کد خبر: ۴۵۷۰۶
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۵

نجارزاده در مراسم تقدیر از فرزندان شاهد بانک: تولید محصولات فرهنگی ایثار و شهادت تا سال آینده

مدیرعامل بانک ملی ایران، در مراسم تقدیر از فرزندان شاهد بانک گفت: محصولات فرهنگی ایثار و شهادت تا سال آینده تولید شود.
نجارزاده در مراسم تقدیر از فرزندان شاهد بانک: تولید محصولات فرهنگی ایثار و شهادت تا سال آینده

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:همایش فرزندان شاهد (استان تهران) همزمان با دومین سالگرد رجعت پیکر شهدای گمنام به بانک ملی ایران با حضور ابوالفضل‌نجار زاده، اعضای هیأت مدیره و هیأت عامل، روسای ادارات و سایر مدعوین برگزار شد.

ابوالفضل نجارزاده مدیر عامل بانک در این همایش ضمن تشکر از رئیس مرکز امور ایثارگران و خانواده شهدا و همکاران این اداره برای برگزاری این مراسم گفت: قطعا حضور شهدای گمنام در بانک ملی ایران منشأ خیر و برکات سرشار بوده است و حقیقتا جای قهرمانان ملی در بانک خالی بود که با اهتمام همکاران مرکز امور ایثارگران و خانواده شهدا عملیاتی شد، تا در این حوزه نیز بانک ملی ایران در شبکه بانکی سرآمد باشد.

وی گفت: بانک ملی ایران ۶۰ شهید تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده است و ۱۴ هزار ایثارگر در بانک ملی ایران حضور دارند.

مدیر عامل بانک ملی ایران گفت: همه ما مدیون رشادت مردانی هستیم که از خون خود گذشتند تا ما بتوانیم در امنیت و آرامش زندگی کنیم.

ما میراث‌دار و رهرو خون‌هایی هستیم که برای حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تمامیت ارزی ایران اسلامی جانفشانی کردند.

مدیرعامل بانک ملی ایران در پایان گفت: با توجه به اهمیت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، همکاران اداره امور ایثارگران بانک اقداماتی اجرایی کنند تا در سال‌های آینده در برگزاری این مراسم، تجارب و خاطرات همکاران ایثارگر بانک به رشته تحریر درآمده باشد و محصولات فرهنگی در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت در بانک ملی ایران تولید شود.

در پایان مراسم نیز دغدغه‌های همکاران در حوزه‌های مختلف مطرح و مورد توجه رؤسای امور مربوطه قرار گرفت.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تب برفکی؛ کابوس دامداران تب برفکی؛ کابوس دامداران
تب برفکی، بیماری ویروسی پرخطر دام‌ها، با گسترش واکسیناسیون و آگاهی دامداران در ایران به‌طور چشمگیری کنترل شده و از تهدیدی بزرگ به تجربه‌ای موفق در مهار بیماری‌های دامی بدل شده است.
از نیروی زمینی تا استقلال، ستاره تکنیکی آبی‌ها امروز کجاست؟ از نیروی زمینی تا استقلال، ستاره تکنیکی آبی‌ها امروز کجاست؟
امیر هاشمی مقدم، مهاجم خوش‌تکنیک و دوست‌داشتنی استقلال در دهه شصت و هفتاد، از آن نسل طلایی فوتبال ایران است که هنوز هم نامش برای هواداران آبی تداعی‌گر روز‌های پرشور و گل‌های خاطره‌انگیز است. از نیروی زمینی تا استقلال و حالا مربیگری و استعدادیابی در هلند، مسیر او پر از تلاش، افتخار و عشق به فوتبال بوده است.
وزارت جهاد و دامپزشکی هشدار فائو برای تب برفکی را نادیده گرفتند وزارت جهاد و دامپزشکی هشدار فائو برای تب برفکی را نادیده گرفتند
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی هشدار فائو درباره تب برفکی را جدی نگرفتند و در نتیجه کشور متحمل خسارت ۷ میلیون لیتر شیر شد.
سعیدی مبارکه: ماندن میدری در دولت غلط است سعیدی مبارکه: ماندن میدری در دولت غلط است
نماینده مردم مبارکه با انتقاد از عملکرد وزیر تعاون گفت: میدری نه‌تنها برای کارگران «یقه پاره نکرد» بلکه در پیگیری مطالبات کارگران و بازنشستگان نیز کوتاهی کرده است.
پاکستان و طالبان؛ از همکاری استراتژیک تا رویارویی نظامی پاکستان و طالبان؛ از همکاری استراتژیک تا رویارویی نظامی
اختلافات تاریخی و بازی‌های ژئوپلیتیکی میان پاکستان و طالبان افغانستان، از مرز دیورند تا پایگاه بگرام، وارد مرحله‌ای تازه شده و ایران در نقش میانجی فعال ظاهر شده است.
تازه‌ترین آرای کمیته انضباطی تازه‌ترین آرای کمیته انضباطی
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آرای جدید را اعلام کرد.
تحلیلگر بازار: فشار فروش تخلیه شد، شنبه بورس مثبت است تحلیلگر بازار: فشار فروش تخلیه شد، شنبه بورس مثبت است
یک تحلیلگر بازار سرمایه با اشاره به معاملات امروز گفت فشار فروش سه‌شنبه تخلیه شده و ورود نقدینگی تازه به بازار نویدبخش آغاز مثبت بورس در روز شنبه است. وی تأکید کرد در صورت نبود رویداد سیاسی خاص، سهام بزرگ و خودرویی می‌توانند پیشتاز رشد باشند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر