کد خبر: ۴۵۷۰۲
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۶

مهر تایید سهامداران بر صورت‌های مالی بانک اقتصادنوین

مجمع عمومی عادی سالیانه بانک اقتصادنوین با حضور بیش از ۶۵ درصد سهامداران برگزار شد و صورت‌های مالی منتهی به ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۲ این بانک با رای سهامداران به تصویب رسید.
مهر تایید سهامداران بر صورت‌های مالی بانک اقتصادنوین

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین،در این مجمع که روز چهارشنبه ۱۳ تیرماه ۱۴۰۳ در سالن همایش‌های هتل قلب تهران برگزار شد، گزارش عملکرد هیئت‌مدیره و دستاورد‌ها و موفقیت‌های بانک در سال گذشته ارائه شد و پس از قرائت گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی و پاسخ به سوالات سهامداران، صورت‌های مالی سال ۱۴۰۲ این بانک به تصویب سهامداران رسید.
بر اساس صورت‌های مالی حسابرسی شده، بانک اقتصادنوین موفق شد با ۱۳۲ درصد رشد نسبت به سال ۱۴۰۱ مبلغ ۱۴۹۳ ریال به عنوان سود پایه هر سهم محقق کند که بر اساس تصمیم مجمع مقرر شد پس از لحاظ کردن مفاد مجوز بانک مرکزی ج. ا. ا، ۱۰ درصد سود خالص به‌صورت نقدی به سهامداران پرداخت و مابقی در جهت برنامه بانک برای افزایش سرمایه مجدد و تقویت حدود فعالیت و نسبت‌های نظارتی در حساب سود انباشته ذخیره شود.
سایر جزییات برگزاری این مجمع و تصمیمات سهامداران در سامانه جامع اطلاع‌رسانی ناشران (کدال) اطلاع‌رسانی خواهد شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
ایرانسل طرح «بسته‌های خواندنی» با تخفیف ویژه باغ کتاب راه‌اندازی کرد ایرانسل طرح «بسته‌های خواندنی» با تخفیف ویژه باغ کتاب راه‌اندازی کرد
به مناسبت هفته کتاب، ایرانسل به مشترکان خود با خرید بسته اینترنت، پیامک تخفیف ۲۰ درصدی برای استفاده از خدمات باغ کتاب تهران ارائه می‌دهد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر