کد خبر: ۴۵۳۲۵
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۰

ارائه بیمه رایگان سرقت گوشی و سیمکارت توسط آی‌بیمه در الکامپ ۱۴۰۳

آی‌بیمه به خریداران گوشی و سیمکارت همراه اول در نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۳، بیمه سرقت رایگان می‌دهد.
ارائه بیمه رایگان سرقت گوشی و سیمکارت توسط آی‌بیمه در الکامپ ۱۴۰۳

به گزارش مخاطب 24 به نقل از روابط عمومی همراه اول:آی بیمه با حضور در بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۳، هدیه‌ای ویژه برای خریداران گوشی و سیمکارت از غرفه همراه اول در نظر گرفته است و به تمامی خریداران بیمه سرقت رایگان اهداء می‌کند.

نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۳ از تاریخ ۹ تیر در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران آغاز به کار کرده و تا ۱۲ تیر ۱۴۰۳ ادامه دارد و میزبان فعالان برجسته و شرکت‌های معتبر فناوری از سراسر جهان است.

آی بیمه نیز به عنوان یک سامانه نوآور در زمینه خرید و مقایسه بیمه به صورت الکترونیکی، در این رویداد بزرگ، حضوری پررنگ و تاثیرگذار دارد.

*حضور آی‌بیمه در الکامپ

آی بیمه، سامانه هوشمند و تمام الکترونیک وابسته به همراه اول، از زمان آغاز فعالیت خود در سال ۱۳۹۵ تاکنون، توانسته است به جایگاه قابل ملاحظه‌ای در بازار بیمه ایران دست یابد و خدماتی از جمله بیمه سرقت تلفن همراه، بیمه شخص ثالث، بیمه بدنه، بیمه مسافرتی و... را به صورت آنلاین ارائه دهد.

این شرکت با هدف ارائه بیمه‌های خاص و ایجاد تحولات نوین در صنعت بیمه، در الکامپ ۱۴۰۳ حضور دارد.

بیشترین تعاملات آی بیمه با بازدیدکنندگان در غرفه فروش همراه اول و با اهدای جوایز به آن‌ها صورت می‌گیرد؛ تمامی خریداران سیمکارت همراه اول و افرادی که به صورت نقد و اقساط گوشی خریداری می‌کنند، بیمه سرقت از آی بیمه می‌گیرند.

*نگاهی به دستاورد‌های آی‌بیمه در الکامپ ۱۴۰۳

آی بیمه ضمن دعوت از تمامی علاقه‌مندان به حوزه‌های الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک برای بازدید از الکامپ ۱۴۰۳ و سالن اختصاصی همراه اول، اعلام کرده در بازه زمانی برگزاری این نمایشگاه فرصت ارائه بیمه سرقت رایگان فراهم است و علاوه بر آن تمامی بازدیدکنندگان می‌توانند با حضور در این سالن، با جدیدترین خدمات و محصولات این شرکت نوآور آشنا شوند.

برچسب ها: همراه اول
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عراقچی: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است عراقچی: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است
عراقچی وزیر امور خارجه گفت: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است. اگر طرف مقابل هم از همین موضع وارد شده باشد ان‌شالله شانسی برای یک تفاهم اولیه که منجر به یک مسیر مذاکراتی شود وجود خواهد داشت.
بازگشت مسی به بارسلونا منتفی شد بازگشت مسی به بارسلونا منتفی شد
اتلتیک خبر داد لیونل مسی در آستانه تمدید قراردادش با باشگاه اینترمیامی است.
پیغام مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی پیغام مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی
مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی پیغام داد.
شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟ شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟
کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر از مدیریت باشگاه خواسته است که تیمی قدرتمند را برای فصل آینده تشکیل بدهد.
سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک
آخرین داده‌ها نشان می‌دهد که مدیرعامل شرکت‌های تسلا، اسپیس‌ایکس و ایکس (توییتر سابق)، در یک سقوط بی‌سابقه، ۱۲۱ میلیارد دلار از ثروت خود را در سال ۲۰۲۵ از دست داده است.
خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران به بازگشت خود به تمرینات اینتر ایتالیا واکنش نشان داد.
۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد ۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد
مدیر کل مرکز تأمین مالی معاونت علمی از طراحی ۶ الگوی تأمین مالی شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و به تشریح جزییات این برنامه‌ها پرداخت.
برگزیده
بلاتکلیفی دانش‌آموزان پایه یازدهم برای امتحانات نهایی بلاتکلیفی دانش‌آموزان پایه یازدهم برای امتحانات نهایی
مصوبه کاهش دروس امتحان نهایی در پایه یازدهم با امضای رئیس‌جمهور ابلاغ شد، اما کمتر از یک ماه شورای عالی انقلاب فرهنگی این مصوبه را ملغی کرد.
کدام بیماران حق سفر به حج ۱۴۰۴ را ندارند؟ کدام بیماران حق سفر به حج ۱۴۰۴ را ندارند؟
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر گفت: امسال علاوه بر بیماری‌های خاصی که در سال‌های قبل نیز مانع از سفر حج بوده است، بیماران دیالیزی نیز به این لیست اضافه شده‌اند.
پرواز کاملا زنانه به فضا! پرواز کاملا زنانه به فضا!
پرواز فضایی کاملا زنانه «بلو اوریجین» روز دوشنبه ۱۴ آوریل همراه با «کیتی پری» خواننده آمریکایی راهی مقصد خود می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر