کد خبر: ۴۵۲۳۳
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۹

صدور شناسنامه المثنی پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری

رئیس سازمان ثبت احوال از صدور شناسنامه المثنی پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در هفته جاری خبر داد.
صدور شناسنامه المثنی پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری

مخاطب ۲۴- هاشم کارگر؛ معاون وزیر کشور و رئیس سازمان ثبت احوال با اشاره به اینکه ادارات ثبت احوال سراسر کشور در روز انتخابات از آغاز تا پایان ساعت رای‌گیری پاسخگوی مراجعین بوده‌اند، اظهار کرد: در این راستا ۵۰ هزار خدمت هویتی به شهروندان ارائه شد که از این میزان، تعویض بیش از ۱۳ هزار جلد شناسنامه مستعمل و المثنی و صدور شناسنامه جدید از جمله این خدمات بوده است.

کارگر افزود: در همین راستا پاسخگویی به ۲۳ هزار استعلام شماره ملی و یا استعلام اطلاعات هویتی رأی‌دهندگان در شعب اخذ رای و تحویل بیش از یک هزار کارت هوشمند ملی به مراجعین از دیگر خدمات ارائه شده توسط ادارات ثبت احوال در سراسر کشور بوده است.

بیشتر بخوانید

معاون وزیر کشور و رئیس سازمان ثبت احوال گفت: ثبت احوال به عنوان عضو اصلی ستاد انتخابات کشور، با فراهم‌سازی زیرساخت خدمات الکترونیک، بستر برگزاری انتخابات و احراز هویت الکترونیک رای‌دهندگان را فراهم کرد، که این امر نقش موثری در تسریع و تسهیل برگزاری روند انتخابات داشته است.

وی اضافه کرد: ادارات ثبت احوال سراسر کشور در هفته‌های منتهی به انتخابات با افزایش ساعات کاری و همچنین سرعت بخشی در ارائه خدمات هویتی به مراجعین نسبت به صدور شناسنامه‌های تعویضی و المثنی مراجعین اقدام کرده‌اند تا خللی در حضور مردم صورت نگیرد.
کارگر خاطرنشان کرد: سازمان ثبت احوال کشور در روز انتخابات و در راستای پاسخگویی به مشکلات هویتی احتمالی در ۳ سطح مختلف در ستاد سازمان، ادارات کل ثبت احوال استان‌ها و ادارات ثبت احوال سراسر کشور، پاسخگوی استعلامات ستاد انتخابات کشور و رفع مشکلات هویتی احتمالی مراجعین بوده‌اند.

برچسب ها: شناسنامه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مبلغ جریمه ورود غیرمجاز به طرح ترافیک تغییر کرده است؟ مبلغ جریمه ورود غیرمجاز به طرح ترافیک تغییر کرده است؟
تعرفه‌های جدید طرح ترافیک تهران از ۱۰ خرداد رسما اجرا شد و تغییرات تازه‌ای را به همراه آورد که واکنش‌های زیادی در میان شهروندان و کارشناسان برانگیخت.
از وسایل داخل کوله پشتی دانش آموزان خبر دارید؟ از وسایل داخل کوله پشتی دانش آموزان خبر دارید؟
گرایش دانش‌آموزان به مصرف دخانیات با ابزار‌هایی نوظهور، در حال رشد است؛ آمار‌ها و واقعیت‌ها این موضوع را تأیید می‌کنند و صدای زنگ خطر در مدرسه‌ها هنوز خاموش است.
معمای جدیدی به نام سووشون! معمای جدیدی به نام سووشون!
«با تنگ شدن راه تنفس این سریال‌ها، این مخاطب نه به سوی صداوسیما، بلکه به سراغ محتوای خارجی خواهد رفت و این گزاره‌ای است که توسط مطالعات علمی (نظیر نظرسنجی کشوری مرداد ۱۴۰۰ ایسپا) نیز به اثبات رسیده است.»
گرما با سرطان بانوان ارتباطی دارد؟ گرما با سرطان بانوان ارتباطی دارد؟
طبق یک مطالعه جدید، همزمان با افزایش دما در کشور‌های خاورمیانه و شمال آفریقا در دو دهه گذشته، مرگ و میر ناشی از سرطان در میان زنان نیز افزایش یافته است.
ماهسون به ایران می‌آید؟ ماهسون به ایران می‌آید؟
ماهسون (خواننده ترکیه‌ای) برگزاری کنسرت در ایران را تکذیب کرد.
نیویورک تایمز در خصوص رابطه ایران و آمریکا افشاگری کرد! نیویورک تایمز در خصوص رابطه ایران و آمریکا افشاگری کرد!
نیویورک‌تایمز اعلام کرد: ویتکاف پیشنهاد کرده یک کنسرسیوم منطقه‌ای برای تولید انرژی هسته‌ای ایجاد شود که ایران، عربستان سعودی، سایر کشور‌های عربی و ایالات متحده را دربر می‌گیرد.
نگران طراحی سوالات امتحانات نهایی نباشید توسط معلمان رسمی و با صلاحیت انجام خواهد شد! نگران طراحی سوالات امتحانات نهایی نباشید توسط معلمان رسمی و با صلاحیت انجام خواهد شد!
رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش با رد شایعات مربوط به حضور چهره‌های غیرآموزشی در طراحی سوالات امتحانات نهایی گفت: تنها دبیران رسمی با تحصیلات مرتبط و سابقه معتبر مجاز به طراحی سوالات هستند.
برگزیده
نیویورک تایمز در خصوص رابطه ایران و آمریکا افشاگری کرد! نیویورک تایمز در خصوص رابطه ایران و آمریکا افشاگری کرد!
نیویورک‌تایمز اعلام کرد: ویتکاف پیشنهاد کرده یک کنسرسیوم منطقه‌ای برای تولید انرژی هسته‌ای ایجاد شود که ایران، عربستان سعودی، سایر کشور‌های عربی و ایالات متحده را دربر می‌گیرد.
نکات مهمی که کاظم غریب آبادی به گروسی یادآوری کرد! نکات مهمی که کاظم غریب آبادی به گروسی یادآوری کرد!
کاظم غریب آبادی با بیان اینکه گزارش اخیر مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مورد فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای ایران بر برخی ادعا‌های بسته شده گذشته تمرکز دارد، گفت: این گزارش با هدف استفاده سیاسی برخی کشور‌ها تهیه شده است.
عراقچی به گروسی در رابطه با دخالت‌های اروپا چه گفت؟ عراقچی به گروسی در رابطه با دخالت‌های اروپا چه گفت؟
رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان، به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر