کد خبر: ۴۵۵۷۷
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۱

پیام دکتر شیری مدیر عامل پست بانک ایران به مناسبت ۱۴ تیرماه؛ روز دهیاری‌ها و شهرداری‌ها

دکتر بهزاد شیری مدیر عامل پست بانک ایران به مناسبت فرا رسیدن ۱۴ تیر ماه؛ روز دهیاری‌ها و شهرداری‌ها، ضمن گرامیداشت این روز، پیامی را صادر کرد.
پیام دکتر شیری مدیر عامل پست بانک ایران به مناسبت ۱۴ تیرماه؛ روز دهیاری‌ها و شهرداری‌ها

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از پست بانک ایران :متن آن به این شرح است:
یکی از اهداف و آرمان‌های بزرگ جمهوری اسلامی ایران توسعه، آبادانی و رونق اقتصادی روستا‌های کشور در اقصی نقاط کشور می‌باشد؛ چرا که بخش کشاورزی و دام‌داری سهم بزرگی در تولید ناخالص ملی و کمک به پیشرفت و توسعه کشور دارد؛ لذا دهیاری‌ها به عنوان میانجی و نماینده دولت در روستا‌ها و یکی از نهاد‌های جدید در توسعه روستایی است که در دهه اخیر جهت اداره و مدیریت توسعه روستایی ایجاد شده است. اگر توسعه بر مبنای نیاز مردم انجام شود، مناسب‌تر و صحیح‌تر خواهد بود که این کار در سطح محلی توسط دهیاری‌ها انجام گیرد. از این رو دهیاری به عنوان نماینده دولت در روستا‌ها نقش بسزایی در حل و فصل مشکلات و مسایل روستاییان و انعکاس آن به دولت برعهده دارد.
پست بانک ایران به عنوان بانک توسعه دهنده خدمات مالی و بانکی در روستا‌ها همکار و حامی اصلی دهیاران برای نیل به اهداف دولت در بخش روستایی کشور می‌باشد که از طریق بیش از ۶ هزار باجه روستایی در این زمینه ایفای نقش می‌نماید و با بهره گیری از نقاط دسترسی ایجاد شده برای مردم جهت بهره‌مندی از انواع خدمات بانکی، نقش موثری در صرفه‌جویی در وقت و هزینه‌ها و کاهش سفر‌های بین شهری داشته و با تجهیز و تخصیص بهینه منابع مالی و پولی روستایی به توسعه اقتصادی، اشتغالزایی و جلوگیری از مهاجرت از روستا‌ها به شهر‌ها کمک شایانی می‌نماید؛ لذا اینجانب فرا رسیدن ۱۴ تیر ماه روز دهیاری‌ها و شهرداری‌ها را که یادمان پاسداشت خادمان مام و میهن در شهر‌ها و روستا‌ها می‌باشد به عموم مردمان، مدیران و کارکنان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، ذینفعان، مشتریان، کارکنان و مسئولان باجه‌های بانکی روستایی تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

بهزاد شیری

برچسب ها: پست بانک ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد! رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد!
رضا رشیدپور در توییتر خود نوشت به من فرمودند که «ممنوع‌الفعالیت» هستی و حتی اجازه‌ی کار در پلتفرم هم به تو نمی‌دهیم.
روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز
روز جهانی مرد فرصتی است برای گفت‌و‌گو درباره فشار‌های پنهان، انتظارات اجتماعی و ضرورت بازتعریف نقش‌های مردانه در جهانی که در حال تغییر است.
داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند
به داریوش ارجمند از هنرمندان خواست در برابر شایعاتی مانند «پیدا شدن جنازه در سد کرج» هوشیار باشند و بر نقش سربازی آنان در دفاع از فرهنگ در دوران آشوب تأکید کرد.
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر