کد خبر: ۴۵۷۲۲
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۱
با حضور مدیرکل حقوقی سازمان تأمین‌اجتماعی و مدیرکل تصفیه و امور ورشکستگی قوه قضاییه انجام شد؛

برگزاری نشست آموزشی نحوه وصول مطالبات بیمه‌ای از اشخاص ورشکسته و شرکت‌های منحله

نشست آموزشی تخصصی نحوه وصول مطالبات بیمه‌ای از اشخاص ورشکسته و شرکت‌های منحله با حضور دکتر عمران نعیمی مدیرکل امور حقوقی و قوانین سازمان تأمین‌اجتماعی، سید محمد نوابی مدیرکل و اختر امیریان معاون اداره‌کل تصفیه و امور ورشکستگی قوه قضاییه، رؤسای ادارات تصفیه و امور ورشکستگی استان‌های تهران، قم و سمنان و جمعی از کارشناسان امور حقوقی و بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی در مجموعه فرهنگی ورزشی نگین غرب برگزار شد.
برگزاری نشست آموزشی نحوه وصول مطالبات بیمه‌ای از اشخاص ورشکسته و شرکت‌های منحله

به گزارش مخاطب24  به نقل از بانک رفاه کارگران:دکتر نعیمی مدیرکل امور حقوقی و قوانین سازمان تأمین‌اجتماعی، در این نشست گفت: پیش از این رویه و مقررات واحد و مشخصی در خصوص نحوه وصول مطالبات بیمه‌ای از اشخاص و شرکت‌های ورشکسته یا منحله وجود نداشت و همکاران ما به مقررات و قوانین عامی که در این خصوص وجود داشت رجوع می‌کردند. اما با هدف اتخاذ رویه‌ای واحد و قانونی در این زمینه، بخشنامه مشخصی در این خصوص تهیه و تقدیم همکاران شد تا مبنای کار باشد.

مدیرکل امور حقوقی و قوانین سازمان تأمین‌اجتماعی با قدردانی از حضور مدیرکل و معاون اداره‌کل تصفیه و امور ورشکستگی قوه قضاییه در این نشست، از همکاری خوب این اداره‌کل تشکر کرد و افزود: تعامل و همکاری موجود باعث شده تا در تصفیه مطالبات بیمه‌ای و احراز سابقه برای بیمه‌شدگان، مشکل خاصی وجود ندشته باشد که امیدواریم این تعامل استمرار داشته باشد.

مدیرکل امور حقوقی و قوانین سازمان گفت: یکی از مشکلات در حوزه شرکت‌ها و اشخاص ورشکسته موضوع وصول چهار درصد حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور کارگران است. ممکن است زمانی که کارگر به سن بازنشستگی می‌رسد، شرکت یا کارگاه محل اشتغال وی، تصفیه و منحل شده باشد که در این شرایط وصول ۴ درصد حق بیمه با مشکل مواجه می‌شود. در این مورد، با اداره‌کل تصفیه و امور ورشکستگی قوه قضاییه همفکری و دستورالعملی صادر شده است تا این مشکلات به حداقل ممکن برسد.

مدیرکل امور حقوقی و قوانین سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: یکی دیگر از موضوعات مرتبط با اشخاص و شرکت‌های ورشکسته، مطالبات مرتبط به ماده ۶۶ قانون تأمین‌اجتماعی در خصوص خسارات ناشی ازحوادث ناشی از کار است که در خصوص نحوه اعلام آن به اداره تصفیه، طی دستور اداری جدید برای واحد‌های اجرایی تعیین تکلیف شده است.

نعیمی با اشاره به توافق سازمان تأمین‌اجتماعی و اداره‌کل تصفیه و امور ورشکستگی قوه قضاییه در خصوص مشکلات مفاصاحساب و همچنین محاسبه حق‌الاجرا و جریمه تأخیر در ارسال لیست به‌عنوان مطالبات بیمه‌ای سازمان، به ممتازه بودن مطالبات تأمین‌اجتماعی اشاره کرد و افزود: ممتازه بودن مطالبات سازمان تأمین‌اجتماعی در ماده ۴۹ قانون تأمین‌اجتماعی پیش‌بینی شده، ولی این ممتازه بودن در ماده ۵۸ قانون تصفیه و امور ورشکستگی دیده نشده است که با پیگیری مشترک اداره‌کل تصفیه قوه قضاییه و اداره‌کل حقوقی سازمان، در لایحه جدید قاون تجارت به‌عنوان طلب ممتازه شناخته شده که ان‌شاءالله پس از ابلاغ قاون جدید اجرایی خواهد شد.

در ادامه نشست نوابی مدیرکل تصفیه ورشکستگی قوه قضاییه با بیان اینکه تاکنون در ۲۶ استان اداره تصفیه تشکیل شده است به تبیین احکام و قوانین مربوط به نحوه وصول مطالبات از اشخاص ورشکسته پرداخت و به پرسش‌های حاضرین پاسخ داد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اظهارات قائم‌پناه درمورد جراحی اقتصادی دولت و کسانی که دست به اسلحه می‌برند اظهارات قائم‌پناه درمورد جراحی اقتصادی دولت و کسانی که دست به اسلحه می‌برند
محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رییس جمهور، گفت: امروز رئیس‌جمهور دستور دادند که تا حدی که به امنیت ملی خدشه‌ای وارد نشود، با مردم معترض هیچ برخورد امنیتی صورت نگیرد. کسانی که دست به اسلحه می‌برند، چاقو می‌کشند و اسلحه دارند، کسانی که به مراکز نظامی حمله می‌کنند مصداق عینی اغتشاشگر هستند. دولت اعتراض کسانی که به گرانی و مسائل صنفی معترض هستند را به رسمیت می‌شناسد.
فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی
فیلمی کمتر دیده شده از مادورو، پس از ضایعه سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور، مادورو در سفارت ایران حضور پیدا کرد
توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده + ویدئو توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده  + ویدئو
وزیر رفاه بیان کرد: افرادی که تاکنون یارانه نمی‌گرفتند از شنبه( ۲۰ دی ماه) تا ۱۵ روز فرصت دارند در سامانه حمایت ثبت نام کنند تا کالابرگ آنها نیز در دی پرداخت شود، کسانی که یارانه نمی‌گیرند، از شنبه در سامانه شمیم، ثبت نام کنند و آنها هم در همین دی ماه کالابرگ را دریافت خواهند کرد.
سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی
سخنگوی دولت با اشاره به جزئیاتی از طرح جدید معیشتی دولت، فهرست یازده قلم کالای در نظرگرفته‌شده برای این طرح را اعلام کرد، با آزاد کردن نرخ ارز، قیمت روغن، قیمت مرغ و قیمت تخم مرغ نسبت به بقیه اقلام افزایش چشم‌گیری‌تری دارند
چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد
در روز‌های اخیر کنسرت‌های چند خواننده و گروه موسیقی در تهران و شهرستان‌ها لغو شده است.
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
برگزیده
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
صفحه خبر بالای تصاویر