کد خبر: ۴۵۶۴۶
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۶

بیانیه حزب همبستگی دانش آموختگان ایران به مناسبت پیروزی دکتر مسعود پزشکیان

بیانیه حزب همبستگی دانش آموختگان ایران به مناسبت پیروزی دکتر مسعود پزشکیان در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری
بیانیه حزب همبستگی دانش آموختگان ایران به مناسبت پیروزی دکتر مسعود پزشکیان

مخاطب۲۴_ بنام یکتای لایزال

ملت آگاه، فهیم و صبور ایران!
بیانیه حزب همبستگی دانش اموختگان ایران_ هیچ کلمه و جمله‌ای توان توصیف عظمت حضور شما عزیزان در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری را ندارد.
شما واژه‌ی زیبای خواستن، ایمان به همدلی و عشق به وطن را به معنای واقعی کلمه به تصویر کشیدید؛ این حضور و این حماسه در نوع خود بی نظیر و ستودنی ست
شما مردم بزرگواری که در خطیرترین دوران حیات این کشور و در سخت‌ترین شرایط اقتصادی و تنگنا‌های معیشتی و اجتماعی به میدان آمدید تا بار دیگر امید به جمهوریت زنده شود و مادر خسته و زخمی وطن جانی تازه بگیرد.
اکنون که کاندیدای منتخب حزب همبستگی دانش آموختگان ایران از کارزار رقابت چهاردهمین دوره‌ی انتخابات ریاست جمهوری پیروز و سربلند بیرون آمده است ضمن تبریک به محضر شما ملت شریف ایران و دکتر مسعود پزشکیان به عنوان برنده انتخابات، امیدواریم رئیس جمهور منتخب ملت با عمل به وعده‌های داده شده در دوران رقابت‌های انتخاباتی باعث بروز و ظهور تحول شگرف در بهبود زندگی ایرانیان شود.
رجا واثق داریم که دکتر مسعود پزشکیان متعهد به عهد خود با ملت خواهد بود با این وجود این حزب با تمام توان تلاش خواهد کرد به رسالت اصلی خود به عنوان حلقه‌ی واسط بین جامعه و دولت منتخب پیگیر وعده‌ها و مطالبات مردم باشد و با تمام توان دولت آینده را در خدمت رسانی به ملت یاری نماید و چه زیبا سروده استاد منزوی که:

بیا که وقت جهان بینی است و جان بینی
کنون‌که آینه‌ی چشم دوست جام جم است…

حزب همبستگی دانش آموختگان ایران

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا
مردم غنا کشتی فردی که ادعا کرده بود در 25 دسامبر طوفان نوح خواهد آمد را به آتش کشیدند
نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز
پرسپولیس با برتری یک بر صفر برابر مس رفسنجان در هفته پانزدهم لیگ برتر با ۲۸ امتیاز موقتا در صدر جدول قرار گرفت.
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر