کد خبر: ۴۵۵۵۷
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۳

پیام تبریک سردار رادان به مسعود پزشکیان

فرمانده کل انتظامی کشور در پیامی پیروزی مسعود پزشکیان را در انتخابات ریاست جمهوری ایران تبریک گفت.
پیام تبریک سردار رادان به مسعود پزشکیان

مخاطب ۲۴- سردار احمد رضا رادان فرمانده کل انتظامی کشور در پیامی پیروزی مسعود پزشکیان را در انتخابات ریاست جمهوری ایران تبریک گفت.

برادر گرامی آقای دکتر مسعود پزشکیان

سلام علیکم

با احترام موفقیت جنابعالی در کسب رأی اکثریتِ ملتِ شریفِ ایران را برای پذیرشِ مسئولیت خطیرِ ریاست جمهوریِ اسلامی، از جانب خود و تمامی کارکنان خدوم و فداکار فراجا تبریک عرض می‌نمایم. عدالت، مبارزه با فساد، تقویت انسجام ملی، ارتقا امنیت ملی و توسعه روابط خارجی در کنارِ حل مشکلات اقتصادی و معیشتی و افزایش سرعتِ پیشرفت و توسعه‌یِ کشور به سوی ایرانِ قوی و سرافراز از مطالباتِ اصلی ملتِ عزیزِ ایران است که مورد تاکید جنابعالی بوده و مردم شما را تبلورِ تحققِ این اهدافِ متعالی دیده‌اند. فرماندهی انتظامی همواره با زعامتِ فرمانده معظم کل قوا در کنار ملت، حامی دولت‌ها و پشتیبانِ اهداف و منافع عمومی، انتظام ملی و پاسدار قانون بوده و آحاد کارکنانِ این سازمان با تلاش و جانفشانی در حراست از امنیت و آرامش جامعه با دولت برخاسته از اراده‌یِ ملت و در اجرای وظایف قانونی خود همکاری و همراهی خواهند کرد.

بیشتر بخوانید

فراجا امنیتِ سرمایه‌گذاری در سطوحِ داخلی و خارجی و امنیتِ اجتماعی را تأمین کرده تا خِیر و منفعت عمومی در کنارِ دولت خدمتگزار ارتقا یابد. در پایان حضور پرشورِ ملت در چهاردهمین دوره انتخاباتِ ریاست‌جمهوری را به مقامِ معظمِ رهبری، مردم قدرشناس، جنابعالی و همه کسانی که در خلق این حماسه بزرگ ایفایِ نقش نموده‌اند تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و امید دارم به فضلِ پرودگار در سایه‌یِ امنیت عمومی شاهد توسعه و پیشرفتِ ایرانِ عزیز باشیم.

برچسب ها: سردار رادان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
برگزیده
روایت خودکشی شوهرخواهر رهبری روایت خودکشی شوهرخواهر رهبری
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی ۲۵سال پیش در خاطرات روز یکشنبه، ۱۲ تیر ۱۳۷۹؛ اعزام شیخ علی تهرانی، شوهرخواهر آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی به زندان و در ادامه آن، خودکشی‌اش را روایت کرده است.
تحریم آمریکا علیه صادرات نفت ایران تحریم آمریکا علیه صادرات نفت ایران
وزارت خزانه داری آمریکا در ادامه سیاست‌های فشار حداکثری دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور اعلام کرد که تحریم‌های جدیدی را در رابطه علیه اشخاص ایرانی و غیر ایرانی و نهاد‌های مرتبط با صادرات نفت و ناوگان صادرات آن اعمال کرده است
ابهام در سیاست‌های مهاجرتی ابهام در سیاست‌های مهاجرتی
اقدام ایران در زمینه اخراج اتباع دارای تبعات اخلاقی، سیاسی و اقتصادی قابل توجهی است. بسیاری از شهروندان افغانستانی که در ماه‌های گذشته مجبور به ترک خاک ایران شدند، متولد ایران بودند و در ایران تشکیل خانواده داده بودند.
صفحه خبر بالای تصاویر