کد خبر: ۴۵۵۶۹
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۸

واکنش معاون امنیتی وزارت کشور به فراخوان‌ها برای برگزاری جشن پیروزی پزشکیان

میراحمدی گفت: دوستان در ستاد پزشکیان تاکید کردند که ما معتقدیم باید حرمت ماه محرم حفظ شود و شخص پزشکیان نیز به این موضوع تاکید دارند.
واکنش معاون امنیتی وزارت کشور به فراخوان‌ها برای برگزاری جشن پیروزی پزشکیان

مخاطب ۲۴- با پایان یافتن انتخابات و اعلام نتایج آرا، فراخوان‌هایی در فضای مجازی با هدف دعوت مردم به حضور در برنامه‌های جشن پیروزی رئیس‌جمهور منتخب منتشر شد و این فراخوان‌ها همچنان در حال انتشار است.

سیدمجید میراحمدی معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور در گفتگو با فارس، در پاسخ به این سوال که آیا این برنامه‌ها از سوی ستاد‌های رئیس جمهور منتخب اعلام شده و دارای مجوز است، گفت: در این رابطه چندین مرحله با ستاد‌های تبلیغاتی آقای دکتر پزشکیان و مسئولان امر در وزارت کشور گفتگو کردیم، بنده خودم با آقای صالحی امیری و برخی از همکاران ستاد آقای پزشکیان صحبت کردم و آن‌ها تاکید کردند که برنامه‌ای برای پیروزی آقای پزشکیان به معنای اینکه به صورت جشن باشد، نخواهیم داشت.
میراحمدی تصریح کرد: دوستان در ستاد آقای پزشکیان تاکید کردند که ما معتقدیم باید حرمت ماه محرم حفظ شود و شخص آقای پزشکیان نیز به این موضوع تاکید دارند.

میراحمدی تصریح کرد: به مسئولان ستاد‌های آقای پزشکیان گفتم که فراخوان‌هایی در فضای مجازی منتشر شده که مردم را به حضور در جشن پیروزی آقای پزشکیان دعوت می‌کنند و مسئولان ستاد تاکید کردند که این فراخوان‌ها هیچ کدام از جانب ما نیست و اصلاً ربطی به ما ندارند و مورد قبول ما هم نیست.

معاون امنیتی وزیر کشور ادامه داد: تاکید مسئولان ستاد آقای پزشکیان این بود که اگر بخواهیم به شکرانه پیروزی برنامه‌ای هم داشته باشیم در اماکن سربسته که به صورت قانونی مجوز آن هم کسب شده باشد، برگزار خواهد شد که آن هم به صورت جشن نخواهد بود.

وی افزود: همچنین مسئولان ستاد آقای پزشکیان گفتند که برنامه‌ها با رعایت شئونات اسلامی و به گونه‌ای خواهد بود که حرمت ماه محرم حفظ شود.

میراحمدی با اشاره به احتمال وجود دست‌هایی برای شیطنت در پشت ماجراس فراخوان‌ها، تاکید کرد: انشالله با آگاهی و بصیرت مردم ما شاهد مشکل خاصی نباشیم همانطور که از شب گذشته تاکنون با آگاهی و تلاش مردم راهبرد‌های کسانی که به دنبال شیطنت هستند، خنثی شده است در ادامه نیز همین گونه خواهد بود.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
اسکوچی، کی‌روش جدید! اسکوچی، کی‌روش جدید!
سرمربی سابق تیم ملی ایران در فصل ۰۵-۱۴۰۴ فوتبال ایران چهره‌ای جنجالی از خودش نشان داده است که قبلاً از او ندیده بودیم.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر