کد خبر: ۴۵۳۲
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۹

انتقاد روزنامه جام جم به دیدار سحر قریشی وتتلو

دغدغه اصلی برخی هنرمندان این است که به هرشکل ممکن روی خط خبرها و توجهات باشند.
انتقاد روزنامه جام جم به دیدار سحر قریشی وتتلو

به گزارش سرویس فرهنگی مخاطب ۲۴ به نقل از روزنامه جام جم، دغدغه اصلی برخی هنرمندان این است که به هرشکل ممکن روی خط خبر‌ها و توجهات باشند. اگر این توجه با رفتار‌های درست و انسانی به‌دست نیامد یا میزان مصاحبه‌ها و عکس‌های مختلف با لباس‌ها و تیپ‌های عجیب و غریب جوابگو نبود، دامن زدن به خبر‌های زرد و شایعات به صورت خودخواسته یکی از این راه‌هاست. راهی که به نظر می‌رسد سحر قریشی در این زمینه از پیشقراولان است. اگر به یاد داشته باشید، صحبت‌ها و شایعات درباره ارتباط او با یکی از بازیکنان فوتبال کشور مدت‌ها به گوش می‌رسید و کار تا جایی پیش رفت که عکس‌هایی از این دو نفر منتشر شد و خانم بازیگر بدون این‌که به‌صورت مستقیم حرفی در این زمینه بزند تا مدت‌ها سوژه خبر‌های زرد بود.

 

انتقاد روزنامه جام جم به دیدار سحر قریشی و ننلوِ



از این شایعات درباره او و چند بازیگر دیگر هرچند وقت یک‌بار به گوش می‌رسد. حالا او یک گام بزرگ‌تر (از نظر منفی) در این زمینه برداشته است و انتشار فیلمی کوتاه از او در یک ویلا هنگام درست کردن آتش به شایعات تازه و داغی درباره ارتباط میان او و یک خواننده (امیر تتلو) دامن زده است.



این خواننده که نقطه جوش و اوج حاشیه‌سازی، هتاکی و جنجال است در سال‌های اخیر از هر راهی برای مشهورترشدن استفاده کرده‌است. گرچه همه تلاش‌های این خواننده که در خارج از کشور مقیم است برای دمیدن در آتش سایت‌های شرط‌بندی است که او نیز از مبلغان آنهاست.

کنار هم قرار گرفتن نام این دو نفر می‌تواند بهترین خبر برای دو گروه باشد؛ یکی ادمین‌های کانال‌ها و صفحاتی که کارشان اخبار زرد و بی‌مایه است و دیگری افراد پشت‌صحنه فعال در عرصه شرط‌بندی و قمار.

ما کاری به قدرت بازیگری، سواد هنری و شخصیت فردی خانم قریشی نداریم و آرزو داریم که او هرچه زودتر در این مورد موضع بگیرد و به شایعات پایان دهد و نامش را از کنار نام این خواننده بدنام و حاشیه‌ساز خارج کند، اما به هر حال او باید بداند به‌عنوان عضوی از جامعه هنری ایران که در فضای جمهوری اسلامی فعالیت می‌کند، نمی‌تواند هر خط قرمزی را بشکند و به هر خاشاکی بچسبد تا نامش را در سر خط خبر‌ها باقی نگه دارد.

در سال‌های اخیر برخی بازیگران سینمای بدنه ایران حساب خود را از جامعه هنری کشور جدا کرده‌اند و به دامن سایت‌های شرط‌بندی و جنجال‌سازی با استفاده از بی‌اخلاقی بی‌حد و مرز درغلتیده‌اند.

این گروه از هنرمندان عملا دیگر هنرمند نیستند بلکه وسیله‌ای برای پول‌سازی از طریق صنعت جلب توجه رسانه‌های زرد شده‌اند.

سحر قریشی به‌عنوان بازیگری که در سینمای بدنه ایران محبوبیتی دارد اگر بخواهد راه همان افراد را دنبال کند، دیگر باید با سینمای ایران خداحافظی کند.

ممکن است بتوان از تتمه محبوبیت ناشی از بازی در چند فیلم سینمایی چند صباحی بهره برد، اما این توجهات روزی که خیلی دور نیست ته می‌کشد و آن وقت دیگر پشیمانی سودی ندارد.

تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اگر بدانید سکته مغزی نمی‌کنید! اگر بدانید سکته مغزی نمی‌کنید!
انجمن سکته مغزی آمریکا (ASA) با صدور دستورالعملی جدید، از کادر درمان در این کشور خواسته است عوامل خطر سکته مغزی همچون فشار خون بالا، کلسترول بالا، قند خون بالا و چاقی را به صورت منظم بررسی و پایش کنند.
اخبار جدید استیو ویتکاف چیست؟ اخبار جدید استیو ویتکاف چیست؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در امور خاورمیانه در آستانه دور ششم مذاکرات غیر مستقیم میان تهران - واشنگتن، بار دیگر با حمایت از اسرائیل، زیاده خواهی‌های کشورش درباره غنی سازی اورانیوم و نیز هراس از برنامه دفاعی موشکی جمهوری اسلامی ایران را تکرار کرد.
توپ طلای فوتبال ایران در دست‌های مهدی طارمی توپ طلای فوتبال ایران در دست‌های مهدی طارمی
مهدی طارمی، ستاره فوتبال ایران و عضو باشگاه اینتر، اولین توپ ‏طلای فوتبال ایران را به خود اختصاص داد. ‏
سیاه بازی جدید کاظم صدیقی سیاه بازی جدید کاظم صدیقی
رحمت الله بیگدلی: صدیقی به عزیزی گفته بود تو بگو خودسرانه باغ ازگل را به نام صدیقی زدم.
دارایی‌های ایرانیان مقیم آمریکا دارایی‌های ایرانیان مقیم آمریکا
در گزارش پیش رو به بررسی جزئیاتی از زندگی، دارایی و فعالیت‌های اقتصادی برخی از کارآفرینان ایرانی ساکن آمریکا پرداخته‌ایم.
انتقال HPV از استخر و سرویس بهداشتی عمومی انتقال HPV از استخر و سرویس بهداشتی عمومی
استاد بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران با انتقاد از انتشار اطلاعات نادرست درباره ویروس HPV در شبکه‌های اجتماعی، بر لزوم نظارت و آگاه‌سازی عمومی تأکید کرد.
تعداد کودکان کار ایرانی بیشتر از اتباع است تعداد کودکان کار ایرانی بیشتر از اتباع است
معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: سال گذشته ۱۲ هزار و ۶۶۳ نفر از کودکان کار از خدمات بهزیستی بهره‌مند شدند و ممکن است در برخی استان‌ها تعداد کودکان اتباع بیشتر باشد، اما در مجموع کشوری، تعداد کودکان کار ایرانی بیشتر است.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر