کد خبر: ۴۵۵۶۰
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۵

واکنش مخبر به پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری

سرپرست ریاست جمهوری با تبریک حضور آگاهانه مردم در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، به رئیس جمهور منتخب، پزشکیان نیز تبریک گفت.
واکنش مخبر به پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری

مخاطب ۲۴- مخبر با تبریک حضور آگاهانه در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به مقام معظم رهبری، نامزد‌های محترم این دوره از انتخابات و به‏ویژه خالق اصلی این حماسه، ملت بزرگ ایران، به رئیس جمهور منتخب، پزشکیان نیز تبریک گفت و برای وی در انجام این رسالت عظیم آرزوی توفیق کرد.

پیام تبریک سرپرست ریاست جمهوری به رئیس جمهور منتخب به شرح زیر است:

بسم ‏الله الرحمن الرحیم
ملت بزرگ و فهیم ایران

حضور حماسی شما مردم آگاه و همیشه در صحنه کشورمان در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، بار دیگر صحنه‌های زیبایی از مردم‏سالاری دینی را در مقابل دیدگان جهانیان به نمایش گذاشت و موجب خشنودی همه مشتاقان و دوستداران این مرز و بوم و یأس و ناامیدی دشمنان و بدخواهان نظام و کشور شد.
بی‌تردید این مشارکت پرشور، مهر تأیید دیگری بر دلبستگی و علاقه‏مندی مردم به نظام و انقلاب اسلامی و پیشرفت و تعالی کشور و لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب اسلامی بود؛ این رویداد غرورآفرین در حالی صورت گرفت که دشمنان نظام همه ابزار‌های تبلیغی را برای ایجاد تردید در نقش‏آفرینی مردم در تعیین سرنوشت خود به کار گرفتند، ولی ملت ایران با هوشیاری، زمان‏شناسی و مشارکت گسترده، یک بار دیگر مانع از تحقق خواست بیگانگان شد.

قطعاً پیروز اصلی این رویداد ملی، مردم عزیز ما هستند که برگ زرین دیگری بر افتخارات ملی خود افزودند و نشان دادند همچنان مصمم، استوار و امیدوار در صحنه‌های انقلاب اسلامی حضور فعالانه دارند.

بیشتر بخوانید

اینجانب با گرامی داشت یاد و خاطره شهدای خدمت به ویژه رئیس جمهور شهید؛ حضرت آیت الله رئیسی و تجلیل از خدمات ماندگار ایشان، این حضور آگاهانه را محضر مقام معظم رهبری، مراجع عظام تقلید، کاندیدا‌های محترم این دوره از انتخابات و به ‏ویژه خالق اصلی این حماسه؛ ملت بزرگ ایران تبریک می‌گویم و ضمن تبریک صمیمانه به رئیس جمهور منتخب برای جناب آقای دکتر پزشکیان، آرزوی توفیق در انجام این رسالت عظیم را دارم و امیدوارم به پشتوانه اعتماد مردمی بتوانند با خدمتگزاری شایسته، پاسخگوی خواسته‌ها و مطالبات بر حق ملت بزرگ ایران باشد.

لازم می‌دانم بار دیگر از تلاش‌های مستمر و شبانه ‏روزی دست اندرکاران برگزاری این انتخابات ازجمله شورای محترم نگهبان، وزارت محترم کشور، هیئت‌های اجرایی و نظارت، نیرو‌های امنیتی، نظامی و انتظامی، اصحاب رسانه‏، خبرنگاران، به ویژه رسانه ملی و تمامی فعالان عرصه اطلاع‏رسانی، گروه‌ها، احزاب و جریان‌های سیاسی که نقشی در افزایش مشارکت ملی داشتند، قدردانی نمایم.

اکنون که رقابت‌های انتخاباتی پایان یافته، امیدوارم فصل جدیدی از تعامل و همدلی در کشور برای ساختن ایرانی قوی و آباد آغاز شود و بیش از پیش شاهد پیشرفت و آبادانی کشور و عزت و اعتلای ایران اسلامی باشیم.

محمد مخبر
سرپرست ریاست جمهوری اسلامی ایران

برچسب ها: محمد مخبر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر