کد خبر: ۴۵۴۵۴
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۸

پورمحمدی در کجا رای داد؟

محمدباقر قالیباف، محسنی اژه ای، محمود واعظی و همسرش، حسین دهقان و آملی لاریجانی در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم شرکت کردند.
پورمحمدی در کجا رای داد؟

مخاطب ۲۴- دکتر حسن روحانی با حضور در یکی از مدارس منطقه ۱، رأی خود را در دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری چهاردهم به صندوق انداخت.

رأی دادن سید محمد خاتمی در مرحله دوم در حسینیه جماران

 

رئیس دولت اصلاحات سید محمد خاتمی در حسینیه جماران رأی خود را به صندوق انداخت.همچنین تعدادی از مردم حاضر در حسینیه جماران با شعار «درود بر خاتمی» در حسینیه جماران، او را همراهی کردند.علی لاریجانی در روستای لوت بخش لاریجان رأی خود را به صندوق انداخت

 

سید حسن خمینی با حضور در حسینیه جماران رای خود را برای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به صندوق انداخت.در زمان حضور وی در حسینیه ارشاد جمع حاضر در این شعبه اخذ رای با شعار‌هایی همچون سید حسن زنده باد خاتمی پاینده باد از او استقبال کردند.رأی دادن سید محمد خاتمی در مرحله دوم در حسینیه جماران

 

تصویری از محسنی اژه‌ای رئیس قوه‌قضائیه در صف رای دادن و در حال گپ و گفت با مردم شکار دوربین عکاسان شد. محسنی اژه‌ای صبح امروز با حضور در مسجد لرزاده در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری شرکت کرد.
واعظی با همسرش به جماران رفت


 محمد مخبر جهت بررسی روند رای گیری وارد مسجد النبی نارمک شد.رأی دادن سید محمد خاتمی در مرحله دوم در حسینیه جماران

 

جمیله کدیور همسر عطاالله مهاجرانی و نماینده مجلس ششم با اشاره به اهمیت انتخابات و انتشار عکسی که حاکی از شرکت او در انتخابات است، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

رأی به مسعود پزشکیان

رأی به ایران

ما برای آنکه ایران

گوهری تابان شود

خون دل‌ها خورده ایم
حسن روحانی رأی خود را به صندوق انداخت
 
 
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در حرم رضوی رأی خود را به صندوق انداخت. او یکی از کاندیدا‌های انتخابات ریاست جمهوری بود که در مرحله اول انتخابات نتوانست آرای مردم را از آن خود کند.واعظی با همسرش به جماران رفت


واعظی و همسرش به جماران رفتند
محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس جمهور در دولت دوازدهم به همراه همسرش پروین داداندیش در شبعه اخذ رأی جماران حضور پیدا کرده و رأی خود را به صندوق انداختند.
واعظی با همسرش به جماران رفت

 


مجید میراحمدی، معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور، با حضور در ستاد انتخابات کشور در مرحله دوم چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری شرکت کرد.واعظی با همسرش به جماران رفت


حسین دهقان، رئیس بنیاد مستضعفان هم با حضور در حسینیه ارشاد تهران رأی خود را به صندوق انداخت.واعظی با همسرش به جماران رفت

 

آملی لاریجانی هم آمد
صادق آملی لاریجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام رأی خود را در صندوق انتخابات انداخت.واعظی با همسرش به جماران رفت

 

لیلاز به حسینیه جماران رفت
همچنین سعید لیلاز، اقتصاددان برای شرکت در مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ به حسینیه جماران رفت.واعظی با همسرش به جماران رفت


عکسی از وزیر ارتباطات در حال رأی دادن
عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات در ساعت اولیه رای‌گیری با حضور در ستاد انتخابات کشور در مرحله دوم چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری شرکت کرد.واعظی با همسرش به جماران رفت

 

آیت‌الله محمدرضا مدرسی یزدی جانشین اجرایی شورای نگهبان و عضو فقهای شورای نگهبان رای خود را به صندوق انداخت.چه کسانی تا الان رای خود را به صندوق انداخته اند؟



ذبیح‌الله خداییان رییس سازمان بازرسی کل کشور با حضور در حسینیه ارشاد در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کرد.
چه کسانی تا الان رای خود را به صندوق انداخته اند؟

 

حجت الاسلام والمسلمین محمد اشرفی اصفهانی، نماینده ادوار مجلس و حسینعلی امیری معاون پارلمانی دولت دوازدهم برای شرکت در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در حسینیه جماران حاضر شدند.چه کسانی تا الان رای خود را به صندوق انداخته اند؟

 


علی مطهری نماینده ادوار مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با حضور در حسینیه ارشاد در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کرد.
چه کسانی تا الان رای خود را به صندوق انداخته اند؟

 

محمد باقر نوبخت با حضور در حسینیه جماران در مرحله دوم چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شرکت کرد و رای خود را به صندوق انداخت.چه کسانی تا الان رای خود را به صندوق انداخته اند؟

 

علی لاریجانی، رئیس اسبق مجلس شورای اسلامی در نخستین ساعت آغاز فرایند دور دوم چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در روستای لوت بخش لاریجان رأی خود را به صندوق انداخت.
چه کسانی تا الان رای خود را به صندوق انداخته اند؟

 

آیت‌الله حسین نوری همدانی رأی خود را به صندوق انداختچه کسانی تا الان رای خود را به صندوق انداخته اند؟

 

همچنین آیت‌الله سبحانی مرجع تقلید شیعیان رای خود را به صندوق سیار ۱۷۴ انداخت.چه کسانی تا الان رای خود را به صندوق انداخته اند؟

 

حجت‌الاسلام رسول منتجب‌نیا دبیرکل حزب جمهوریت در مرحله دوم چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شرکت کرد و رای خود را به صندوق انداخت.حسن روحانی رأی خود را به صندوق انداخت

 

محمد توسلی دبیرکل پیشین نهضت آزادی با حضور در حسینیه ارشاد در مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری شرکت کرد.حسن روحانی رأی خود را به صندوق انداخت

 

سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی سابق رییس‌جمهور با حضور در حسینیه ارشاد رای خود را به صندوق انداخت.حسن روحانی رأی خود را به صندوق انداخت

 

مجید انصاری، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظامحسن روحانی رأی خود را به صندوق انداخت

 


عبدالناصر همتی، رئیس بانک مرکزی در دولت دوازدهمحسن روحانی رأی خود را به صندوق انداخت

 


پرویز فتاح، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام

حسن روحانی رأی خود را به صندوق انداخت

 

رسول منتجب‌نیا، فعال سیاسی اصلاح‌طلب

حسن روحانی رأی خود را به صندوق انداخت

کامبیز مهدیزاده داماد حسن روحانی رییس‌جمهور پیشین کشورمان با حضور در حسینیه ارشاد در مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری شرکت کرد.حسن روحانی رأی خود را به صندوق انداخت

 

عفت مرعشی، همسر مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی و «فاطمه رفسنجانی» با حضور در حسینیه جماران رای خود را به صندوق انداخت.حسن روحانی رأی خود را به صندوق انداخت

 

آیت الله جوادی آملی با حضور در پای صندوق دومین دوره انتخابات ریاست جمهوری، رأی خود را به صندوق انداخت.

زاکانی کجا رای داد؟


محمود صادقی و غلامحسین کرباسچی، دو فعال سیاسی اصلاح‌طلب برای شرکت در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری در حسینیه ارشاد حضور یافتند.

زاکانی کجا رای داد؟

زاکانی کجا رای داد؟



علیرضا زاکانی، شهردار تهران همزمان با ساعات اولیه برگزاری دومین مرحله از چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با حضور در مسجد مرحوم میرزاعیسی‌خان وزیر واقع در خیابان حافظ تهران، رأی خود را به صندوق انداخت.

زاکانی کجا رای داد؟

مصطفی کواکبیان نماینده ادوار مجلس امروز با حضور در حسینیه جماران رأی خود را برای شرکت در مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری به صندوق انداخت. محمد مهاجری، فعال رسانه‌ای اصولگرا هم در با حضور در حسینیه جمارات در مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری شرکت کرد.

 

صادق زیباکلام فعال سیاسی اصلاح طلب، برای مشارکت در دومین مرحله انتخابات ریاست جمهوری در حسینیه ارشاد حضور یافت.زاکانی کجا رای داد؟

 

شهیندخت ملاوردی، دستیار ویژه روحانی در امور حقوق شهروندی نیز در حسینیه ارشاد رای خود را به صندوق انداخت.زاکانی کجا رای داد؟

 


محمد شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی سابق،در حسینیه جماران حاضر شد و رأی خود را به صندوق انداخت.زاکانی کجا رای داد؟

 


علی اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی دولت روحانی، برای مشارکت در انتخابات ریاست‌جمهوری حاضر و رأی خود را به صندوق انداخت.زاکانی کجا رای داد؟

 

حجت الاسلام و المسلمین سید علی خمینی رأی خود را به صندوق انداخت.
پورمحمدی در کجا رای داد؟

 


همچنین مصطفی پورمحمدی نیز قبل از اقامه نماز جمعه، در مصلی مهرشهر کرج رأی خود را به صندوق انداخت.پورمحمدی در کجا رای داد؟



حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی نیز با حضور در حسینیه شهدای قم، رأی خود را به صندوق انداخت.پورمحمدی در کجا رای داد؟

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.