کد خبر: ۴۵۴۴۷
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۸

سرمربی جدید پرسپولیس در راه تهران

سرمربی اسپانیایی پرسپولیس برنامه سفرش به تهران را مشخص کرد.
سرمربی جدید پرسپولیس در راه تهران

مخاطب ۲۴- باشگاه پرسپولیس در حالی هفته گذشته به طور رسمی خوان کارلوس گاریدو را به‌عنوان سرمربی جدیدش معرفی کرد که در تلاش برای دریافت مجوز کار و سفر او به ایران بود و در نهایت توانست این کار را انجام بدهد.

به گزارش ورزش سه، گاریدو پس از صدور ویزا در روز گذشته و دریافت مجوز کار در ایران که امروز اتفاق افتاد، قرار است به زودی به تهران سفر کرده تا برنامه کاری‌اش برای شروع فصل جدید لیگ برتر را آغاز کند و برنامه جذب بازیکن جدید را پیش ببرد.

سرمربی ۵۵ ساله اسپانیایی پرسپولیس قرار است امشب به سمت ایران پرواز کند و وارد تهران شود و پس از استراحت، دیداری با مدیران باشگاه داشته باشد و برنامه نقل و انتقالات و تمرینی خود را آغاز کند.

گاریدو و باشگاه پرسپولیس قصد دارند خیلی سریع کارشان را در نقل و انتقالات پیش ببرند و برنامه آغاز تمرینات را به طور رسمی اعلام کنند و آماده شروع فصل جدید شوند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مبلغ بلیت هواپیما‌ها در زمان توقف پرواز‌ها چه شد؟ مبلغ بلیت هواپیما‌ها در زمان توقف پرواز‌ها چه شد؟
دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: انجام پرواز‌های جدید می‌تواند جایگزین بلیت‌های ابطال شده مسافران شود.
نام‌گذاری معابر پایتخت به نام شهدای جنگ ۱۲ روزه نام‌گذاری معابر پایتخت به نام شهدای جنگ ۱۲ روزه
یک فوریت نام‌گذاری معابر پایتخت به نام شهدای جنگ ۱۲ روزه با حداکثر آراء موافق تصویب شد.
نحوه دریافت کارت نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ نحوه دریافت کارت نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴
نحوه دریافت کارت و محل رفع نقص کارت شرکت در نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ اعلام شد. کارت آزمون از روز یکشنبه ۲۲ تیرماه در سامانه جامع آزمون سراسری قابل دریافت است.
خودنمایی پرچم ایران مقابل کاخ سفید! خودنمایی پرچم ایران مقابل کاخ سفید!
گروهی از معترضان در مقابل موانع امنیتی اطراف کاخ سفید در واشنگتن آمریکا تجمع کردند تا مخالفت خود را با سفر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، به ایالات متحده اعلام کنند.
قابل توجه زائران اربعین قابل توجه زائران اربعین
سخنگوی فراجا از آمادگی کامل پلیس برای برگزاری مراسم اربعین خبر داد.
اسراییل قاتل چه تعداد ایرانی را شهید کرده است؟ اسراییل قاتل چه تعداد ایرانی را شهید کرده است؟
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران آمار شهدای حمله اسرائیل به ایران را ۱۱۰۰ نفر تا کنون معرفی کرد که از ۱۰۶۰ نفر از این عزیزان در سراسر کشور به خاک سپرده شده‌اند.
عراقچی چه نامه‌ای به وزیر خارجه عمان تحویل داد؟ عراقچی چه نامه‌ای به وزیر خارجه عمان تحویل داد؟
منابع خبری گزارش دادند که دو نامه سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران توسط سفیر ایران به وزیر خارجه عمان تقدیم شد.
برگزیده
ثروت هرکول چقدر برآورده شده است؟ ثروت هرکول چقدر برآورده شده است؟
خانواده لاشا تالاخادزه، نماینده حزب "رویا" و قهرمان وزنه‌برداری جهان، صاحب حداقل ۲۰ واحد آپارتمانی و سپرده‌های بانکی به ارزش بیش از ۱ میلیون لاری (۳۵۰ هزار دلار) هستند.
وحید هاشمیان با آمادگی کامل آمده است؟ وحید هاشمیان با آمادگی کامل آمده است؟
با حضور طولانی مدت امیرحسین پیروانی در ساختمان باشگاه، احتمالا در ساعات آینده تصویر او به عنوان عضو جدید باشگاه پرسپولیس منتشر خواهد شد.
مهدی تاج اسرائیل را محکوم نکرد! مهدی تاج اسرائیل را محکوم نکرد!
مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال هنوز واکنش رسمی به محکومیت اسرائیل نشان نداده که خواهان تعلیق آنها در فیفا شود و این سکوت او در مقابل جنایت‌های جنگی رژیم صهیونیستی، پرسش برانگیز است.
صفحه خبر بالای تصاویر