کد خبر: ۴۵۷۲۲
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۱
با حضور مدیرکل حقوقی سازمان تأمین‌اجتماعی و مدیرکل تصفیه و امور ورشکستگی قوه قضاییه انجام شد؛

برگزاری نشست آموزشی نحوه وصول مطالبات بیمه‌ای از اشخاص ورشکسته و شرکت‌های منحله

نشست آموزشی تخصصی نحوه وصول مطالبات بیمه‌ای از اشخاص ورشکسته و شرکت‌های منحله با حضور دکتر عمران نعیمی مدیرکل امور حقوقی و قوانین سازمان تأمین‌اجتماعی، سید محمد نوابی مدیرکل و اختر امیریان معاون اداره‌کل تصفیه و امور ورشکستگی قوه قضاییه، رؤسای ادارات تصفیه و امور ورشکستگی استان‌های تهران، قم و سمنان و جمعی از کارشناسان امور حقوقی و بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی در مجموعه فرهنگی ورزشی نگین غرب برگزار شد.
برگزاری نشست آموزشی نحوه وصول مطالبات بیمه‌ای از اشخاص ورشکسته و شرکت‌های منحله

به گزارش مخاطب24  به نقل از بانک رفاه کارگران:دکتر نعیمی مدیرکل امور حقوقی و قوانین سازمان تأمین‌اجتماعی، در این نشست گفت: پیش از این رویه و مقررات واحد و مشخصی در خصوص نحوه وصول مطالبات بیمه‌ای از اشخاص و شرکت‌های ورشکسته یا منحله وجود نداشت و همکاران ما به مقررات و قوانین عامی که در این خصوص وجود داشت رجوع می‌کردند. اما با هدف اتخاذ رویه‌ای واحد و قانونی در این زمینه، بخشنامه مشخصی در این خصوص تهیه و تقدیم همکاران شد تا مبنای کار باشد.

مدیرکل امور حقوقی و قوانین سازمان تأمین‌اجتماعی با قدردانی از حضور مدیرکل و معاون اداره‌کل تصفیه و امور ورشکستگی قوه قضاییه در این نشست، از همکاری خوب این اداره‌کل تشکر کرد و افزود: تعامل و همکاری موجود باعث شده تا در تصفیه مطالبات بیمه‌ای و احراز سابقه برای بیمه‌شدگان، مشکل خاصی وجود ندشته باشد که امیدواریم این تعامل استمرار داشته باشد.

مدیرکل امور حقوقی و قوانین سازمان گفت: یکی از مشکلات در حوزه شرکت‌ها و اشخاص ورشکسته موضوع وصول چهار درصد حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور کارگران است. ممکن است زمانی که کارگر به سن بازنشستگی می‌رسد، شرکت یا کارگاه محل اشتغال وی، تصفیه و منحل شده باشد که در این شرایط وصول ۴ درصد حق بیمه با مشکل مواجه می‌شود. در این مورد، با اداره‌کل تصفیه و امور ورشکستگی قوه قضاییه همفکری و دستورالعملی صادر شده است تا این مشکلات به حداقل ممکن برسد.

مدیرکل امور حقوقی و قوانین سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: یکی دیگر از موضوعات مرتبط با اشخاص و شرکت‌های ورشکسته، مطالبات مرتبط به ماده ۶۶ قانون تأمین‌اجتماعی در خصوص خسارات ناشی ازحوادث ناشی از کار است که در خصوص نحوه اعلام آن به اداره تصفیه، طی دستور اداری جدید برای واحد‌های اجرایی تعیین تکلیف شده است.

نعیمی با اشاره به توافق سازمان تأمین‌اجتماعی و اداره‌کل تصفیه و امور ورشکستگی قوه قضاییه در خصوص مشکلات مفاصاحساب و همچنین محاسبه حق‌الاجرا و جریمه تأخیر در ارسال لیست به‌عنوان مطالبات بیمه‌ای سازمان، به ممتازه بودن مطالبات تأمین‌اجتماعی اشاره کرد و افزود: ممتازه بودن مطالبات سازمان تأمین‌اجتماعی در ماده ۴۹ قانون تأمین‌اجتماعی پیش‌بینی شده، ولی این ممتازه بودن در ماده ۵۸ قانون تصفیه و امور ورشکستگی دیده نشده است که با پیگیری مشترک اداره‌کل تصفیه قوه قضاییه و اداره‌کل حقوقی سازمان، در لایحه جدید قاون تجارت به‌عنوان طلب ممتازه شناخته شده که ان‌شاءالله پس از ابلاغ قاون جدید اجرایی خواهد شد.

در ادامه نشست نوابی مدیرکل تصفیه ورشکستگی قوه قضاییه با بیان اینکه تاکنون در ۲۶ استان اداره تصفیه تشکیل شده است به تبیین احکام و قوانین مربوط به نحوه وصول مطالبات از اشخاص ورشکسته پرداخت و به پرسش‌های حاضرین پاسخ داد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
برگزیده
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر