کد خبر: ۴۵۶۷۹
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۵

دیدار پورمحمدی، عارف و مرندی با رئیس جمهور منتخب

دبیرکل جامعه روحانیت مبارز، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس فرهنگستان علوم پزشکی با پزشکیان رئیس جمهور منتخب به‌صورت جداگانه دیدار کردند.
دیدار پورمحمدی، عارف و مرندی با رئیس جمهور منتخب

دیدار پورمحمدی، عارف و مرندی با رئیس جمهور منتخب

مخاطب ۲۴- حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی دبیرکل جامعه روحانیت مبارز و نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری هم‌چنین صبح امروز با حضور در دفتر رئیس‌جمهور منتخب با وی دیدار و ضمن تبریک انتخاب وی از سوی مردم برای او آرزوی موفقیت کرد.

پزشکیان نیز در این دیدار ضمن تشکر از ابراز محبت پورمحمدی از حضور جدی وی در رقابت‌های انتخاباتی و کمک به رقابتی شدن فضای انتخاباتی و تلاش برای افزایش مشارکت مردم با طرح مباحث مهم و موثر سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی قدردانی کرد.

محمدرضا عارف عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز ظهر امروز دوشنبه در دیدار با مسعود پزشکیان، برای رئیس‌جمهور منتخب در عمل به وعده‌ها و شعار‌های انتخاباتی خود و خدمت به ملت شریف ایران اسلامی آرزوی موفقیت کرد.
پزشکیان نیز در این دیدار از حمایت‌های بی‌دریغ و حضور و ابراز محبت عارف قدردانی کرد.
دیدار مرندی با پزشکیان

بیشتر بخوانید

علیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی نیز با حضور در دفتر پزشکیان، انتخاب وی به عنوان نهمین رئیس جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت. وی در این دیدار برای رئیس جمهور منتخب در جایگاه خدمت‌رسانی به مردم و همچنین پیشبرد اهداف نظام سلامت کشور آرزوی موفقیت کرد.
پزشکیان نیز بر توجه ویژه دولت چهاردهم به ارتقای سلامت جامعه به عنوان یکی از مهمترین بخش‌های سند چشم اندازه توسعه کشور تاکید کرد.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر