کد خبر: ۴۵۳۲۱
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۵

پزشکیان به اهالی فرهنگ و هنر: مطمئن باشید از حق و حقوق همه دفاع خواهیم کرد

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: مطمئن باشید از حق و حقوق همه دفاع خواهیم کرد، اما همه باید کمک کنید چرا که این تغییر به صورت لحظه‌ای اتفاق نخواهد افتاد.
پزشکیان به اهالی فرهنگ و هنر: مطمئن باشید از حق و حقوق همه دفاع خواهیم کرد

مخاطب۲۴_ مسعود پزشکیان نامزد انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری صبح سه‌شنبه - ۱۲ تیر ۱۴۰۳ - در نشستی با عنوان «گفتگو درباره دولت فرهنگی؛ برای ایران» که با حضور جمعی از اهالی فرهنگ و هنر در سالن همایش‌های رایزن مرکز دایره‌المعارف اسلامی برگزار شد، در واکنش به طرح مطالباتی برای بیان برخی مطالب در مناظره تلویزیونی امشب با تاکید بر اینکه من به دنبال اینکه پستی بگیرم و رئیس شوم نیستم و باید این تصور که من آمدم به هر قیمتی رای بگیرم را از ذهن خود بیرون کنید، گفت: من بار‌ها گفته‌ام که من کارشناس همه رشته‌ها نیستم، اما دیدگاهم خیلی روشن است؛ من به علم و کارشناسی معتقدم و به احقاق حقوق همه جامعه معتقد هستم.

وی افزود: آنچه که از نظر اعتقادی به آن اعتقاد دارم مناظره‌ای است که ملائک با خدا درباره انسان می‌کنند؛ خداوند به انسان علوم، هنرمندی‌ها، مهارت‌ها و توانمندی‌ها را یاد داد و انسان مسجود ملائک شد، چون دانایی، علم و هنر داشت نه اینکه نماز می‌خواند و روزه می‌گرفته سجده خدا می‌کرد؛ انسان که مورد سجده قرار می‌گیرد به دلیل علم و آگاهی و هنرش است.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: هنرمندان باید بتوانند وضعیت ناهمگونی که در جامعه به وجود آمده است را با هنر حل کنند؛ هنرمندان باید کمک کند تا من بتوانم کاری کنم. هنرمندان باید بگویند که این ناهمگونی و واگرایی که در جامعه ایجاد شده است به چه شکلی کار کنیم که بتوانیم کنار هم قرار بگیریم و مملکت را به جایی که باید برسانیم. اینکه تصور کنید من کشتی نجات هستم، اینگونه نیست بلکه من کارگزار تفکر و اندیشه‌ای خواهم بود که بتواند شایستگی، توانمندی، علم، مهارت و هنر و همچنین عزت و سربلندی ما را به ارمغان آورد.

پزشکیان عنوان کرد: من در جلسه جبهه اصلاحات گفتم که من در ابتدا اصولگرا هستم و اصولی که به آن اعتقاد دارم حق و عدالت است و من وظیفه دارم که با مردم بر اساس انصاف رفتار کنم و در حق کسی نامردی نکنم. همچنین گفته‌ام که اصلاحات را با تمام وجود باور دارم چرا که حق و عدالت وجود ندارد و باید اصلاح کنیم تا این حق و عدالت در جامعه ایجاد شود. ما آمده‌ایم برای کشور ایران و نسل‌های آینده ایران کاری بکنیم که وقتی بچه‌های ما ماندند و ما رفتیم از ما با عزت یاد کنند نه اینکه پشت سرمان بد و بیراه بگویند.

بیشتر بخوانید

وی با تاکید بر اینکه هنر این نیست که اگر من بد عمل کردم شما جوابم را آنگونه بدهید، گفت: مطمئن باشید از حق و حقوق همه دفاع خواهیم کرد، اما همه باید کمک کنند؛ چرا که این تغییر به صورت لحظه‌ای اتفاق نخواهد افتاد.

به گزارش ایسنا، رضا صالحی امیری معاون فرهنگی و هنری ستاد مسعود پزشکیان نیز در این نشست با طرح این پرسش که اگر پزشکیان به پاستور برود چه اتفاقی می‌افتد و اگر دیگری برود چه اتفاقی برای سرنوشت یک ملت و فرزندان ما در آینده خواهد افتاد؟ گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی رقابت در دو حوزه اصولگرایی و اصلاح طلبی که در آن مقطع به عنوان راست و چپ شناخته می‌شد، شکل گرفت و حضرت امام (ره) نیز رسماً این تکثر را به رسمیت شناخت و آن را مثبت دانستند؛ لذا در ادوار گذشته این دو جریان در رقابتی منطقی قدرت را در دست می‌گرفتند.

معاون فرهنگی و هنری ستاد مسعود پزشکیان با بیان اینکه «انتخابات پیش رو به نوعی انتخاب گفتمان است»، اظهار کرد: انتخابات پیش رو انتخاب میان جریانی است که معتقد است تحریم نعمت است کامل دارند و در مقابل آن تفکر عقلانیتی قرار دارد که تحریم را خیانت به آرمان‌های ملت می‌داند. تفکر عقلانیت فضای مجازی را یک فرصت می‌داند و همچنین در گفتمان عقلانیت، تکثر قومی، مذهبی و سیاسی یک فرصت تاریخی است

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در واکنش به تصمیم جمهوری سلامی ایران برای تعلیق همکاری با آژانس تصریح کرد: منتظر اطلاعات رسمی بیشتر از سوی ایران هستیم.
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
حمله به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه حمله به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه
نیرو‌های آمریکایی مستقر در پایگاه قصرک، در شمال غربی حسکه، صبح امروز مستقیماً هدف گلوله خمپاره‌ای قرار گرفتند که از منبعی ناشناس شلیک شد
استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه
تحقیقات گاردین نشان می‌دهد که ارتش اشغالگر اسرائیل از بمب ممنوعه در حمله به یک قهوه‌خانه در غرب غزه استفاده کرده است.
دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم
دبیر کل حزب‌الله با بیان اینکه اسرائیل به عنوان یک غده سرطانی خطری راهبردی برای کل جهان است و باید مقابل آن ایستاد، تاکید کرد این رژیم حق دخالت در امور لبنان را ندارد و ما هرگز سلاح خود را تسلیم دشمن صهیونیستی نمی‌کنیم.
ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در ایام برداشت را ابلاغ کرد.
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
برگزیده
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در واکنش به تصمیم جمهوری سلامی ایران برای تعلیق همکاری با آژانس تصریح کرد: منتظر اطلاعات رسمی بیشتر از سوی ایران هستیم.
حمله به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه حمله به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه
نیرو‌های آمریکایی مستقر در پایگاه قصرک، در شمال غربی حسکه، صبح امروز مستقیماً هدف گلوله خمپاره‌ای قرار گرفتند که از منبعی ناشناس شلیک شد
استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه
تحقیقات گاردین نشان می‌دهد که ارتش اشغالگر اسرائیل از بمب ممنوعه در حمله به یک قهوه‌خانه در غرب غزه استفاده کرده است.
صفحه خبر بالای تصاویر