کد خبر: ۴۵۵۹۸
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۰

دیدار پزشک بایدن با یک متخصص پارکینسون

بررسی سوابق کاخ سفید نشان می‌دهد پزشک رئیس‌جمهور آمریکا در مرکز ملی نظامی پزشکی «والتر رید» با یک متخصص بیماری پارکینسون دیدار کرده است.
دیدار پزشک بایدن با یک متخصص پارکینسون

مخاطب۲۴- بررسی تازه انجام شده توسط یک رسانه آمریکایی از سوابق کاخ سفید نشان می‌دهد دکتر «کوین کانارد» متخصص بیماری پارکینسون، در اوایل سال جاری میلادی با دکتر «کوین اوکانر» پزشک بایدن و دو نفر دیگر در مرکز پزشکی کاخ سفید ملاقات کرده است.

به گزارش فاکس نیوز، این گزارش در حالی منتشر می‌شود که سلامت ذهنی رئیس جمهور آمریکا در پی مناظره تلویزیونی ضعیف با دونالد ترامپ بیش از پیش زیر ذره‌بین قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید

دلیل این دیدار مشخص نشده، اما اندرو بیتس، سخنگوی کاخ سفید می‌گوید تعداد زیادی از متخصصان به این مرکز پزشکی سر می‌زنند تا هزاران پرسنل نظامی که به آن مراجعه می‌کنند را درمان کنند. با این حال، بررسی برنامه‌های بایدن نشان می‌دهد او در همان روز (۱۷ ژانویه) در کاخ سفید حضور داشته و میزبان اعضای کنگره برای گفتگو در خصوص اوکراین و بودجه کمکی آن بوده است.

عملکرد ضعیف بایدن در مناظره با رقیب جمهوری خواه خود به شدت مورد انتقاد دموکرات‌ها قرار گرفته و تا کنون ۵ عضو دموکرات کنگره صراحتا خواستار کناره‌گیری او شده‌اند. بایدن در توجیه خود می‌گوید حین مناظره به دلیل سرماخوردگی شدید و خستگی ناشی از پرواز با هواپیما رمقی نداشته است. بایدن درخواست‌ها برای کناره‌گیری را رد کرده است و می‌گوید فکر نمی‌کند کسی بیشتر از او واجد شرایط ریاست جمهوری باشد.

برچسب ها: پارکینسون
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان
ستاره کبدی ایران می‌گوید بعد از درخشش در چهار فصل اخیر توانسته عنوان گران‌ترین بازیکن جهان را در اختیار بگیرد.
پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس
چندسالی است که بازار خرید و فروش پرنده‌های شکاری و زینتی در ایران و صادرات آن به کشور‌های حاشیه خلیج فارس حسابی گرم شده است و صیادان پول‌های هنگفتی به جیب زده که البته سود بیشتر نصیب دلالانی است که پرندگان را از صیادان خریده و آن را در بازار‌های صادراتی به قیمت دلاری به فروش می‌رسانند.
افشاگری همسر قاتل الهه افشاگری همسر قاتل الهه
همسر سابق متهم به قتل الهه حسین‌نژاد، گذشته تاریک این قاتل را فاش کرد.
تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب
به گفته یک متخصص طب سنتی، از دیرباز در میان عامه مردم، باور‌های طبی و تغذیه‌ای نادرست زیادی شکل گرفته که متاسفانه این عقاید منسوخ تا به امروز هم در حال نشر و پخش است و یکی از گروه‌های فعال در دامن زدن به این تصورات و پندار‌های نادرست، افراد متخصص نمای منتسب به طب سنتی هستند که سبب بروز بدبینی‌هایی در افراد جامعه شده‌اند.
بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد
مدیرکل ثبت احوال استان کرمان از به دنیا آمدن بیست و هشتمین فرزند یک جانباز کهنوجی خبر داد.
۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند ۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند
رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور خبر داد و گفت: این زنان تحت آموزش‌های ویژه قرار گرفتند.
بندری که یوسف را از پدرش ربود بندری که یوسف را از پدرش ربود
پدر یوسف جاویدی، یکی از جان باختگان در حادثه انفجار شهید رجایی در چهلمین روز درگذشت فرزندش، از مسئولین می‌خواهد به بازرسی‌ها و وظایفشان عمل کنند تا داستان «یوسف»‌ها هیچ گاه تکرار نشود.
برگزیده
جزئیات حمله به پیروز مجتهدزاده جزئیات حمله به پیروز مجتهدزاده
پیروز مجتهدزاده، در جریان مراجعه به ملکی در جماران تهران، با رفتاری خشونت‌آمیز مواجه شد و مورد ضرب و شتم قرار گرفت.
روز یکشنبه، آزمون مجلس و مدنی زاده روز یکشنبه، آزمون مجلس و مدنی زاده
سخنگوی هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه نامه معرفی «مدنی‌زاده» به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد در جلسه فردا اعلام وصول می‌شود، گفت که از فردا جلسات کمیسیون‌های تخصصی مجلس برای بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی اقتصاد آغاز می‌شود.
اولین انتخابات شورا‌های شهر تهران به‌صورت تناسبی اولین انتخابات شورا‌های شهر تهران به‌صورت تناسبی
معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات گفت: برای نخستین‌بار در انتخابات شورا‌های اسلامی شهر تهران، انتخابات به‌صورت تناسبی و با فهرست احزاب و جبهه‌ها برگزار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر