کد خبر: ۴۵۴۰۵
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۵

اضطراب خطر این بیماری را دو برابر افزایش می‌دهد

یافته‌ها نشان می‌دهد؛ اضطراب خطر پارکینسون را دو برابر افزایش می‌دهد.
اضطراب خطر این بیماری را دو برابر افزایش می‌دهد

مخاطب ۲۴- یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که اضطراب می‌تواند یک علامت هشدار دهنده اولیه بیماری پارکینسون باشد.

نتایج نشان می‌دهد که خطر ابتلاء به پارکینسون در افراد مبتلا به اضطراب در مقایسه با افراد بدون اختلال خلقی حداقل دو برابر است.

علاوه بر این، محققان دریافتند، علائم خاص پارکینسون به عنوان علائم هشدار دهنده این اختلال در افراد مبتلا به اضطراب است.

بیشتر بخوانید

دکتر «خوان بازو آوارز»، محقق ارشد از کالج دانشگاه لندن، گفت: «با درک این موضوع که اضطراب و علائم ذکر شده با خطر بالاتر ابتلاء به بیماری پارکینسون در سن بالای ۵۰ سال مرتبط است، امیدواریم که بتوانیم این بیماری را زودتر تشخیص دهیم و به بیماران کمک کنیم تا درمان مورد نیاز خود را دریافت کنند.»

به گفته مؤسسه ملی پیری، بیماری پارکینسون باعث ایجاد مشکلاتی در حرکت از جمله لرزش، سفتی عضلات و مشکلات تعادل و هماهنگی می‌شود.

این بیماری به دلیل مرگ سلول‌های عصبی در مغز که دوپامین تولید می‌کنند، یک ماده شیمیایی که برای کنترل حرکتی مهم است، رخ می‌دهد.

به گفته محققان، پارکینسون سریع‌ترین اختلال عصبی در حال رشد در جهان است. در حال حاضر نزدیک به ۱۰ میلیون نفر در سراسر جهان تحت تأثیر این بیماری هستند.

برای مطالعه جدید، محققان سوابق سلامت بریتانیا را برای نزدیک به ۱۱۰۰۰۰ نفر که بین سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۸ پس از ۵۰ سالگی دچار اضطراب شده بودند، تجزیه و تحلیل کردند. داده‌های پزشکی آن‌ها با بیش از ۸۷۸۰۰۰ نفر بدون اضطراب مقایسه شد.

محققان به طور خاص به دنبال علائم پارکینسون بودند- مانند مشکلات خواب، افسردگی، لرزش، مشکلات تعادل- که به تشخیص ارتباط بین اضطراب و تشخیص بیماری پارکینسون پی بردند.

آن‌ها دریافتند که خطر پارکینسون در افراد مبتلا به اضطراب دو برابر افزایش می‌یابد.

آن‌ها همچنین دریافتند که علائمی مانند افسردگی، کم خوابی، خستگی، اختلال شناختی، فشار خون پایین، لرزش، سفتی، مشکلات تعادلی و یبوست از علائم اولیه پارکینسون در افراد مبتلا به اضطراب هستند.

محققان گفتند باید دریابند که چرا اضطراب ممکن است با پارکینسون مرتبط باشد.

برچسب ها: پارکینسون
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟ هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:­ هموطنان دهک دهم درآمدی که هنوز کالابرگ آنها شارژ نشده، باید ابتدا­ درخواست‌شان را در ­ثبت احوال ثبت کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر