کد خبر: ۴۵۲۷۳
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۷

یادداشت دکتر بهاری فر مدیرعامل شرکت بیمه حکمت صبا به بهانه برگزاری نمایشگاه الکامپ

دیگر زمان آن فرا رسیده صنعت بیمه از وضعیت «تشخیص و پرداخت خسارت» به وضعیت هوشمندانه «پیش‌بینی و پیشگیری» تغییر حالت دهد و این تغییر استراتژیک را فقط با انجام اقدامات مؤثر در مسیر تحول دیجیتال و از طریق توسعه هوش مصنوعی در صنعت بیمه می‌توان پی گرفت.
یادداشت دکتر بهاری فر مدیرعامل شرکت بیمه حکمت صبا به بهانه برگزاری نمایشگاه الکامپ

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه حکمت صبا؛این تغییری است که به‌زودی هوش مصنوعی در صنعت بیمه رقم خواهد زد، تغییری که شرایط را برای تمام رشته‌های بیمه عوض خواهد کرد و مسلم است که در این فضای دینامیکی دیگر خبری از نرخ مصوب و سایر متغیر‌های سنتی صنعت بیمه نخواهد بود.
برای مثال باید برای تغییر حالت رانندگی توسط انسان یا ربات در خودرو‌های جدید، نرخ بیمه و میزان پرداخت خسارت آن نیز تغییر کند حتی اگر مسیر دیگری را برای رسیدن به مقصد انتخاب شد نیز شرایط پوشش بیمه با توجه به میزان شلوغی و میزان ریسک در مسیر جدید نیز باید تغییر کند. شاید وقت آن رسیده باشد برای تعیین نرخ بیمه مسئولیت و رسیدگی به خسارات آن نیز از ابزار هوشمند در متاورس برای بازرسی مجازی شرایط استفاده کرد. باید قبول کرد در حال حاضر صنعت بیمه از یک بیمه‌گر هوشمند فاصله دارد و تنها با تخفیف‌های متوالی رقبا با یکدیگر در این بازار روزگار می‌گذرانند، اما می‌توانیم این تخفیف‌های مکرر که در زمان بروز حادثه آرامشی را به دنبال نخواهد داشت را با مؤلفه‌هایی برای حفظ زیست‌بوم صنعت بیمه به ترتیب زیر جایگزین کرد.

کشف تقلب: تشخیص کلاه‌برداری‌های پیچیده و کشف ادعا‌های دروغین در صنعت بیمه، یکی از بزرگ‌ترین چالش‌ها است. تصادفات ساختگی، آتش‌سوزی‌های خودخواسته، اموال سرقتی دروغین، هزینه‌های چند برابر تعمیرات و صورت‌حساب‌های درمان و… از جمله این تقلبات هستند با استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در صنعت بیمه از طریق یادگیری ماشین می‌توان از این دست تخلفات جلوگیری کرد و الگو‌های تکراری تخلف را از صنعت بیمه زدود. ارزیابی ریسک:بیمه یک تجارت مبنی بر شناخت و ارزیابی ریسک است اکنون ابزار‌های هوش مصنوعی مانند یادگیری ماشین، یادگیری عمیق، فناوری بینایی کامپیوتر، اینترنت اشیا می‌تواند به شناسایی این خطرات کمک کند و فرآیند پذیره‌نویسی را تسریع بخشد. باید خاطر نشان کرد ارزیابی و قیمت‌گذاری ریسک مستلزم تحقیقات گسترده است و می‌توان به جای تکیه بر تعاملات حضوری برای ارزیابی ریسک، بیمه‌گران الگوریتم‌های فناورانه را جایگزین کنند تا فرآیند‌ها هوشمند، دقیق، سریع و کارآمد شوند.

شخصی‌سازی قیمت‌ها: به‌منظور قیمت‌گذاری دقیق‌تر، هوش مصنوعی می‌تواند داده‌ها را مؤثر و دقیق جمع‌آوری کند. به این ترتیب شرکت‌های بیمه می‌توانند از این داده‌ها به‌منظور تعیین نرخ‌های انحصاری به هر فرد استفاده کنند در واقع ارزیابی ریسک دقیق‌تر به معنای حق بیمه مناسب‌تر برای هر فرد است؛ و باید توجه داشت بیشترین تفاوت در صنعت بیمه در فضای هوشمند آینده فقط در شخصی‌سازی قیمت‌هاست به این ترتیب با داده‌های بیشتر می‌توان شاهد سفارشی‌سازی محصولات و پرداخت هزینه‌های مناسب‌تر بود. باید قبول کرد که آینده نه چندان دور الگوی احترام به مشتری تغییر خواهد کرد و دیگر بر پایه توجه به نیازها، ترجیحات و سبک زندگی متفاوت و انحصاری آن‌ها استوار خواهد بود؛ بنابراین مشتریان فردای صنعت بیمه انتظار دارند که سیاست‌های شخصی، برنامه‌های وفاداری و توصیه‌هایی بر اساس ترجیحات و ویژگی‌های فردی خود داشته باشند. می‌توان به موارد بالا موضوعات مرتبط به توسعه فناوری در صنعت مالی توسط بلاک چین‌ها را نیز به عنوان یک ارزش‌افزوده در صنعت بیمه اضافه کرد و دنیای بزرگ‌تری را ترسیم کرد.
ضرورت توسعه صنعت بیمه با استفاده از فناوری نوین
آنچه مسلم است صنعت بیمه برای به‌روز بودن و توسعه نیاز به استفاده از فناوری‌های جدید، به‌منظور ایجاد مزیت رقابتی، سهولت در ارائه خدمات بیمه‌ای در کلیه مراحل دارد باید با ظهور و توسعه فناوری‌های جدید با تفکری سیستمی و بنیادین مسیر درست را طی کند تا بتوان در مسیر تحول دیجیتال در زیست‌بوم صنعت بیمه به «کسب‌وکار متمرکز بر کلیک» دست یافت.

برچسب ها: بیمه حکمت صبا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟ پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟
پسر ستارخان که افسر بازنشسته ارتش بود، از مدتی پیش گرفتار سرطان شد و در خانه خود بستری گردید. وی چندی پیش برای معالجه به انگلستان رفت و در یکی از بیمارستان‌های لندن بستری شد، اما تلاش پزشکان برای معالجه وی به جایی نرسید.
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم
وزیر امور خارجه در سخنانی در پایان سفر به مسکو، ضمن ارزیابی مثبت مذاکرات خود با رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه روسیه گفت: هفته آینده برای رایزنی با مقامات چین به پکن سفر می‌کنم.
جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد
در قلب خارطوم، جایی که دو رود بزرگ نیل آبی و نیل سفید به یکدیگر می‌پیوندند، جزیره‌ای قد برافراشته که روایت‌گر پیوندی هزارساله میان انسان، طبیعت و فرهنگ است. توتی، جزیره‌ای ناشناخته، اما پررمز، امروز به نماد تاب‌آوری فرهنگی در برابر بلایا و درگیری‌ها بدل شده و بهانه‌ای شده تا در روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی، از تجربه‌ای آفریقایی برای نجات میراث‌فرهنگی در خطر بیاموزیم.
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش
کریس کلمبوس، کارگردان فیلم محبوب «تنها در خانه ۲»، می‌گوید صحنه هفت‌ثانیه‌ای از حضور رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ در این فیلم برایش به «نفرین» تبدیل شده و بابت این سکانس پشیمان است.
اکران فیلم توقیفی لیلا حاتمی بعد ۴ سال اکران فیلم توقیفی لیلا حاتمی بعد ۴ سال
فیلم «پیرپسر» به کارگردانی اکتای براهنی به‌زودی در سینما‌های کشور اکران می‌شود.
برگزیده
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان! اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان!
حقوق فروردین بازنشستگان کارگری برخلاف رویه‌ی معمول همیشگی، به روز‌های آخر ماه (۳۰ و ۳۱) موکول شده است؛ این در حالیست که بازنشستگان کارگری، آخرین حقوقی که گرفته‌اند مربوط به ۲۰ تا ۲۵ اسفند سال قبل است و مبلغ عیدی پایان سال آنها هم فقط ۳ میلیون تومان بوده است.
بانک سپه هک شده بود؟ بانک سپه هک شده بود؟
رئیس مرکز ملی فضای مجازی درباره نشت اخیر اطلاعات بانک سپه گفت: اتفاق اخیر هک نبوده بلکه سرقت داده بوده است، خوشبختانه به نتایج خوبی درباره این موضوع رسیده‌ایم که به‌زودی اعلام خواهد شد.
صفحه خبر بالای تصاویر