کد خبر: ۴۵۳۸۳
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۳

آغاز ثبت‌نام آزمون استخدامی ۱۴۰۳ دستگاه‌های اجرایی از فردا

ثبت‌نام آزمون استخدامی ۱۴۰۳ دستگاه‌های اجرایی از فردا، ۱۴ تیر به صورت اینترنتی آغاز می‌شود.
آغاز ثبت‌نام آزمون استخدامی ۱۴۰۳ دستگاه‌های اجرایی از فردا

مخاطب۲۴- آزمون استخدامی-  ثبت‌نام متقاضیان استخدام از طریق شرکت در دوازدهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور از فردا، ۱۴ تیر به صورت اینترنتی آغاز می‌شود.

با توجه به مجوز‌های صادره از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور، به‌منظور تأمین نیروی انسانی مورد نیاز در دستگاه‌های اجرایی کشور، شرایط و ضوابط عمومی و اختصاصی برای استخدام در دوازدهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام شد.

ثبت‌نام متقاضیان در این آزمون استخدامی تا ۲۳ تیرماه ادامه خواهد داشت و تاریخ دریافت کارت ورود به جلسه و زمان برگزاری آزمون نیز روز‌های ۹ و ۱۲ مرداد ۱۴۰۳ اعلام شده است.

دفترچه راهنمای دوازدهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور از امروز منتشر شده و علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت دفترچه به سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانی www.hrtc.ir مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید

داوطلبان می‌توانند در دو حوزه مشاغل عمومی و مشاغل تخصصی در دوازدهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور شرکت کنند. مشاغل عمومی شامل مواردی مثل حسابداری، کارشناس امور مالی، کارشناس روابط عمومی، کارشناس فناوری اطلاعات، کارشناس توسعه منابع و کارشناس برنامه و بودجه است و مشاغل تخصصی نیز مواردی است که جزئیات و شرایط احراز آن در دفترچه راهنمای دوازدهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور درج شده است

زمان اعلام نتایج آزمون کتبی مشترک فراگیر، یک ماه پس از برگزاری آزمون خواهد بود.

قرار است در این آزمون، پنج هزار و ۲۵۰ نفر در دستگاه‌های اجرایی کشور از جمله وزارت کشور، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، وزارت ورزش و جوانان، پست‌بانک ایران، حوزه هنری انقلاب اسلامی، سازمان بنادر و دریانوردی، سازمان آموزش، ترویج و تحقیقات کشاورزی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، شرکت مادر تخصصی منابع آب ایران، روزنامه رسمی کشور، گمرک جمهوری اسلامی ایران جذب و به‌کارگیری شوند.

برچسب ها: آزمون استخدامی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای و انجام رایزنی‌های دوجانبه، امروز وارد مسکو شد.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر