کد خبر: ۴۵۵۸۴
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۳
دکتر احمدی در دیدار با شهردار یزد:

استفاده حداکثری از ظرفیت‌های بانک شهر برای توسعه زیرساخت‌های شهری فراهم است

مدیرعامل بانک شهر در دیدار با ابوالقاسم محی الدینی شهردار یزد با اشاره به افزایش همکاری‌ها و خدمات رسانی بانک شهر به شهرداری‌ها طی ۳ سال گذشته، گفت: ثمره این مهم، بهره مندی شهروندان از خدمات برتر بانکی، و رفع مشکلات شهر‌ها بوده است.
استفاده حداکثری از ظرفیت‌های بانک شهر برای توسعه زیرساخت‌های شهری فراهم است

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر:دکتر سیدمحمدمهدی احمدی با بیان اینکه بانک شهر با اعتماد بر توانمندی جوانان و تکیه بر "شعار نوآوری در خدمت" توانسته خدمات برتر پولی و مالی را به شهرداری‌ها ارائه دهد، افزود: هم اکنون بیش از پیش استفاده حداکثری از ظرفیت‌های بانک شهر برای توسعه زیرساخت‌های شهری فراهم است.
وی با تاکید بر اینکه بانک شهر اقدام به طراحی محصولات جدید بانکی متناسب با نیاز‌های شهرداری‌ها کرده است، عنوان کرد: با درک درست درخواست‌های متقابل در کنار شهرداری‌ها قرار گرفته و آن‌ها را حمایت می‌کنیم؛ خوشبختانه امروز مدیران شهری نیز به جایگاه بانک در ارائه بهتر خدمات خود آگاهی کامل دارند.
دکتر احمدی بر آمادگی بانک شهر برای کمک به سرانجام رسیدن پروژه‌های عمرانی، فرهنگی، حمل و نقل عمومی و ... شهرداری یزد تأکید کرد و خاطرنشان ساخت: همچنین تلاش کرده ایم اقدامات تاثیرگذار، مهم و گسترده‌ای را در زمینه هوشمندسازی شهر‌ها انجام دهیم.
مدیرعامل بانک شهر با بیان اینکه این بانک شرایط لازم و کافی را برای استفاده مدیریت شهر‌ها از روش‌های نوین تامین مالی فراهم کرده است، گفت: شهرداری‌ها با بهره مندی از ابزار‌های جدید مالی می‌توانند ضمن تحقق اهداف خود، از اموال شهر به عنوان سرمایه‌های شهروندان صیانت کنند.
ابوالقاسم محی الدینی شهردار یزد نیز در این دیدار تاکید کرد: بانک شهر را مهمترین حامی شهرداری‌ها در گسترش خدمات رسانی به شهروندان می‌دانیم و افزایش همکاری‌ها میان دو طرف را در دستور کار داریم.

برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد
دکتر پزشکیان با ابراز تأثر از شرایط ایجاد شده در کشور در جریان حوادث تلخ دی‌ماه گفت: بسیاری از شب‌ها از شدت نگرانی خوابم نمی‌برد و از اینکه به چنین وضعیتی رسیده‌ایم ناراحت هستم، اما چاره‌ای جز ماندن، تلاش کردن و ساختن کشور نداریم.
برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
مراسم اختتامیه چهل‌وچهارمین جشنواره ملی فیلم فجر امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن‌ماه در تالار وحدت برگزار شد و این رویداد سینمایی به ایستگاه پایانی خود رسید.
روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده
در میانه تلاش روسیه برای حفظ و ارتقای توان رزمی نیروی هوافضای خود، شرکت هواپیمایی متحد (UAC) از تحویل یک سری جدید از جنگنده‌های پیشرفته سوخو ۵۷ به وزارت دفاع خبر داده است
نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند
فهرست نامزدهای چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر به همراه هیئت داوری جشنواره اعلام شدند.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر