کد خبر: ۴۵۸۰۴
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۱

علی‌اکبر حسنی چگونه به رئیس جمهور منتخب تبریک گفت؟

آقای علی‌اکبر حسنی بعد از انتخاب دکتر مسعود پزشکیان به عنوان رئیس جمهور ملت پیام تبریکی به مخاطب۲۴ ارسال کردند.
علی‌اکبر حسنی چگونه به رئیس جمهور منتخب تبریک گفت؟

مخاطب۲۴_ بسمه تعالی
جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان انتخاب شایسته‌ی جنابعالی از طرف ملت رشید و فهیم کشورمان به عنوان نهمین رئیس‌جمهور اسلامی ایران، صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.
بی‌گمان این انتخاب، نقطه‌ی عطفی است در تاریخ پر افتخار این مرز و بوم و از چنان اهمیتی برخوردار است که زین پس باید تاریخ ایران را به قبل و بعد از پانزدهم تیر ماه ۱۴۰۳ تقسیم کرد.

این انتخاب، انتخاب یک فرد یا حزب و جناح نبود، انتخاب یک تفکر، عقیده و قرائت از دین بود مبتنی بر عقلانیت و عدالت و صداقت. ملتی آگاه، رنجدیده و صبور پس از تحمل سال‌ها ناملایمات و انحراف از اهداف والای انقلاب اسلامی، بار دگر شجاعانه به صحنه آمد و با آگاهی و دلیری وصف ناپذیری، فرزند صالح، خردمند، دانشمند و شجاع خویش را برای برگرداندن عزّت و عظمت به ایران و رجوع به اسلام اصیل و عزیز، برگزید و دست بیعت به او داد تا با نام و یاد حق تعالی و تاسی به مولا علی (ع) یار و یاور و پشتیبان او در این راه باشند.
درود خدا بر شما و ملت عزیز ایران باد.

با احترام
علی‌اکبر حسنی

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن
دور دیگری از مذاکرات ایران و آمریکا در روزهای آتی برگزار می‌شود
فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران
بغض شمسایی در پایان نشست خبری ترکید و گفت: رفتار حرفه‌ای مجاب می‌کرد که در مسابقات آسیایی شرکت کنیم. تسلیت می‌گویم به مردم عزیز کشورم به خاطر اینکه داغدار هستند. برای ما اینجا فوتبال ارزش ندارد و چیزی که ارزش داشت این بود که در کنار هم بودیم و خواستیم از هم دفاع کنیم.
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد
در پی حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ و حواشی روزهای اخیر، از جمله اظهارات بحث‌برانگیز یکی از مجریان شبکه افق که با واکنش‌های گسترده‌ای همراه شد، طی دو روز گذشته نشانه‌هایی از شکل‌گیری موجی از خداحافظی و فاصله‌گرفتن بازیگران از تلویزیون و سینما به چشم می‌خورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر