کد خبر: ۴۵۴۶۴
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۶

قالیباف: دعوت می‌کنم همه در انتخابات شرکت کنند

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مردم عزیز فهیم ایران اسلامی امروز به فضل الهی رئیس جمهور خود را انتخاب می‌کنند و از همه مردم و افرادی که مردد هستند، دعوت می‌کنم در انتخابات شرکت کنند.
قالیباف: دعوت می‌کنم همه در انتخابات شرکت کنند

مخاطب ۲۴- محمدباقر قالیباف در حاشیه حضور خود در شعبه اخذ رای حرم مطهر رضوی و شرکت در دومین مرحله انتخابات ریاست‌جمهوری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مردم عزیز فهیم ایران اسلامی امروز به فضل الهی رئیس جمهور خود را انتخاب می‌کنند و از همه مردم و افرادی که مردد هستند، دعوت می‌کنم در انتخابات شرکت کنند.

وی افزود: مردم بدانند که امروز، مهم‌ترین شخصیت کشور در حوزه اجرایی و به عنوان رئیس قوه مجریه را انتخاب می‌کنند. امروز هر کس از تردید خارج نشود و در انتخابات شرکت نکند، به این معنا است که برای ۴ سال زندگی خود تصمیم نگرفته است.

قالیباف با ابراز تأسف از کاهش سطح مشارکت مردم در مرحله اول انتخابات خاطرنشان کرد: در مرحله قبل ۴۰ درصد مردم در انتخابات مشارکت کردند که متاسفانه پایین‌ترین میزان سطح مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری بود. امیدوارم امروز مردم ایران این موضوع را با حضورشان در پای صندوق‌های اخذ رای جبران کنند و ۴ سال آینده را به درستی رقم بزنند.

بیشتر بخوانید

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بزرگترین موضوع در مورد عزیزی که امروز مسئولیت را بر عهده می‌گیرد، این است که همه باید به او کمک کنیم. اگر فکر کنیم رئیس جمهور به تنهایی می‌تواند همه مشکلات را حل کند، این گونه نیست. امروز مهمترین دغدغه کشور، مسئله اقتصادی است که امیدوارم در اولویت قرار بگیرد و یک اجماع و یک وحدت در همه زمینه‌ها شکل بگیرد.

قالیباف بیان کرد: پس از اعلام نتیجه و پایان رقابت‌ها، آغاز همکاری‌ها در همه سطوح بین مردم و دولت در کابینه آینده دولت شکل خواهد گرفت و امیدوارم این کابینه، کابینه پرقدرتی باشد؛ کار‌ها باید با اتفاق نظر و همکاری بین دولت و مجلس انجام شود و همکاری‌ها برای تحقق برنامه هفتم که اخیراً ابلاغ شده است، شکل بگیرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از مهمترین کار‌هایی که دولت در ابتدا انجام می‌دهد معرفی کابینه است و مهم‌ترین تصمیم مجلس، بررسی دقیق و رای اعتماد به وزرا است؛ یک دولت قوی برای یک رئیس‌جمهور مهم است و مهمترین نقش مجلس در اولین گام، تاییدیه کابینه قوی برای دولت است وامیدوارم چهار سال مجلس و دولت به صورت توأمان همکاری کنند و میثاق ملی دولت، مجلس و مردم شکل بگیرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
شیخ علی طائب کیست؟ شیخ علی طائب کیست؟
علی طائب، مسئول سابق نمایندگی ولی‌فقیه در قرارگاه ثارالله سپاه و برادر حسین طائب، درگذشت.
پ. ک. ک به چه شرطی وارد عرصه سیاسی خواهد شد؟ پ. ک. ک به چه شرطی وارد عرصه سیاسی خواهد شد؟
حزب کارگران کردستان ترکیه (پ. ک. ک) خواهان آزادی رهبر محبوس این حزب برای ورود به عرصه سیاسی شد.
دلیل اصلی طوفان‌های غباری در ایران مشخص شد! دلیل اصلی طوفان‌های غباری در ایران مشخص شد!
یک کارشناس محیط زیست گفت: یکی از دلایل اصلی افزایش طوفان‌های غباری در ایران، خشک شدن تالاب‌هاست.
طارمی به کدام تیم امارات نه گفت؟ طارمی به کدام تیم امارات نه گفت؟
مهدی طارمی با وجود پیشنهاد مالی بسیار خوب الوصل امارات به آن پاسخ منفی داده است.
دلایل انزوای نوجوانان مشخص شد! دلایل انزوای نوجوانان مشخص شد!
نوجوانان این روز‌ها بیشتر از همیشه در دنیای مجازی وقت می‌گذرانند؛ اما این حضور بی‌وقفه می‌تواند پیامد‌هایی نگران‌کننده داشته باشد. در پژوهشی تازه، ارتباط میان احساسات منفی نوجوانان و رفتار‌های پرخطر آنلاین بررسی شده است.
بخشی از کشفیات مهم بشر! بخشی از کشفیات مهم بشر!
کشف‌های بزرگی که شاید کمتر به آنها فکر کنیم، امروزه زندگی ما را ساده‌تر، ایمن‌تر و پرانرژی‌تر کرده‌اند. در این گزارش، با ۶ دستاورد مهم نوبلی آشنا می‌شویم که هر روز در پس‌زمینه زندگی ما حضور دارند و باعث پیشرفت بشر شده‌اند.
لاریجانی: در حال بررسی پیام واشنگتن درباره از سرگیری مذاکرات هستیم لاریجانی: در حال بررسی پیام واشنگتن درباره از سرگیری مذاکرات هستیم
مشاور رهبر معظم انقلاب گفت: در حال حاضر پیام‌هایی را بررسی می‌کنیم که از واشنگتن در مورد ازسرگیری مذاکرات دریافت کرده‌ایم.
برگزیده
شیخ علی طائب کیست؟ شیخ علی طائب کیست؟
علی طائب، مسئول سابق نمایندگی ولی‌فقیه در قرارگاه ثارالله سپاه و برادر حسین طائب، درگذشت.
پ. ک. ک به چه شرطی وارد عرصه سیاسی خواهد شد؟ پ. ک. ک به چه شرطی وارد عرصه سیاسی خواهد شد؟
حزب کارگران کردستان ترکیه (پ. ک. ک) خواهان آزادی رهبر محبوس این حزب برای ورود به عرصه سیاسی شد.
لاریجانی: در حال بررسی پیام واشنگتن درباره از سرگیری مذاکرات هستیم لاریجانی: در حال بررسی پیام واشنگتن درباره از سرگیری مذاکرات هستیم
مشاور رهبر معظم انقلاب گفت: در حال حاضر پیام‌هایی را بررسی می‌کنیم که از واشنگتن در مورد ازسرگیری مذاکرات دریافت کرده‌ایم.
صفحه خبر بالای تصاویر