کد خبر: ۴۵۸۲۶
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۴
علی ابدالی در آیین تکریم و معارفه مدیر منطقه شرق تهران:

اخلاق‌مداری و مشتری‌مداری، اصلی‌ترین مشخصه کارکنان بانک سینا است

مدیرعامل بانک سینا در آیین تکریم و معارفه مدیر منطقه شرق تهران، بر اهمیت بالای مشتری‌مداری و رعایت اخلاق توسط کارکنان این بانک تأکید کرد.
اخلاق‌مداری و مشتری‌مداری، اصلی‌ترین مشخصه کارکنان بانک سینا است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک سینا:علی ابدالی، مدیرعامل بانک سینا، در این مراسم که با حضور معاونان مدیرعامل، مدیران، رؤسای شعب و کارکنان ستادی منطقه شرق تهران برگزار شد، مهمترین برنامه‌های بانک را در سال جاری، حرکت در مسیر کیفی‌سازی محصولات، تداوم رعایت اخلاق در جذب و نگهداشت مشتریان در راستای تقویت برند، جذب منابع در جهت توسعه سهم بازار و ارتقای جایگاه بانک سینا عنوان کرد.

وی تغییرات مدیریتی در بدنه سازمان بر اساس رویکرد‌های مبتنی بر گردش شغلی را باعث رشد و بالندگی سازمان دانست و اظهار داشت: جز ذات اقدس الهی، همه چیز در حال تغییر است.

ابدالی، مسئولیت را یک امانت الهی دانست و خاطرنشان کرد: پاسداری از مسئولیت و رعایت اصول اخلاقی در هر سِمت و جایگاهی، جزو ضرورت‌هایی است که کلیه همکاران اعم از مدیر منطقه، رئیس شعبه و... ملزم به انجام آن هستند.

ابدالی با اشاره به خوشنامی بانک سینا در نظام بانکی کشور، تصریح کرد: باید با استفاده از ظرفیت‌های موجود و ارائه خدمات مطلوب به مشتریان، این نگاه مثبت را پاس بداریم و در جهت حفظ و تقویت آن تلاش ویژه‌ای داشته باشیم.

در این مراسم، ضمن تقدیر از خدمات و تلاش‌های اکبر جلیلی، حکم انتصاب حمید مصطفایی به عنوان مدیر جدید منطقه شرق تهران و مشاور مدیرعامل بانک سینا در امور مناطق به وی اعطا شد.

گفتنی است اکبر جلیلی که پیش از این مدیریت منطقه شرق تهران بانک سینا را بر عهده داشت، در مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده بانک سینا با رأی اکثریت دارندگان سهام این بانک، به عضویت هیئت‌مدیره بانک سینا درآمد.

برچسب ها: بانک سینا
captcha
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.