کد خبر: ۴۵۷۳۲
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۴
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران خبر داد؛

افتتاح نیروگاه خورشیدی ۳۰ مگاواتی مجتمع مس شهربابک در هفته دولت

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران از بهره‌برداری پروژه نیروگاه خورشیدی ۳۰ مگاواتی مجتمع مس شهربابک در ایام هفته دولت سال جاری خبر داد.
افتتاح نیروگاه خورشیدی ۳۰ مگاواتی مجتمع مس شهربابک در هفته دولت

مخاطب24:دکتر حسین مدرس خیابانی در سفر به استان کرمان در جریان بازدید از نیروگاه خورشیدی مجتمع مس شهربابک اظهار کرد: یکی از مشکلات مهمی که امروز بخش تولید کشور با آن دست به گریبان است، بحث تامین انرژی است. خوشبختانه پروژه‌ای که همراه با نماینده محترم شهربابک، فرماندار محترم و سایر همکاران از آن بازدید کردیم، مجموعه نیروگاه خورشیدی ۳۰ مگاواتی مجتمع مس شهربابک است که حدود ۸۲ درصد پیشرفت فیزکی دارد. این نیروگاه کاملا پاک انشاالله در صورت بهره‌برداری نقش قابل توجهی در تامین برق مجتمع مس شهربابک خواهد داشت.

وی در رابطه با زمان بهره‌برداری این پروژه نیز گفت: طبق بررسی‌های میدانی که صورت گرفت، امیدواریم با همتی که پیمانکار محترم، مشاور محترم پروژه و مجری آن که شرکت مهندسی و توسعه صنایع ملی مس ایران هست، این پروژه حائز اهمیت تا هفته دولت سال جاری، به بهره‌برداری برسد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با تاکید براینکه استان کرمان به لحاظ کیفیت تابش نور خورشید جزو استان‌های توجیه‌پذیر برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی است، افزود: شرکت ملی صنایع مس بنا دارد پس از اتمام این پروژه ۳۰ مگاواتی، برای احداث نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی خورشیدی جدید در همین شهرستان شهربابک برنامه‌ریزی کند. البته عزیزان پیشنهاد دارند ظرفیت این نیروگاه جدید ۱۵۰ مگاوات باشد و اجرای آن در دو فاز اول ۱۰۰ مگاواتی و سپس ۵۰ مگاواتی صورت پذیرد.

وی تصریح کرد: خوشبختانه همه اقدامات برای احداث یک نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی خورشیدی انجام شده و به زودی زمین این پروژه تحویل خواهد شد تا شرکت ملی مس در شهربابک احداث دومین نیروگاه خورشیدی را نیز پایه‌ریزی کند. بی‌شک مجموع این ۱۳۰ مگاوات برق تولیدی برای تامین بخش زیادی از برق مورد نیاز مجتمع مس شهر بابک کمک بسیار خوبی خواهد بود.

دکتر مدرس خیابانی افزود: موضوع تامین انرژی برای بخش تولید کشور یک نیاز حیاتی است، لذا اگر مسئولان استانی و شهرستانی در بحث تامین زمین مورد نیاز احداث نیروگاه‌های خورشیدی همراهی بیشتری کنند، کار‌های بسیار بزرگی صورت خواهد گرفت. با این همه ما در تلاش هستیم، انشاالله با احداث این نیروگاه‌های خورشیدی بتوانیم انرژی مورد نیاز شرکت ملی صنایع مس ایران را تامین کنیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ماجرای ریزش معدن همکار چیست؟ ماجرای ریزش معدن همکار چیست؟
صبح امروز تونل شماره ۲۰ معدن زغال‌سنگ همکار در کوهبنان دچار ریزش شد. دو کارگر آسیب دیدند، اما خوشبختانه حال عمومی آنها مساعد است.
برگزاری نمایشگاه تمبر، خودرو، تاریخ برگزاری نمایشگاه تمبر، خودرو، تاریخ
موزه خودرو‌های اختصاصی نیاوران با همکاری موزه تخصصی تمبر یکتا، نمایشگاهی با عنوان «تمبر، خودرو، تاریخ» برگزار می‌کند.
دلیل گرانی گوشت کشف شد؟! دلیل گرانی گوشت کشف شد؟!
خرید یک کیلو گوشت گوساله می‌تواند حدود پنج درصد درآمد ماهانه کارگر ایرانی را ببلعد
آخه آق ترامپ ما هنیه را ترور کردیم که به ما عامل خطر می‌گید؟ یا دوستان شما؟! آخه آق ترامپ ما هنیه را ترور کردیم که به ما عامل خطر می‌گید؟ یا دوستان شما؟!
پزشکیان رییس جمهوری در مجمع گفت و گوی تهران گفت: بر اساس معاهدات بین‌المللی حق استفاده از انرژی هسته‌ای داریم. ما برای کشاورزی و صنعت به این علم نیاز داریم. چه کسی گفته اینها حق دارند جلوی علم دیگران را بگیرند. خیلی‌ها در ایران می‌خواستند به سمت سلاح هسته‌ای بروند، اما مقام معظم رهبری جلوی آن را گرفتند. در نتیجه قرار نیست ما سلاح هسته‌ای داشته باشیم
منشأ نور درون انسان‌ها از چیست؟ منشأ نور درون انسان‌ها از چیست؟
یک آزمایش خارق‌العاده بر روی موش‌ها و برگ‌های دو گونه گیاهی مختلف، شواهد فیزیکی مستقیمی از توقف پدیده ترسناک «بیوفوتون» یا «زیست‌فوتون» را کشف کرده است که نشان می‌دهد همه موجودات زنده، از جمله انسان‌ها می‌توانند به معنای واقعی کلمه بدرخشند، تا زمانی که مرگ به سراغمان بیاید این درخشش متوقف شود
حرکت غیرورزشی شجاع خلیل‌زاده تبرعه شد؟! حرکت غیرورزشی شجاع خلیل‌زاده تبرعه شد؟!
کمیته استیناف فدراسیون فوتبال آرای خود در ۴ پرونده را اعلام کرد
کدام ادویه اثربخشی دارو‌ها را کم می‌کند؟ کدام ادویه اثربخشی دارو‌ها را کم می‌کند؟
با وجود فواید مختلف دارچین، مصرف بیش از حد آن به‌ویژه به‌صورت مکمل می‌تواند با برخی دارو‌ها تداخل ایجاد کرده و اثربخشی درمان را کاهش دهد
برگزیده
دلیل گرانی گوشت کشف شد؟! دلیل گرانی گوشت کشف شد؟!
خرید یک کیلو گوشت گوساله می‌تواند حدود پنج درصد درآمد ماهانه کارگر ایرانی را ببلعد
بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند! بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند!
سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: احکام بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان صادر شد و از طریق برنامه کاربردی تامین من و یا درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی قابل مشاهده است.
سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی
بررسی‌ها نشان می‌دهد سهم مخارج دولت از حجم اقتصاد در ایران نسبت به چند کشور مشابه پایین‌تر است. اینها درحالی است که به نظر می‌رسد دخالت دولت در امور اقتصادی ایران بسیار بالاتر از این ارقام است.
صفحه خبر بالای تصاویر