کد خبر: ۴۵۳۹
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۹

پسر مشهدی به دستور اجنه پدر و مادرش را در خواب خفه کرد

جوان ۲۷ ساله ای که در یک جنایت هولناک پدر و مادرش را در خواب خفه کرده بود، در بازجویی ها مدعی شد: «اجنه دستور قتل پدر و مادرم را صادر کردند»
پسر مشهدی به دستور اجنه پدر و مادرش را در خواب خفه کرد

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از صد آنلاین، او می‌گوید از اجنه دستور گرفته است جوان ۲۷ ساله‌ای که در یک جنایت هولناک پدر و مادرش را در خواب خفه کرده بود، در بازجویی‌ها مدعی شد: «اجنه دستور قتل پدر و مادرم را صادر کردند»

 

پسر مشهدی به دستور اجنه پدر و مادرش را در خواب خفه کرد



ساعت ۸:۳۰ صبح روز گذشته، اهالی خیابان توس ۴۴ مشهد در تماس با پلیس ۱۱۰، از مرگ زوج کهن سالی خبر دادند که در منزل مسکونی خودشان به قتل رسیده بودند. در پی دریافت این گزارش، بلافاصله نیرو‌های انتظامی عازم محل وقوع جنایت شدند و جوانی را در محل دستگیر کردند که همسایگان از فرار وی جلوگیری کرده بودند. دقایقی بعد ماموران انتظامی با حفظ صحنه حادثه، مراتب را به قاضی ویژه قتل عمد اطلاع دادند و بدین ترتیب با حضور قاضی «محمود عارفی راد» در محل وقوع جنایت، بررسی‌های قضایی در این باره آغاز شد.



تحقیقات اولیه بیانگر آن بود که زوج کهن سال با انسداد راه تنفسی و در خواب به قتل رسیده اند. از سوی دیگر مشخص شد که پسر ۲۷ ساله مقتولان به مواد مخدر صنعتی از نوع شیشه اعتیاد دارد و شبانه دست به چنین جنایت هولناکی زده است. به همین دلیل و بنا به دستور قاضی شعبه ۲۱۱ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد، متهم تحویل کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی شد تا بررسی‌های دقیق تخصصی درباره این جنایت وحشتناک صورت گیرد. همچنین اجساد قربانیان این جنایت به پزشکی قانونی انتقال یافت تا با معاینات پزشکی و کالبدشکافی علت دقیق مرگ این زوج ۷۰ و ۶۵ ساله مشخص شود.

درحالی که با تجمع تعداد زیادی از اهالی محل و بستگان و نزدیکان مقتولان، امکان بازسازی صحنه جنایت فراهم نشد، بازجویی‌های مقدماتی از «علی – ص» (متهم ۲۷ ساله) با نظارت سرهنگ کارآگاه مهدی سلطانیان (رئیس اداره جنایی پلیس آگاهی) ادامه یافت و فرزند مقتولان به صراحت ارتکاب قتل را پذیرفت و انگیزه مالی را دلیل این جنایت وحشتناک ذکر کرد. در همین حال کارآگاهان متهم را به شعبه ۲۱۱ دادسرای مشهد هدایت کردند و بدین ترتیب اولین جلسه بازپرسی توسط قاضی «عارفی راد» برگزار شد. متهم این پرونده جنایی که مدعی بود مدتی را در بیمارستان روان پزشکی ابن سینای مشهد بستری بوده، درباره چگونگی قتل پدر و مادرش گفت: با دستم گلوی آن‌ها را فشردم تا خفه شدند چرا که اجنه به من دستور داده بودند آن‌ها را بکشم.

با توجه به اظهارات و اعترافات عامل این جنایت هولناک، وی با صدور قرار بازداشت موقت در اختیار کارآگاهان دایره ویژه قتل عمد پلیس آگاهی خراسان رضوی قرار گرفت تا ضمن بررسی‌های بیشتر درباره ماجرای قتل زوج کهن سال، متهم نیز برای بررسی سلامت روحی و روانی به پزشکی قانونی معرفی شود.

برچسب ها: حوادث قتل مشهد
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد
دکتر پزشکیان با ابراز تأثر از شرایط ایجاد شده در کشور در جریان حوادث تلخ دی‌ماه گفت: بسیاری از شب‌ها از شدت نگرانی خوابم نمی‌برد و از اینکه به چنین وضعیتی رسیده‌ایم ناراحت هستم، اما چاره‌ای جز ماندن، تلاش کردن و ساختن کشور نداریم.
برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
مراسم اختتامیه چهل‌وچهارمین جشنواره ملی فیلم فجر امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن‌ماه در تالار وحدت برگزار شد و این رویداد سینمایی به ایستگاه پایانی خود رسید.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر