کد خبر: ۴۵۳۳۲
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۷

رونمایی از محصول مراقب هوشمند در سالن اختصاصی همراه اول در الکامپ ۱۴۰۳

محصول مراقب هوشمند با هدف رفع دغدغه مراقبت از کودکان و سالمندان در نمایشگاه بین‌المللی الکامپ ۱۴۰۳ و در سالن اختصاصی همراه اول رونمایی شد.
رونمایی از محصول مراقب هوشمند در سالن اختصاصی همراه اول در الکامپ ۱۴۰۳

به گزارش مخاطب 24 به نقل از روابط عمومی همراه اول:گروه همراه اول با شعار "اتصال به آینده هوشمند" در رویداد الکامپ ۱۴۰۳ از جدیدترین سرویس‌های دیجیتال با محوریت فناوری‌های جدید نسل پنجم رونمایی کرد.

محصول «مراقب هوشمند» در راستای راهبرد‌های همراه اول و برای پاسخگویی به دغدغه افراد درباره مراقبت از کودکان، سالمندان و حیوانات خانگی به بهره برداری رسیده و در نمایشگاه الکامپ رونمایی شد.

در آینده‌ای نزدیک برای وسایل و تجهیزات دارای اهمیت، طراحی و توسعه می‌یابد و برای اولین بار این محصول با استفاده از فناوری‌های پوشیدنی نظیر دستبند، ساعت یا ردیاب هوشمند که دارای قابلیت‌هایی همچون GPS، دکمه اضطرار SOS، سیمکارت و ... هستند، قادر است با اتصال به پلتفرم بومی ردیابی سالمند و کودک همراه اول، پایش را بر روی گوشی تلفن همراه والدین و با استفاده از برنامه کاربردی مربوطه فراهم آورد.

این پلتفرم، خدماتی همچون ردیابی مکان فعلی، تاریخچه مکان و مسیر رفت و آمد، تعیین محدوده امن، زمانبندی امکانات ساعت، دریافت هشدار در زمان‌های اضطرار، تماس صوتی و تصویری، نظارت بر پیامک‌ها و تماس‌های ساعت، کیف پول و نمایش میزان باتری ساعت و.. را ارائه می‌کند.

با توجه به اینکه پلتفرم مربوطه بصورت کاملا بومی توسعه یافته است نه تنها مشکلات مربوط به نیاز به اتصال به سرور‌های خارج از کشور را مرتفع می‌سازد، بلکه به راحتی امکان اضافه کردن فیچر‌ها و قابلیت‌های جدید را بر اساس نیاز مشتری و بازار دارد.

این محصول که در نمایشگاه بین المللی الکامپ ۱۴۰۳ با استقبال کسب و کار‌ها و مشتریان حقیقی مواجه شد، بزودی از سوی همراه اول به بازار عرضه خواهد شد.

برچسب ها: همراه اول
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر