کد خبر: ۴۵۶۹۸
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۷
نماینده مردم خواف و رشتخوار عنوان نمود:

ضرورت همگرایی برای افزایش تولید سنگ آهن درمعدن ققنوس ذوب آهن اصفهان

امیر توکلی رودی، نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی با حضور در غرفه ذوب آهن اصفهان درنمایشگاه تخصصی معدن و متالورژی مشهد، با توضیحات مسئولین و کارشناسان حاضر در جریان آخرین دستاورد‌های این مجتمع عظیم صنعتی قرار گرفت.
ضرورت همگرایی برای افزایش تولید سنگ آهن درمعدن ققنوس ذوب آهن اصفهان

به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان:وی در این بازدید به خبرنگار ما گفت: پدر و مادر من هر دو بازنشسته ذوب آهن اصفهان هستند و افتخار دارم که عضو این خانواده بزرگ می‌باشم. ذوب آهن اصفهان به عنوان یک واحد صنعتی پیشرو، خدمات شایسته‌ای به صنعت کشور ارائه کرده است و امیدوارم در این منطقه بتوانیم تعامل و همکاری با این مجموعه بزرگ را توسعه بدهیم.

نماینده مردم خواف و رشتخوار اظهار داشت: ذوب آهن اصفهان به عنوان یکی از مصرف کننده سنگ آهن در سنگان حضور دارد و به تدریج با حل مشکلات، تولید سنگ آهن برای تامین مواد اولیه این مجتمع بزرگ در معدن ققنوس افزایش می‌یابد و ما هم هرگونه همکاری لازم را انجام می‌دهیم.

توکلی گفت: سنگان به لحاظ صنایع استخراجی یکی از نمونه‌های موفق در ایران و خاورمیانه است و لذا نگاه ویژه‌ای به جهت صنایع استخراجی و معدنی به این منطقه وجود دارد. با سیاستگذاری مناسب می‌توان در راستای توسعه زنجیره فولاد کشور در این منطقه گام‌های موثرتری برداشت.

وی افزود: ناترازی انرژی و مسئله آب و همچنین مسائل زیرساختی در حوزه‌های حمل از جمله مواردی است که می‌توان با رفع آن از طریق یک نگرش همگرا و همسو در پهنه صنعتی و معدنی سنگان نتایج بسیار خوبی گرفت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پیغام مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی پیغام مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی
مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی پیغام داد.
شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟ شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟
کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر از مدیریت باشگاه خواسته است که تیمی قدرتمند را برای فصل آینده تشکیل بدهد.
سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک
آخرین داده‌ها نشان می‌دهد که مدیرعامل شرکت‌های تسلا، اسپیس‌ایکس و ایکس (توییتر سابق)، در یک سقوط بی‌سابقه، ۱۲۱ میلیارد دلار از ثروت خود را در سال ۲۰۲۵ از دست داده است.
خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران به بازگشت خود به تمرینات اینتر ایتالیا واکنش نشان داد.
۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد ۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد
مدیر کل مرکز تأمین مالی معاونت علمی از طراحی ۶ الگوی تأمین مالی شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و به تشریح جزییات این برنامه‌ها پرداخت.
ورود هیات ایرانی به عمان برای مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا ورود هیات ایرانی به عمان برای مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان (صبح شنبه، ۲۳ فروردین) در راس هیئتی سیاسی وارد مسقط پایتخت عمان شد.
قائم پناه: طیب‌نیا گزینه اصلی تصدی وزارت امور اقتصاد و دارایی است قائم پناه: طیب‌نیا گزینه اصلی تصدی وزارت امور اقتصاد و دارایی است
معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، از «علی طیب‌نیا» به عنوان گزینه اصلی تصدی وزارت اقتصاد در فهرست پیشنهادی به رئیس جمهور پزشکیان خبر داد.
صفحه خبر بالای تصاویر