کد خبر: ۴۵۷۰۷
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۷

برگزاری اختتامیه اولین المپیاد ورزشی فرزندان کارکنان بانک ملی ایران

نخستین المپیاد ورزشی فرزندان پسر کارکنان و بازنشستگان بانک ملی ایران با حضور ۴۹۱ ورزشکار در شهر بابلسر طی ۵ روز برگزار شد و امروز این مسابقات با معرفی ورزشکاران و تیم‌های مدال آور در ۷ رشته ورزشی به کار خود پایان داد.
برگزاری اختتامیه اولین المپیاد ورزشی فرزندان کارکنان بانک ملی ایران

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:در مراسم اختتامیه این المپیاد ورزشی، نصرت اله شهبازی قائم مقام بانک ملی ایران با تاکید بر اینکه ورزش موضوعی مهم و محوری در رسالت اجتماعی این بانک است، خاطرنشان کرد: خدمات بانک ملی ایران در سراسر کشور توسعه پیدا کرده است و خوشنامی این بانک در جهان اسلام و کشور زبانزد است.

وی با بیان این مطلب که برگزاری نخستین جشنواره فرزندان همکار بانک با موفقیت برگزارشد، اظهارداشت: برگزاری مسابقه‌ای از این دست برای نخستین بار در سطح فرزندان افتخار بزرگی است که با رهنمود‌های مدیرعامل محترم با موفقیت برگزار شد.

شهبازی با بیان این که در دوره‌های بعدی این رقابت‌ها با کیفیت بهتری برگزار خواهد شد گفت: نقاط قوت تقویت و نارسائی‌ها بررسی و نسبت به رفع نقص در مسابقات بعدی اقدام شود.

وی با اعلام اینکه از آینده سازان این بانک انتظار داریم که در حوزه علمی و پژوهشی تلاش خود را بکارببرند، افزود: بانک ملی علاوه بر حمایت از فعالیت ورزشی، در توسعه فعالیت‌های علمی و پژوهشی فرزندان همکار نیز در کنار آن‌ها است.

شهبازی از برگزاری المپیاد ورزشی فرزندان دختر همکاران خبر داد و گفت: این بازی‌ها در شهریور ماه برگزار می‌شود.

وی در ادامه در بخش دیگری از این مراسم خواستار حمایت جدی از نخبه‌های ورزشی و علمی فرزندان همکار بانک ملی شد و افزود: برنامه ریزی برای تامین اعتبار لازم در جهت حمایت از فرزندان نخبه در دستور کار است.

شهبازی با اعلام اینکه سرانه ورزشی بانک ملی تا حدودی محدود است، افزود: برنامه ریزی برای افزایش سرانه ورزشی کارکنان و خانوادهایشان متناسب با نیاز در اولویت است.

صمد عزیزنژاد عضو هیات مدیره بانک ملی ایران در ادامه نیز ضمن تقدیر از حمایت‌های همه جانبه دکتر نجارزاده در برگزاری هر چه بهتر این رقابت‌ها، تصریح کرد: رفاقت در حین رقابت بزرگترین مولفه و دستاورد در راستای برگزاری المپیاد‌های ورزشی در بانک است.

عضو هیأت مدیره بانک ملی ایران تصریح کرد:

دکتر نجارزاده توانسته است با پیگیری‌های زیاد زمینه توسعه رفاه همکاران را فراهم کند.

وی با اعلام اینکه آنچه که از این مسابقات برجا می‌ماند، انتخاب دوستان خوب و رفاقت‌های عمیق است، تصریح کرد: دوستی دوران نوجوانی بسیار ماندگار است و این باعث می‌شود ارتباط خوبی بین خانواده بزرگ بانک ملی ایران شکل بگیرد.

وی هدف اصلی برگزاری این مسابقات را علاوه بر توسعه ورزش در بانک، تقویت روحیه همکاران و انسجام خانواده بزرگ بانک ملی برشمرد.

وی از تمامی دست اندرکاران بویژه ستاد برگزاری و کمیته‌های آن تقدیر کرد و گفت: انتظار داریم که این مسابقات با کیفیت و انسجام بیشتر و بهتری درسال‌های آینده ادامه یابد.

بیژن نصرتی رئیس اداره کل رفاه بانک ملی ایران با بیان اینکه ۴۹۱ ورزشکار از ۲۹ استان در ۷ رشته ورزشی طی ۵ روز با یکدیگر به رقابت پرداختند گفت: نباید فراموش کنیم که همکاران ما به عنوان پدران و مادران این ورزشکاران حامیان اصلی شان هستند.

نصرتی در مراسم اختتامیه این بازی‌ها درباره اقدامات انجام شده برای برگزاری هر چه بهتر این المپیاد، گفت: همه همکاران اجرایی برای برگزاری با کیفت این دوره از رقابت‌ها تلاش‌های زیادی کردند.

وی با اعلام اینکه در هفت رشته از همه استان‌ها در این دوره از رقابت‌ها حضور داشتند، گفت: انتظار داریم با استعدادیابی که صورت گرفت و شناختی که از ورزشکاران توانمند به عمل آمد کمیته فنی با برنامه مدون این ورزشکاران را مورد حمایت جدی قرار دهد.

نصرتی ادامه داد: با برنامه‌ریزی مناسب می‌توانیم سالانه چندین قهرمان ملی و آسیایی از خانواده بانک ملی به جامعه ورزش کشور معرفی کنیم.

در ادامه این برنامه و در بخش پایانی آیین اختتامیه مراسم نیز از ورزشکاران و تیم‌های مدال آور ۷ رشته ورزشی این المپیاد با اهدای کاپ، مدال و لوح تقدیر به عمل آمد.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
نمایش تجهیزات دفاعی ارتش در رژه ۲۹ فروردین ماه نمایش تجهیزات دفاعی ارتش در رژه ۲۹ فروردین ماه
همزمان با رژه ۲۹ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ و گرامیداشت روز ارتش، برخی از تجهیزات این نیرو از جمله از قدرت پهپادی، دستاورد‌های تجهیزاتی بومی با شرکت یگان‌های محمول و خودرویی در تهران و مراکز استان‌ها به نمایش گذاشته شد.
پزشکیان: نیرو‌های مسلح پشتوانه ایران برای ایجاد صلح است پزشکیان: نیرو‌های مسلح پشتوانه ایران برای ایجاد صلح است
رئیس‌جمهور در رژه روز ارتش ضمن تاکید بر نقش نیرو‌های مسلح در ایجاد بازدارندگی و قدرت برای جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان تصریح کرد: وجود این عزیزان باعث شده که ما در منطقه با قدرت بتوانیم حرف‌ها و گفت‌و‌گو‌های خود را در ایجاد ارتباط، صلح و آرامش با قدرت اعمال کنیم
ساخت جنگلی کوچک و زیبا در آپارتمان چطور؟ ساخت جنگلی کوچک و زیبا در آپارتمان چطور؟
زندگی آپارتمان نشینی یکی از متداولترین نوع زندگی در دنیای امروزی است. در محیط شهری، زندگی در خانه‌های ویلایی که امکان پرورش گل و گیاه در حیاط خانه مقدور است، رویایی است که برای همه مقدور نیست. با این وجود میل به پرورش گل و گیاه در درون همه وجود دارد. ما شما را راهنمایی می‌کنیم که در آپارتمان خود حتی اگر تراسی ندارید گیاه خانگی خود را داشته باشید.
گران‌ترین آثار هنری تاریخ در حراجی‌ها گران‌ترین آثار هنری تاریخ در حراجی‌ها
گران‌ترین نقاشی تاریخ با قیمت باورنکردنی ۴۵۰ میلیون دلار فروخته شد! اما آیا واقعاً اثر داوینچی بود؟ این تنها بخشی از دنیای عجیب و پررمزوراز هنر در حراجی‌هاست.
گنبد‌های نمکی هرمزگان نمایش شگفتی در جنوب ایران گنبد‌های نمکی هرمزگان نمایش شگفتی در جنوب ایران
گنبد‌های نمکی از جمله پدیده‌های نادر و شگفت‌انگیز زمین‌شناسی هستند که نه تنها جلوه‌ای خیره‌کننده از زیبایی‌های طبیعی را به نمایش می‌گذارد، بلکه بخشی ارزشمند از میراث زمین‌شناسی هر منطقه نیز به شمار می‌آیند. کشور ایران، به‌ویژه مناطق جنوبی و جنوب‌شرقی آن، یکی از غنی‌ترین مناطق جهان از نظر تنوع و تعداد گنبد‌های نمکی است.
با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟ با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟
بسیاری ادعا می‌کنند سرکه سیب به کاهش وزن کمک می‌کند، اما شواهد کمی مبنی بر اثربخشی آن برای کاهش وزن وجود دارد.
جزئیاتی از دیدار عراقچی با پوتین و ابلاغ پیام رهبر انقلاب جزئیاتی از دیدار عراقچی با پوتین و ابلاغ پیام رهبر انقلاب
کاخ کرملین از دیدار وزیر خارجه ایران با رئیس‌جمهور روسیه در کاخ کرملین خبر داد.
برگزیده
در شیرین‌سازی آب دریا معایب یا مزایا کدام بیشتر است؟! در شیرین‌سازی آب دریا معایب یا مزایا کدام بیشتر است؟!
تحول در فناوری‌های آب‌شیرین‌سازی، پاسخی بود به بحران آب، اما این پاسخ خود پرسش‌های تازه‌ای آفرید؛ اینکه شورابه‌هایی که به خلیج فارس بازمی‌گردند، چه تهدیدی برای حیات اکوسیستم به وجود می‌آورند و آینده سواحل جنوبی ایران چگونه خواهد شد؟
صندوق ذخیره فرهنگیان باید از بنگاه‌داری خارج شود صندوق ذخیره فرهنگیان باید از بنگاه‌داری خارج شود
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت برنامه‌محوری در صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: یکی از برنامه‌ها باید خروج از بنگاه‌داری باشد، زیرا این موضوع از چالش‌ها و آسیب‌های جدی صندوق به شمار می‌آید.
ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن
معاون وزیر راه با اشاره به ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن با همکاری بانک مرکزی گفت: مستأجران برای دریافت این وام باید اجاره‌نامه را در سامانه "تم" بارگذاری کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر