، حضور به هم رسانند.
دستور جلسه مجمع عمومی عادی سالانه شرکت بیمه تعاون شامل استماع گزارش هیأت مدیره و حسابرس مستقل و بازرس قانونی در خصوص عملکرد سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۲؛ بررسی و اتخاذ تصمیم در خصوص صورت‌های مالی اساسی و تقسیم سود سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۲؛ تعیین پاداش اعضای هیأت مدیره و حق حضور اعضای غیرموظف هیأت مدیره؛ انتخاب حسابرس و بازرسین قانونی؛ انتخاب روزنامه کثیرالانتشار و سایر موارد در صلاحیت مجمع عمومی عادی اعلام شده است.
همچنین با عنایت به ماده ۹۹ لایحه اصلاحی قسمتی از قانون تجارت، سهامداران یا نمایندگان قانونی صاحب سهم لازم است یکساعت قبل از شروع جلسه با ارائه کارت ملی و مدارک نمایندگی معتبر با رعایت دستورالعمل‌های مربوط به برگزاری اجتماعات (رعایت فاصله گذاری، استفاده از ماسک، ارائه کارت انجام واکسیناسیون و حفظ پروتکل‌های بهداشتی) در محل جلسه، برای اخذ کارت ورود حضور یابند.
در راستای ابلاغیه مورخ ۹ بهمن ۱۴۰۰ سازمان بورس و اوراق بهادار مبنی بر استفاده حداکثری از برگزاری جلسات غیرحضوری، به سهامداران محترم اعلام می‌شود در صورت عدم امکان به حضور در محل سالن برگزاری جلسه، نسبت به مشاهده آنلاین از طریق صفحه آپارات شرکت به نشانی
https://www.aparat.com/taavonins.co/live اقدام کنند.

برچسب ها: بیمه تعاون
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر