کد خبر: ۴۵۷۳۳
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۸
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در جلسه ستاد اربعین تاکید کرد

برنامه‌ریزی برای خدمت‌رسانی شایسته به زائران اربعین حسینی

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران بر استفاده از همه ظرفیت‌ها برای خدمت‌رسانی هرچه باشکوه‌تر و شایسته به زائرین امام حسین (ع) در ایام اربعین تاکید کرد.
برنامه‌ریزی برای خدمت‌رسانی شایسته به زائران اربعین حسینی

مخاطب24:دکتر حسین مدرس خیابانی در جلسه ستاد اربعین شرکت ملی صنایع مس ایران که با حضور جمعی از معاونین، مدیران مجتمع‌های تولیدی و همچنین اعضای این ستاد برگزار شد، اظهار کرد: راه امام حسین (ع) و منش ایشان باید الگوی رفتار و کردار همه ما باشد. انشاالله در ایام اربعین امسال شرکت ملی صنایع مس ایران بتواند خدمت‌گزار شایسته‌ای برای زائران اباعبدالله الحسین (ع) باشد.
وی تصریح کرد: از آنجا که راهپیمایی اربعین یک حرکت بزرگ فرهنگی است، باید دقت داشت که در برنامه‌ریزی‌ها به همه جزئیات توجه شود و هر موکب بر اساس شرح وظایف و خدماتی که قرار است به زائرین عزیز ارائه کند، کم و کاستی وجود نداشته باشد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران افزود: اگرچه در بحث خدمت‌رسانی، برنامه‌ریزی برای اسکان، پخت غذا و مسائل بهداشتی زائران بسیار مهم است، اما به همان اندازه هم باید در برگزاری برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی دقت داشت تا فضای معنوی این ایام به بهترین شکل حفظ شود.

وی در ادامه به ضرورت برنامه‌ریزی مناسب برای موضوعات درمانی زائران اشاره کرد و گفت: با توجه به گرمای هوا و خیل جمعیت زائران، بحث بهداشت و درمان از اهمیت بسیاری برخوردار است لذا انتظار می‌رود تدابیر لازم در این خصوص را هم مد نظر قرار دهند و هر طور که نیاز است، امکانات و تجهیزات لازم را در موکب‌ها مستقر کنند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران خاطرنشان کرد: خوشبختانه با توجه به گزارشی که اعضای ستاد و مسئولان موکب‌ها در این جلسه ارائه کردند، برنامه‌ریزی بسیار خوبی در مجموعه شرکت ملی صنایع مس ایران و تقسیم وظایف و تنوع خدمات بر حسب مجتمع‌ها و مکان‌های مختلف تدوین و برای برگزاری مراسم اربعین امسال صورت گرفته است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
بازگشایی مثبت بورس تهران؛ شاخص‌ها روند صعودی گرفتند بازگشایی مثبت بورس تهران؛ شاخص‌ها روند صعودی گرفتند
بورس تهران امروز با بازگشایی مثبت همراه شد و شاخص کل روند صعودی گرفت. نماد‌های بزرگ بازار پیشتاز رشد قیمت‌ها در ساعات اولیه معاملات بودند.
حراج سنگین اوراق دولتی؛ فشار بر بازار بدهی و نقدینگی بانک‌ها حراج سنگین اوراق دولتی؛ فشار بر بازار بدهی و نقدینگی بانک‌ها
دولت در ماه‌های پایانی سال با عرضه سنگین اوراق و نرخ سود بالا، بازار بدهی و شبکه بانکی را تحت فشار قرار داده و جذابیت بازدهی بدون ریسک رشد کرده است.
خرازی شرط مذاکره با آمریکا را اعلام کرد خرازی شرط مذاکره با آمریکا را اعلام کرد
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ایران تأکید کرد مذاکره با آمریکا تنها در صورت رعایت اصل برابری، احترام متقابل و توافق پیش از دستور کار ممکن است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر