کد خبر: ۴۵۵۵۲
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۵

پیام پرویز پرستویی خطاب به پزشکیان

پرویز پرستویی که نریشن مستند مسعود پزشکیان را با لحنی که مخاطب را به یاد فیلم «آژانس شیشه ای» می‌آورد گفته بود، پس از پیروزی او در انتخابات ریاست جمهوری، نامه‌ای را با همان لحن منتشر کرد.
پیام پرویز پرستویی خطاب به پزشکیان

مخاطب۲۴- در بخش‌های از این نامه آمده است: «آقای دکتر پزشکیان خبر رییس جمهور شدنتان به گوش زنده یاد فاطمه‌ات (همسر مرحوم پزشکیان) رسید.

این پیام فاطمه است به شما

مسعود جان تبریک»
بازیگر «آژانس شیشه‌ای» در این متن با اشاره به صحبت‌های «هم‌وطن بختیاری» که فیلمش دیروز هنگام رای‌گیری منتشر شده و او پدر کهنسالش را به دوش می‌کشد تا به محل اخذ رای برود، در ادامه تاکید کرده است که «او چه فصیح و شیوا سخن گفته بود...»

پرویز پرستویی در ادامه از زبان فاطمه نوشته است: «مسعود جان

این حرف‌ها و این رفتار بی نظیر ملت سرافراز ایران، باری سنگین بر دوش شماست.

خدا نیاورد روزی را که این ملت ناامید از همه جا که بعد از خدا به شما امید بستن ناامیدشان کنی...

و قطع و یقین هیچ مقام و قدرتی نباید شما را وادار کند که برخلاف مصالح این ملت ستم دیده عمل کنی...

مسعود جان

امروز در شانزدهم تیر ماه نهمین رییس جمهور ایران شدی

تنها خواسته این ملت همان عمل به قول شرف شماست

خدا خواست عزیز دل‌ها شوی قدر این عزت را بدان و برای همیشه در سمت ملت بمان...»

این هنرمند در بخشی دیگر از نامه به قولی که مسعود پزشکیان برای وضعیت سیستان و بلوچستان داده است، اشاره کرد و درخواست کرده است که این موضوع را از یاد نبرد؛ و این نامه اینگونه خطاب به پزشکیان به پایان رسیده است: «خدا را شکر

خیالم راحت شد

مراقب ملت ایران باش

که هیچ جای دنیا چنین مردمانی را پیدا نمیکنی

یا علی»

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا
سیاست آمریکا در قبال ونزوئلا ادامه منطق اعلامیه مونروئه است؛ جایی که واشنگتن با تحریم، فشار سیاسی و مهار نفوذ چین و روسیه می‌کوشد کنترل ژئوپلیتیکی خود در آمریکای لاتین را حفظ کند.
درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس
تیوی بیفوما در نخستین حضور ثابت زیر نظر اوسمار ویرا با ارائه نمایشی موثر، پاس‌گل زیبا و مشارکت فعال در خلق موقعیت‌ها امید تازه‌ای برای پرسپولیس ایجاد کرد.
غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است! غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است!
کامران غضنفری، نماینده تهران، با انتقاد تند از سخنان اخیر رئیس‌جمهور درباره احتمال جیره‌بندی آب و تخلیه تهران، عملکرد دولت را عامل اصلی مشکلات کشور و کاهش بارش‌ها دانست.
انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد
سه روز تا برگزاری انتخابات پارلمانی عراق باقی است و کرکوک با حضور هزاران نامزد و فعالیت تبلیغاتی پررنگ، به صحنه رقابت شدید تبدیل شده است.
مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟ مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟
با اعلام خبر مصدومیت سرژ اوریه و مونیر الحدادی، حواشی مربوط به علت مصدومیت این دو ستاره پر رنگ شد.
قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد
قاضی فدرال آمریکا دستور دونالد ترامپ برای اعزام گارد ملی به پورتلند را غیرقانونی اعلام کرد؛ اقدامی که مانع اجرای برنامه رئیس‌جمهوری شد.
شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد
سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد: لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی و حمایت از ایرانیان خارج از کشور پس از رفع ابهامات مجلس مغایر شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر