کد خبر: ۴۵۵۴۴
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۰
پیام روحانی در پی پیروزی پزشکیان در انتخابات:

مردم در این همه‌پرسی ملی، به تعامل سازنده با جهان و احیای برجام رأی دادند

حسن روحانی در این پیام، انتخابات ۱۵ تیر را «خلق یک جنبش ملی برای احیای جمهوریت» و «رأی مردم در یک همه‌پرسی ملی به تعامل سازنده با جهان و احیای برجام» خواند و تأکید کرد: دولت چهاردهم، بر خلاف آنچه دروغ‌پردازان گفتند، دولت اول دکتر پزشکیان است و دولت سوم هیچ کس دیگری نیست. همه آن‌ها که دل در گرو پیشرفت کشور دارند و عزت اسلام و ایران را می‌خواهند با دل و جان به دکتر پزشکیان، که با سلامت و صداقت خود، سرمایه اعتماد ملی را کسب کرد کمک خواهند کرد تا با کمک شایستگان جامعه بتواند از آلام دردمندان بکاهد و ملت ایران را به زندگی آرام و آسوده و سرافرازانه‌ای که شایسته آن است برساند.
مردم در این همه‌پرسی ملی، به تعامل سازنده با جهان و احیای برجام رأی دادند

مخاطب۲۴- حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران در ادوار یازدهم و دوازدهم پس از اعلام نتایج انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری، در پیامی به ملت ایران، مقام معظم رهبری و مسعود پزشکیان این پیروزی را تبریک گفت.

روحانی در این پیام، انتخابات ۱۵ تیر را «خلق یک جنبش ملی برای احیای جمهوریت» و «رأی مردم در یک همه‌پرسی ملی به تعامل سازنده با جهان و احیای برجام» خواند و تأکید کرد: دولت چهاردهم، بر خلاف آنچه دروغ‌پردازان گفتند، دولت اول دکتر پزشکیان است و دولت سوم هیچ کس دیگری نیست. همه آن‌ها که دل در گرو پیشرفت کشور دارند و عزت اسلام و ایران را می‌خواهند با دل و جان به دکتر پزشکیان، که با سلامت و صداقت خود، سرمایه اعتماد ملی را کسب کرد کمک خواهند کرد تا با کمک شایستگان جامعه بتواند از آلام دردمندان بکاهد و ملت ایران را به زندگی آرام و آسوده و سرافرازانه‌ای که شایسته آن است برساند.
متن کامل پیام روحانی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

لقد نصرکم الله فی مواطن کثیرة

هاتف آن روز به من مژده این دولت داد

که بدان جور و جفا صبر و ثباتم دادند

ملت شریف و فهیم ایران

سلام و درود خدا بر شما باد. نقش شکوهمندی که دیروز آفریدید، بار دیگر حماسه پیروزی امید بر ناامیدی بود؛ سرود دمیدن دوباره سپیده بر ظلمت بود و یکبار دیگر تجلی فرزانگی بردبارانه ملت ایران.

پیروزی بزرگ شما در خلق یک جنبش ملی برای احیای جمهوریت را صمیمانه و خاضعانه تبریک می‌گویم. بزرگترین برنده این انتخابات شما ملت ایران بودید که با همه دلخوری‌ها و دلنگرانی‌ها صندوق رأی را زنده کردید و در دو مرحله کار را تمام کردید.

شما نشان دادید که به خوبی همه چیز، می‌دانید و در لحظه نیاز، شجاعانه و فهیمانه در میدان‌اید. هم به جهانیان نشان دادید که به رغم سختی‌ها و ناامیدی‌ها، حق تعیین سرنوشت خود را به هیچ‌کس نمی‌دهید و هم به آنان که دل به مهندسی انتخابات بسته بودند پیام دادید که گرچه صبورانه سخن‌های گوناگون را می‌شنوید، اگر فرصت بیابید نیکوترین را برمی‌گزینید.

۱. اینک با وضوحی غیرقابل انکار، روشن شده است که اکثریت قاطع ملت ایران، چه آن‌ها که با رأی خود، سخنگویی اعتراض به روند موجود را برگزیدند و چه آن‌ها که با عدم مشارکت، اعتراض خود را نشان دادند، خواهان تحول جدی در وضعیت حکمرانی در کشورند و این تحول را در فرآیندی متین، مستمر و قانونمدار پیگیری می‌کنند.

۲. در این انتخابات، پیروز میدان، دیدگاهی شد که به جای برچسب‌زنی و تضادافکنی، ایران را برای همه ایرانیان می‌خواهد و همه ایرانیان را صاحب حق و نظر می‌شناسد و حل مشکلات کشور را از راه اقناع و اجماع جستجو می‌کند. شما اعتدال و اصلاح را بر انفعال ترجیح دادید و با همه دلخوری و دلنگرانی ترجیح دادید از «حق» رأی و حق تعیین سرنوشت خود استفاده کنید و حاکمیت ملت بر سرنوشت خود را احیا کنید. از این رو، این پیروزی از آن همه ایرانیان است، چه آن‌ها که به دکتر پزشکیان رأی دادند و چه آن‌ها که خاموش ماندند یا انتخاب دیگری داشتند. پس جشن پیروزی را باید با حرکت به سمت تفاهم و تعامل ملی برپا کنیم.

۳. یکی از محور‌های بارز تقابل دو دیدگاه رقیب، حوزه سیاست خارجی کشور بود. مردم به روشنی در این همه‌پرسی ملی، به دیدگاه تعامل سازنده با جهان و بهره‌گیری از دیپلماسی هوشمندانه و عزتمندانه و احیاء توافق برجام رأی دادند. اینک فرصتی دیگر پیش آمده است که به جبران فرصت‌سوزی‌های گذشته برخاست و حق حضور عزتمندانه کشور در جامعه جهانی را بازپس گرفت.

۴. رأی روشن مردم در این انتخابات نشان داد که سیاست‌های اقتصادی و شیوه مدیریتی را که بالاترین نرخ تورم و شکننده‌ترین درجه شاخص فلاکت را در سه سال گذشته به بار آورده است نمی‌خواهند و در حوزه‌های اجتماعی هم بی‌حرمتی به زنان و سلب حق حضور فعال در فضای اجتماعی و مجازی را برنمی‌تابند.

۵. همچنانکه کاهش مشارکت در دور اول انتخابات، پیام اعتراض به محدودسازی‌های غیرقانونی در انتخابات بود، افزایش مشارکت در دور دوم انتخابات، پیام آمادگی برای همکاری در حل مشکلات و رفع موانع را با خود داشت. باید صدای همه ملت را شنید؛ حتی صدای بی‌صدایان را. پیام نیمی از ملت که رأی ندادند و گرچه هرگز در هیچ کشوری همه ملت در انتخابات شرکت نمی‌کنند، اما حاکمیت و دولت جدید ایران نباید نسبت به آرای همچنان خاموش بی‌اعتنا باشد و آنان را نادیده بگیرد و باید برای رشد مشارکت در انتخاب‌های بعدی با افزایش رضایت‌مندی و امید و رقابت در جامعه تلاش کرد.

۶. دولت چهاردهم، بر خلاف آنچه دروغ‌پردازان گفتند، دولت اول دکتر پزشکیان است و دولت سوم هیچ کس دیگری نیست. همه آن‌ها که دل در گرو پیشرفت کشور دارند و عزت اسلام و ایران را می‌خواهند با دل و جان به دکتر پزشکیان، که با سلامت و صداقت خود، سرمایه اعتماد ملی را کسب کرد کمک خواهند کرد تا با کمک شایستگان جامعه بتواند از آلام دردمندان بکاهد و ملت ایران را به زندگی آرام و آسوده و سرافرازانه‌ای که شایسته آن است برساند.

۷. بی‌شک همه نهاد‌های نظام، با احترام به انتخاب ملت ایران، خود را در وظیفه کمک به رئیس‌جمهور ـ که به موجب اصل ۱۱۳ قانون اساسی، پس از مقام رهبری، عالی‌ترین مقام رسمی کشور است و مسئولیت اجرای قانون اساسی و ریاست قوه مجریه را جز در اموری که مستقیماً به رهبری مربوط می‌شود، بر عهده دارد ـ سهیم خواهند دانست. نخستین گام، کمک به دکتر پزشکیان در تشکیل سریع دولت و آغاز خدمت خواهد بود.

۸. حامیان نامزد پیروز دکتر مسعود پزشکیان طیف‌های متنوعی از اصلاح‌طلبان، اعتدالگرایان، اصولگرایان معتدل و میلیون‌ها شهروند غیرحزبی و غیرتشکیلاتی بودند که ایشان را به ثبت‌نام تشویق کردند، حمایت کردند و رأی دادند. این جبهه بزرگ یک پیروزی گفتمانی بدست آوردند که باید با اتحاد آن را حفظ کنند. ستاد‌های متنوع باید بلافاصله به یک دولت ملی و فراگیر تبدیل شوند و بدون کوچکترین زاویه و چشمداشتی در خدمت رئیس‌جمهور منتخب قرار گیرند.
۹. رئیس‌جمهور منتخب مسئولیت سنگینی را در شرایط دشوار فعلی کشور بر عهده گرفته‌اند. بر شهامت ایشان درود می‌فرستم و با اتکا بر صداقت و سلامت ایشان امیدوارم که مهمترین برنامه و راهبرد ایشان که احیای «دولت عقلا» و «احیای نظام کارشناسی کشور» بود در انتخاب همکارانشان جلوه‌گر شود و همان‌طور که وعده دادند بدون توجه به مسائل جناحی و قومی بهترین وزیران و مدیران را برگزینند و کار را بلافاصله پس از طی مراحل قانونی شروع کنند.

اینجانب، این موفقیت را از صمیم قلب به ملت بزرگ ایران و مقام معظم رهبری تبریک می‌گویم و برای صدیق عزیز، جناب آقای دکتر پزشکیان، توفیق خدمت در این عرصه خطیر را نشان موهبت الهی می‌دانم و از درگاه خداوند منان، پیروزی در عرصه دشوار خدمت به ملت را برای ایشان مسألت می‌نمایم. بی‌شک آن کس که خود را خاک پای ملت ایران می‌شمارد، بالاترین عزت‌ها را از خدای این ملت کسب خواهد کرد.

«امید» همیشه زنده است و «تدبیر» همواره جواب می‌دهد.

حسن روحانی

رئیس‌جمهوری اسلامی ایران

در ادوار یازدهم و دوازدهم

۱۶ تیر ۱۴۰۳

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عجیب| وقتی حیاتی در پخش زنده شب یلدا آهنگی از ابی می خواند + فیلم عجیب| وقتی حیاتی در پخش زنده شب یلدا آهنگی از ابی می خواند + فیلم
در اتفاقی غیرمنتظره در تلویزیون؛ محمدرضا حیاتی، در برنامه برمودا با اجرای کامران نجف‌زاده، آهنگ «پوست شیر» ابی را می‌خواند!
مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو) مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو)
النصر با درخشش مهدی قایدی ستاره سابق استقلال توانست برابر میزبانش البطائح که فرهاد مجیدی را روی نیمکت داشت به پیروزی برسد. این بازی با درخشش مهدی قایدی همراه شد و این ستاره ایرانی دو گل برای النصر به ثمر رساند تا این تیم با نتیجه سه بر دو  پیروز این بازی شود
عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران
قدیمی‌ترین عکس از مراسم شب یلدا در ایران منتشر شده است
با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت
رئیس انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های واردات تلفن همراه مسافری، گفت: با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری حدود ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته و این موضوع می‌تواند به کاهش جدی ورود گوشی از مسیر مسافری و تشدید رکود بازار منجر شود.
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر