کد خبر: ۴۵۳۹
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۹

پسر مشهدی به دستور اجنه پدر و مادرش را در خواب خفه کرد

جوان ۲۷ ساله ای که در یک جنایت هولناک پدر و مادرش را در خواب خفه کرده بود، در بازجویی ها مدعی شد: «اجنه دستور قتل پدر و مادرم را صادر کردند»
پسر مشهدی به دستور اجنه پدر و مادرش را در خواب خفه کرد

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از صد آنلاین، او می‌گوید از اجنه دستور گرفته است جوان ۲۷ ساله‌ای که در یک جنایت هولناک پدر و مادرش را در خواب خفه کرده بود، در بازجویی‌ها مدعی شد: «اجنه دستور قتل پدر و مادرم را صادر کردند»

 

پسر مشهدی به دستور اجنه پدر و مادرش را در خواب خفه کرد



ساعت ۸:۳۰ صبح روز گذشته، اهالی خیابان توس ۴۴ مشهد در تماس با پلیس ۱۱۰، از مرگ زوج کهن سالی خبر دادند که در منزل مسکونی خودشان به قتل رسیده بودند. در پی دریافت این گزارش، بلافاصله نیرو‌های انتظامی عازم محل وقوع جنایت شدند و جوانی را در محل دستگیر کردند که همسایگان از فرار وی جلوگیری کرده بودند. دقایقی بعد ماموران انتظامی با حفظ صحنه حادثه، مراتب را به قاضی ویژه قتل عمد اطلاع دادند و بدین ترتیب با حضور قاضی «محمود عارفی راد» در محل وقوع جنایت، بررسی‌های قضایی در این باره آغاز شد.



تحقیقات اولیه بیانگر آن بود که زوج کهن سال با انسداد راه تنفسی و در خواب به قتل رسیده اند. از سوی دیگر مشخص شد که پسر ۲۷ ساله مقتولان به مواد مخدر صنعتی از نوع شیشه اعتیاد دارد و شبانه دست به چنین جنایت هولناکی زده است. به همین دلیل و بنا به دستور قاضی شعبه ۲۱۱ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد، متهم تحویل کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی شد تا بررسی‌های دقیق تخصصی درباره این جنایت وحشتناک صورت گیرد. همچنین اجساد قربانیان این جنایت به پزشکی قانونی انتقال یافت تا با معاینات پزشکی و کالبدشکافی علت دقیق مرگ این زوج ۷۰ و ۶۵ ساله مشخص شود.

درحالی که با تجمع تعداد زیادی از اهالی محل و بستگان و نزدیکان مقتولان، امکان بازسازی صحنه جنایت فراهم نشد، بازجویی‌های مقدماتی از «علی – ص» (متهم ۲۷ ساله) با نظارت سرهنگ کارآگاه مهدی سلطانیان (رئیس اداره جنایی پلیس آگاهی) ادامه یافت و فرزند مقتولان به صراحت ارتکاب قتل را پذیرفت و انگیزه مالی را دلیل این جنایت وحشتناک ذکر کرد. در همین حال کارآگاهان متهم را به شعبه ۲۱۱ دادسرای مشهد هدایت کردند و بدین ترتیب اولین جلسه بازپرسی توسط قاضی «عارفی راد» برگزار شد. متهم این پرونده جنایی که مدعی بود مدتی را در بیمارستان روان پزشکی ابن سینای مشهد بستری بوده، درباره چگونگی قتل پدر و مادرش گفت: با دستم گلوی آن‌ها را فشردم تا خفه شدند چرا که اجنه به من دستور داده بودند آن‌ها را بکشم.

با توجه به اظهارات و اعترافات عامل این جنایت هولناک، وی با صدور قرار بازداشت موقت در اختیار کارآگاهان دایره ویژه قتل عمد پلیس آگاهی خراسان رضوی قرار گرفت تا ضمن بررسی‌های بیشتر درباره ماجرای قتل زوج کهن سال، متهم نیز برای بررسی سلامت روحی و روانی به پزشکی قانونی معرفی شود.

برچسب ها: حوادث قتل مشهد
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خشونت جنسیتی در جامعه‌ای محروم و ملتهب خشونت جنسیتی در جامعه‌ای محروم و ملتهب
عباس نعیمی، جامعه‌شناس و مدیر گروه جامعه شناسی حقوق انجمن جامعه‌شناسی ایران در واکنش به قتل الهه حسین‌نژاد گفت: این جنایت بازتابی از خشونت ساختاری، فرسایش سرمایه اجتماعی و تحقیر سیستماتیک شهروندان در بستر نابرابری‌های جنسیتی و اقتصادی است.
پرتقال قهرمان لیگ ملت‌های اروپا ۲۰۲۵ شد پرتقال قهرمان لیگ ملت‌های اروپا ۲۰۲۵ شد
فینال لیگ ملتهای یوفا در آلیانز آره‌نا به یک ‏ماراتون جذاب و نفس‌گیر تبدیل شد، در این ماراتون جذاب که بین اسپانیا و پرتغال در فینال لیگ ملتهای یوفا پیگیری می شد، ‏پرتغال در ضربات پنالتی موفق به پیروزی شده و جام قهرمانی را ‏بالای سر بردند.‏
شورت آدیداس، پاداش برد پرگل تیم ملی شورت آدیداس، پاداش برد پرگل تیم ملی
حمید درخشان، بازیکن اسبق تیم ملی فوتبال ایران، در واکنش به دستمزد‌های نجومی بازیکنان فعلی، از خاطرات گذشته خود گفت.
سلامت دهان و دندان با میگرن ارتباط دارد سلامت دهان و دندان با میگرن ارتباط دارد
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد زنانی که به طور مرتب مسواک نمی‌زنند و از نخ دندان استفاده نمی‌کنند، بیشتر در معرض ابتلا به میگرن و فیبرومیالژیا هستند.
جذب دبیر، آموزگار و هنرآموز در آزمون استخدامی آموزش و پرورش جذب دبیر، آموزگار و هنرآموز در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
علی فرهادی با بیان اینکه حداقل مدرک تحصیلی برای شرکت در آزمون استخدامی آموزش و پرورش کارشناسی و حداکثر کارشناسی ارشد است گفت: آن دسته از افرادی که مدرک دکترا دارند می‌توانند با مدرک کارشناسی ارشدشان در این آزمون شرکت کنند.
پدر بیست و هشت فرزند کهنوجی دو فرزند دیگر در راه دارد! پدر بیست و هشت فرزند کهنوجی دو فرزند دیگر در راه دارد!
محمد قاسمی مدیرکل ثبت احوال استان کرمان در مصاحبه‌ای از به دنیا آمدن بیست و هشتمین فرزند یک مرد کهنوجی واقع در جنوب استان کرمان خبر داد. این در حالی است که محمد آزادی شیب‌کوه اعلام کرده دو فرزند دیگر در راه دارد.
طلاق سالمندان رکورد زد طلاق سالمندان رکورد زد
داده‌های مرکز آمار ایران نشان می‌دهد که طلاق در رده سنی بالای ۶۰ سال در حال افزایش است. در استان‌هایی مانند تهران، این نرخ در دهه اخیر دو برابر شده است.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر