کد خبر: ۴۵۷۳۲
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۴
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران خبر داد؛

افتتاح نیروگاه خورشیدی ۳۰ مگاواتی مجتمع مس شهربابک در هفته دولت

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران از بهره‌برداری پروژه نیروگاه خورشیدی ۳۰ مگاواتی مجتمع مس شهربابک در ایام هفته دولت سال جاری خبر داد.
افتتاح نیروگاه خورشیدی ۳۰ مگاواتی مجتمع مس شهربابک در هفته دولت

مخاطب24:دکتر حسین مدرس خیابانی در سفر به استان کرمان در جریان بازدید از نیروگاه خورشیدی مجتمع مس شهربابک اظهار کرد: یکی از مشکلات مهمی که امروز بخش تولید کشور با آن دست به گریبان است، بحث تامین انرژی است. خوشبختانه پروژه‌ای که همراه با نماینده محترم شهربابک، فرماندار محترم و سایر همکاران از آن بازدید کردیم، مجموعه نیروگاه خورشیدی ۳۰ مگاواتی مجتمع مس شهربابک است که حدود ۸۲ درصد پیشرفت فیزکی دارد. این نیروگاه کاملا پاک انشاالله در صورت بهره‌برداری نقش قابل توجهی در تامین برق مجتمع مس شهربابک خواهد داشت.

وی در رابطه با زمان بهره‌برداری این پروژه نیز گفت: طبق بررسی‌های میدانی که صورت گرفت، امیدواریم با همتی که پیمانکار محترم، مشاور محترم پروژه و مجری آن که شرکت مهندسی و توسعه صنایع ملی مس ایران هست، این پروژه حائز اهمیت تا هفته دولت سال جاری، به بهره‌برداری برسد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با تاکید براینکه استان کرمان به لحاظ کیفیت تابش نور خورشید جزو استان‌های توجیه‌پذیر برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی است، افزود: شرکت ملی صنایع مس بنا دارد پس از اتمام این پروژه ۳۰ مگاواتی، برای احداث نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی خورشیدی جدید در همین شهرستان شهربابک برنامه‌ریزی کند. البته عزیزان پیشنهاد دارند ظرفیت این نیروگاه جدید ۱۵۰ مگاوات باشد و اجرای آن در دو فاز اول ۱۰۰ مگاواتی و سپس ۵۰ مگاواتی صورت پذیرد.

وی تصریح کرد: خوشبختانه همه اقدامات برای احداث یک نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی خورشیدی انجام شده و به زودی زمین این پروژه تحویل خواهد شد تا شرکت ملی مس در شهربابک احداث دومین نیروگاه خورشیدی را نیز پایه‌ریزی کند. بی‌شک مجموع این ۱۳۰ مگاوات برق تولیدی برای تامین بخش زیادی از برق مورد نیاز مجتمع مس شهر بابک کمک بسیار خوبی خواهد بود.

دکتر مدرس خیابانی افزود: موضوع تامین انرژی برای بخش تولید کشور یک نیاز حیاتی است، لذا اگر مسئولان استانی و شهرستانی در بحث تامین زمین مورد نیاز احداث نیروگاه‌های خورشیدی همراهی بیشتری کنند، کار‌های بسیار بزرگی صورت خواهد گرفت. با این همه ما در تلاش هستیم، انشاالله با احداث این نیروگاه‌های خورشیدی بتوانیم انرژی مورد نیاز شرکت ملی صنایع مس ایران را تامین کنیم.

captcha
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.