کد خبر: ۴۵۸۱۰
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۳
مدیرعامل بیمه معلم در دیدار با رئیس جمعیت هلال‌احمر:

خاطره حماسه حضور در کربلا را ماندگار خواهیم کرد

مدیرعامل بیمه معلم صبح امروز طی جلسه‌ای با رئیس جمعیت هلال‌احمر بار دیگر بر اهمیت رفع دغدغه زائران کربلای معلی تاکید کرد و از بسیج شدن تمامی ارکان این شرکت برای ارائه هر چه بهتر خدمات بیمه‌ای به زائران خبر داد.
خاطره حماسه حضور در کربلا را ماندگار خواهیم کرد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل روابط عمومی بیمه معلم،مفید امینی، مدیرعامل بیمه معلم به همراه هیات همراه خود صبح امروز مورخ ۱۹ تیرماه در دیدار با پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر، تصریح کرد: هدف از این نشست، افزایش هماهنگی و نظم در ارائه خدمات به زائران عزیز شهید کربلا است.

او در ادامه افزود: با عنایت به اینکه امسال سعادت ارائه خدمات بیمه‌ای به زائران سیدالشهدا نصیب بیمه معلم شده است، من و تمامی همکارانم با تمام توان خود در تلاش هستیم تا خاطره حماسه حضور در خاک کربلا را برای هموطنانمان هرچه باشکوه‌تر رقم بزنیم.
امینی با اشاره به مجاهدت جمعیت هلال‌احمر در برپایی مراسم اربعین گفت: همراهی و مساعدت عزیزان زحمتکش جمعیت هلال‌احمر که همواره در بزنگاه‌های مختلف از جان و دل حضور بهم می‌رسانند، ستودنی است. بدون تردید، در مراسم اربعین حسینی پیش رو نیز شاهد همدلی و همراه هلال‌احمر خواهیم بود.

مدیرعامل بیمه معلم در پایان افزود: رفع دغدغه و نگرانی زائران کربلا را برعهده خود می‌دانیم و برای اطمینان یافتن از آسایش خاطر زائران تمامی جوانب این سفر معنوی را در نظر خواهیم گرفت تا تدبیری برای مصائب احتمالی هم در نظر بگیریم.

پیرحسین کولیوند، نیز با اعلام اینکه تمامی ظرفیت و پتانسیل جمعیت هلال‌احمر اعم از نیرو‌های انسانی خبره و لجستیک مورد نیاز در برپایی مراسم اربعین به کار گرفته خواهد شد، گفت: جمعیت هلال‌احمر که سعادت همراهی زائران امام حسین (ع) را افتخار خود می‌داند، با تمام توان در کنار مردم و تمامی دستگاه‌ها و سازمان‌های دست‌اندرکار خواهد بود تا این مراسم در شان و شکوه زائران کربلای معلی برگزار شود.

برچسب ها: بیمه معلم
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
برگزیده
بسازوبفروش‌ها بیکار شدند بسازوبفروش‌ها بیکار شدند
شهرداری‏‏‌ها از صدور پروانه ساختمانی برای «مالکان فاقد سازنده مجوزدار» منع شدند.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند! چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند!
«در کنار فضای بی‌اعتمادی و بلاتکلیفی ناشی از مذاکراتی که پیش‌تر مطرح شده و بی‌نتیجه باقی مانده‌اند، حس نااطمینانی در بازار همچنان پابرجاست. موضوعی که تهدیدآمیزتر و نگران‌کننده‌تر است، آن است که در بازه‌ای بلندمدت، سهامدار و سرمایه‌گذار از حق تصمیم‌گیری درباره سرمایه خود محروم شده است.»
صفحه خبر بالای تصاویر