کد خبر: ۴۵۴۹۹
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۶

جان باختن ۲۶ زائر ایرانی در عربستان

ستاد مکه مکرمه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: تا بامداد امروز بیش از ۶۰ هزار زائر ایرانی از مکه مکرمه خارج شده اند
جان باختن ۲۶ زائر ایرانی در عربستان

مخاطب۲۴_ حج_  ستاد مکه مکرمه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: نزدیک به هفتاد درصد از زائران ایرانی از مکه مکرمه خارج شده‌اند.

تا بامداد امروز بیش از ۶۰ هزار و ۸۰۰ زائر ایرانی از مکه مکرمه خارج شده اند و قریب به ۲۶ هزار و ۸۵۰ زائر دیگر در این شهر حضور دارند. تعداد زائران ایرانی در مدینه منوره تا بامداد امروز ۱۰ هزار و ۳۶۹ نفر در قالب ۷۶ کاروان اعلام شده است.

بر اساس این گزارش، تاکنون ۳۸ هزار و ۳۴۵ زائر، از مکه به شهر پیامبر منتقل شدند و ۱۰ هزار و ۶۷۵ زائر هم از طریق فرودگاه جده به ایستگاه‌های پروازی در ایران انتقال یافتند.

این گزارش، با اشاره به انتقال مجموعاً ۳۵۱ کاروان به ایران می‌افزاید که زائران این کاروان‌ها با ۲۰۹ پرواز هواپیمایی ایران ایر از دو فرودگاه مدینه و جده راهی کشورمان شدند.

تعداد حجاج و عوامل منتقل شده به ایرانی نزدیک به ۵۶ درصد اعلام شده و به جان باختن ۲۶ زائر ایرانی در عربستان اشاره شده است.

گفتنی است امسال بیش از ۸۷ هزار زائر از استان‌های مختلف کشورمان عازم سرزمین وحی شدند.

برچسب ها: حج
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سپاهان و فرصت طلایی برای پیروزی در خانه سپاهان و فرصت طلایی برای پیروزی در خانه
تیم فوتبال سپاهان اصفهان در دومین دیدار خود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۵، در ورزشگاه نقش‌جهان به مصاف آخال ترکمنستان می‌رود. دو تیم در بازی نخست خود مقابل الحسین اردن شکست خورده‌اند و بدون امتیاز بعد از تیم اردنی در رده دوم و سوم قرار دارند. این مسابقه می‌تواند سرنوشت صعود از گروه را تعیین کند، چراکه با حذف نماینده هند، برنده دیدار سپاهان و آخال عملاً یکی از دو تیم صعودکننده به مرحله بعد خواهد بود.
تراکتور اسکوچیچ به دنبال جبران شکست مقابل شارجه تراکتور اسکوچیچ به دنبال جبران شکست مقابل شارجه
تراکتور ایران در هفته سوم لیگ نخبگان آسیا امروز ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه شارجه با قضاوت کیم جونگ هیوک از کره جنوبی به مصاف شارجه امارات می‌رود.
دیدار قهرمانان و مدال‌آوران ورزشی و المپیاد‌های علمی جهانی با رهبر انقلاب دیدار قهرمانان و مدال‌آوران ورزشی و المپیاد‌های علمی جهانی با رهبر انقلاب
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار قهرمانان ورزشی و مدال‌آوران علمی جهان، جوانان ایران را مظهر امید و اقتدار ملی خواند و یاوه‌گویی‌های رئیس جمهور آمریکا را محکوم کرد.
هاشمیان ابقا شد، به شرط‌ها و شروط‌ها هاشمیان ابقا شد، به شرط‌ها و شروط‌ها
به گزارش گروه ورزش پایگاه خبری مخاطب ۲۴، باخت پرسپولیس در خرم‌آباد مقابل خیبر، با استعفای رضا درویش مدیرعامل این باشگاه همراه بود و از شنبه‌شب هواداران سرخ‌پوش منتظر خبر مهم‌تری درباره آینده نیمکت تیم بودند. پس از پذیرش استعفای درویش، جلسات فشرده هیئت‌مدیره پرسپولیس برگزار شد. در این نشست‌ها، علاوه بر بررسی گزینه‌های مدیرعاملی، موضوع سرمربیگری تیم نیز مورد بحث قرار گرفت
چین از جنگنده رادارگریز نسل پنجم J-۲۰ رونمایی کرد+ فیلم چین از جنگنده رادارگریز نسل پنجم J-۲۰ رونمایی کرد+ فیلم
پکن رسماً از جنگنده رادارگریز J-۲۰ رونمایی کرد؛ این هواپیمای نسل پنجم، رقیبی قدرتمند برای جنگنده آمریکایی F-۲۲ محسوب می‌شود.
دیدار نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی دیدار نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی
نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه امروز عصر با علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، دیدار و درباره مسائل منطقه‌ای و امنیتی گفت‌و‌گو خواهد کرد.
مدارس تهران به نیروگاه خورشیدی تبدیل می‌شوند مدارس تهران به نیروگاه خورشیدی تبدیل می‌شوند
استاندار تهران از آغاز طرح نصب پنل‌های خورشیدی در بیش از ۱۲۰۰ مدرسه استان خبر داد؛ اقدامی برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی و گامی به سوی مدارس سبز.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر