کد خبر: ۴۵۷۲۷
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۴

آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول

دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول از امروز ۱۳ تیر ۱۴۰۳ آغاز شد.
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول

به گزارش مخاطب 24 به نقل از روابط عمومی همراه اول:دور جدید واگذاری شماره‌های رند همراه اول از امروز چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ آغاز شده و متقاضیان می‌توانند برای مشاهده و شرکت در حراج، به سامانه حراج نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور مراجعه کنند.

براساس اصول و ساختار ارزشی اپراتور اول تلفن همراه که مبین ارائه و انجام خدماتی آسان و در دسترس برای عموم متقاضیان شماره‌های رند است، واگذاری شماره‌های رند همراه اول از طریق برگزاری حراج برای عموم متقاضیان و به صورت اینترنتی به آدرس https://rond.mci.ir صورت می‌پذیرد.

متقاضیان شرکت در حراج شماره‌های رند همراه اول، باید ضمن تأیید شرایط و ضوابط مربوط به شرکت در حراج و همچنین وارد کردن صحیح اطلاعات درخواستی و هویتی در سامانه مذکور، نسبت به واریز آنلاین رقم ودیعه که معادل ۲۰ درصد مبلغ پایه شماره تلفن همراه مدنظرشان است، اقدام کنند.

برقراری اعتبار زمانی هر حراج نیز منوط به دو شرط است که لزوماً هر دو باید برقرار باشد تا حراج به اتمام برسد.

شرط نخست آنکه «زمان قانونی» حراج به اتمام برسد که این زمان برای هر حراج متغیر است و در زمان شروع حراج اعلام می‌شود.

دیگری هم اینکه از آخرین پیشنهاد قیمت بر روی یک شماره، باید ۸ ساعت گذشته باشد؛ در صورت اعلام پیشنهاد جدید قبل از اتمام مدت زمان حراج، مدت زمان حراج برای یک دوره ۸ ساعته دیگر تمدید می‌شود.

تمامی متقاضیان شرکت در طرح حراج شماره‌های رند همراه اول می‌توانند به آدرس https://rond.mci.ir مراجعه کنند.

برچسب ها: همراه اول
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حادثه برای دختر موتورسوار در پیست آزادی تهران حادثه برای دختر موتورسوار در پیست آزادی تهران
النا معدنی‌پور، شرکت‌کننده مسابقات موتورکراس قهرمانی کشور، در پیست آزادی تهران دچار سانحه شد و در کما به سر می‌برد؛ تلاش پزشکان ادامه دارد.
مسی: بارسلونا خانه من است و بازمی‌گردم مسی: بارسلونا خانه من است و بازمی‌گردم
لیونل مسی در مراسم تجلیل روزنامه اسپورت اعلام کرد که بارسلونا را خانه همیشگی خود می‌داند و در آینده به‌عنوان یک هوادار به این شهر بازخواهد گشت.
افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارکنان در سال ۱۴۰۵ افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارکنان در سال ۱۴۰۵
دولت اعلام کرد ضریب حقوق کارکنان در سال ۱۴۰۵ باید با رشد ۲۰ درصدی لحاظ شود؛ رقم نهایی پس از بررسی لایحه و تصویب هیأت وزیران تعیین خواهد شد.
چین استخراج اورانیوم از آب دریا را هزار برابر افزایش داد چین استخراج اورانیوم از آب دریا را هزار برابر افزایش داد
محققان چینی با تولید ماده‌ای نوین توانستند بازدهی استخراج اورانیوم از آب دریا را تا ۱۰۰۰ برابر افزایش دهند؛ فناوری هنوز در مراحل اولیه است.
پزشکیان: شفافیت، علم‌محوری و حفظ محیط‌زیست خط قرمز است پزشکیان: شفافیت، علم‌محوری و حفظ محیط‌زیست خط قرمز است
رئیس‌جمهور در جمع فرهیختگان قزوین بر ضرورت صداقت با مردم، حکمرانی علمی، مقابله با تخریب محیط‌زیست و مشارکت اجتماعی در حل مشکلات کشور تأکید کرد.
ریاض ابزار اسرائیل علیه تهران نخواهد شد ریاض ابزار اسرائیل علیه تهران نخواهد شد
اندیشکده کارنگی در تحلیلی تازه تأکید کرد سفر ولیعهد سعودی به آمریکا با هدف عادی‌سازی روابط انجام شده، اما نه با اسرائیل؛ زیرا ریاض حاضر نیست در صف مقابله با ایران قرار گیرد.
احتیاط در بورس؛ امید به تقویت تقاضا در هفته‌های آینده احتیاط در بورس؛ امید به تقویت تقاضا در هفته‌های آینده
یک کارشناس بازار سرمایه با اشاره به روند متعادل بورس در هفته پایانی آبان می‌گوید فضای بازار همچنان محتاط است و جهت آینده به گزارش‌های شرکت‌ها و تصمیم دولت درباره نرخ خوراک پتروشیمی‌ها وابسته خواهد بود.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر