کد خبر: ۴۵۳۴۹
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۰
معاونت فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های سازمان تأمین‌اجتماعی اعلام کرد:

آغاز فرآیند بیست‌وششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان تأمین‌اجتماعی

معاونت فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های سازمان تأمین‌اجتماعی اعلام کرد ثبت‌نام از متقاضیان شرکت در بیست‌و‌ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم این سازمان آغاز شده و تا ۲۰ تیر در سامانه https://tamin.porsline.ir/s/QURAN ادامه خواهد داشت.
آغاز فرآیند بیست‌وششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان تأمین‌اجتماعی

به گزارش مخاطب24  به نقل از بانک رفاه کارگران:در بیست‌وششمین دوره مسابقات قرآن کریم علاوه بر کارکنان سازمان تأمین‌اجتماعی و شرکت‌های تابعه و اعضای خانواده آنان؛ همکاران بازنشسته و خانواده‌های آنان و همچنین بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش سازمان نیز می‌توانند شرکت کنند.

براساس این گزارش، مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان تأمین‌اجتماعی به‌منظور گسترش، ترویج و نهادینه‌سازی اندیشه‌های قرآنی و فرهنگ دینی در میان اعضای خانواده بزرگ کارکنان این سازمان و نیز مخاطبان سازمان، برگزار می‌شود و در سال جاری و در بیست‌وششمین دوره این مسابقات شعار محوری "قرآن؛ نور هدایت، راهنمای امت، کتاب مقاومت" برای این دوره از مسابقات تعیین و اعلام شده است.

تمامی کارکنان شاغل در ستاد مرکزی، ادارات‌کل و مدیریت‌های درمان سازمان تأمین‌اجتماعی در استان‌ها و شرکت‌ها و مؤسسات تابعه و خانواده‌های آنها، همکاران بازنشسته و خانواده‌های آنان و بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان می‌توانند در این دوره از مسابقات شرکت کنند. این دوره از مسابقات در سه مرحله و در ۵ رشته حفظ، قرائت، اذان، نهج‌البلاغه و زندگی با آیه‌ها برگزار می‌شود.

این گزارش حاکی است چهار گروه سنی برای متقاضیان شرکت در بیست‌وششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان تأمین‌اجتماعی تعریف شده است که شامل گروه سنی آلاء (نعمت) مشتمل بر شرکت‌کنندگان با سن ۶ سال تمام الی ۱۱ سال تمام، گروه سنی ولاء (محبت) ۱۲ سال الی ۱۶ سال تمام، گروه سنی اعلی (بلندمرتبه) ۱۶ سال به بالا و گروه سنی وجهاء (بازنشستگان همکار و بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان) است.

علاقه‌مندان به شرکت در بیست‌وششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان تأمین‌اجتماعی می‌توانند بدون نیاز به مراجعه حضوری به واحد‌های اجرایی این سازمان از طریق سامانه https://tamin.porsline.ir/s/QURAN مشخصات خود را درج و در مرحله مقدماتی این مسابقات که در نیمه نخست مرداد ماه برگزار می‌شود، شرکت کنند.

در این مسابقات، رقابت در رشته‌های اذان، نهج‌البلاغه، حفظ یک جزء، حفظ سوره‌های واقعه و لقمان و حفظ ۱۴ سوره آخر قرآن صرفاً در مرحله مقدماتی برگزار می‌شود و رشته‌های حفظ کل قرآن کریم، حفظ ۲۰ جزء، حفظ ۱۰ جزء، حفظ ۵ جزء، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، قرائت تقلیدی و آیه‌های زندگی در هر سه مرحله برگزار خواهد شد.

آزمون رشته نهج‌البلاغه نیز صرفاً در مرحله مقدماتی برگزار می‌شود و منبع این آزمون، کتاب شرح هفت خطبه نهج‌البلاغه (منشور حکومت علوی) از رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (مدظله العالی) است که به‌‎صورت برخط و چهارگزینه‌ای برگزار خواهد شد.

مهلت ثبت‌نام در این مسابقات به مدت دو هفته از تاریخ ۰۶‏/۰۴‏/۱۴۰۳ آغاز شده و تا ۲۰‏/۰۴‏/۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت و کلیه شرکت‌کنندگان علاوه بر ثبت‌نام در یکی از رشته‌های حفظ کل قرآن کریم، حفظ ۲۰ جزء، حفظ ۱۰ جزء، حفظ ۵ جزء، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، قرائت تقلیدی و آیه‌های زندگی، می‌توانند در یکی از رشته‌های اذان و نهج‌البلاغه نیز ثبت‌نام کنند.

متن کامل کتاب‌های منبع آزمون آیه‌های زندگی و آزمون نهج‌البلاغه در صفحه اصلی تارنمای رسمی سازمان به نشانی www.tamin.ir در دسترس متقاضیان است و ثبت‌نام از داوطلبان به‌صورت متمرکز و صرفاً از طریق نشانی https://tamin.porsline.ir/s/QURAN صورت خواهد گرفت.

‏‏‏‏‏‏‏‏زمان برگزاری مسابقات رشته‌های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، قرائت تقلیدی، اذان و حفظ قرآن کریم نیمه اول مردادماه سال ۱۴۰۳ به صورت سراسری در کشور رأس ساعت‌هایی که کمیته‌های اجرایی مسابقات تعیین می‌کنند، خواهد بود و مسابقات رشته‌های آیه‌های زندگی و نهج‌البلاغه در سراسر کشور، در روز سه‌شنبه مورخ ۱۶ مرداد ماه سال ۱۴۰۳، به ترتیب رأس ساعت ۹:۳۰ صبح (آیه‌های زندگی) و ۱۱ صبح (نهج‌البلاغه) برگزار می‌شود و ثبت‌نام کنندگان موظفند در تاریخ و زمان یاد شده در آزمون شرکت کنند. این آزمون فقط یک بار و صرفاً در تاریخ مذکور برگزار خواهد شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دانشمند ایرانی در جمع ۲ درصد پژوهشگران برتر جهان ۲۰۲۵ دانشمند ایرانی در جمع ۲ درصد پژوهشگران برتر جهان ۲۰۲۵
براساس گزارش دانشگاه استنفورد، دکتر محمد نوری، استاد ایرانی، برای چهارمین سال پیاپی در میان دو درصد دانشمندان برتر جهان از نظر شاخص‌های علمی قرار گرفت.
سارقان موزه لوور تاج گرانبها را جاگذاشتند سارقان موزه لوور تاج گرانبها را جاگذاشتند
اینترپل با صدور فراخوان به کشور‌های عضو، از همکاری برای کشف ۹ اثر سرقت‌شده از موزه لوور خبر داد؛ تاج امپراتریس اوژنی در محل رها شده است.
آغاز دومین مرحله ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی آغاز دومین مرحله ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی
دومین نوبت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی سال ۱۴۰۴ آغاز شد؛ در این مرحله تنها دو مدل خودروی خارجی از برند‌های «Zotye» و «Changan» با مهلت ثبت‌نام تا دوم آبان عرضه می‌شود.
واکنش همسر سابق پژمان جمشیدی به خبر بازداشت این بازیگر واکنش همسر سابق پژمان جمشیدی به خبر بازداشت این بازیگر
نگار فرهمند، همسر سابق پژمان جمشیدی، پس از انتشار خبر بازداشت این بازیگر به اتهام تجاوز، در صفحه اینستاگرام خود با انتشار پست و استوری به این موضوع واکنش نشان داد.
اوسمار خیلی دور خیلی نزدیک اوسمار خیلی دور خیلی نزدیک
هر لحظه خبری تازه از باشگاه پرسپولیس به گوش میرسد،این در حالیست که تمام شواهد حکایت از سرمربی شدن اوسمار ویرا دارد.
صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی از ابتدای مهر ۱۴۰۴ آغاز شده و کارفرمایان می‌توانند درخواست‌های خود را از طریق سامانه اشتغال اتباع خارجی ثبت کنند.
لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم
دبیر شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد توافق قاهره میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از اعتبار ساقط شده و هرگونه درخواست جدید آژانس تنها در صورت بررسی مجدد در تهران انجام خواهد شد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر