کد خبر: ۴۵۲۲۰
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۴

تأخیری در پرداخت حق‌التدریس معلمان نداریم

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: حق‌التدریس معلمان تا اردیبهشت پرداخت همچنین حقوق معلمان خرید خدمات تا پایان اسفند تسویه شده است.
تأخیری در پرداخت حق‌التدریس معلمان نداریم

مخاطب ۲۴- علی فرهادی؛ سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در پرداخت اضافه تدریس یا همان حق‌التدریس معلمان به روز هستیم، اظهار کرد: حقوق خرداد معلمان که پرداخت شد اضافه تدریس اردیبهشت به همراه آن واریز شد این در حالی است که در مقطعی از زمان ۷ ماه تأخیر در پرداخت حق‌التدریس داشتیم.

وی افزود: طی برنامه‌ریزی صحیح در وزارت آموزش و پرورش و همکاری سازمان برنامه و بودجه و دولت در پرداخت حق‌التدریس معلمان تأخیر نداریم.
فرهادی به صداوسیما گفت: حقوق معلمان خرید خدمات تا پایان اسفند تسویه شده است و حقوق فروردین نیز به‌زودی واریز خواهد شد. حق‌الزحمه امتحانات دی ماه ۱۴۰۲ نیز پرداخت شده است.

پرداخت پاداش پایان خدمت تا مرداد

بیشتر بخوانید

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: پاداش پایان خدمت بازنشستگانی که فرودین تا مرداد سال ۱۴۰۲ بازنشسته شده‌اند تا به امروز پرداخت نشده است و سعی می‌کنیم تا مرداد امسال پرداخت شود، پس از آن پاداشت پایان خدمت بازنشستگان سال ۱۴۰۲ پرداخت خواهد شد.

فرهادی درباره اعمال نشدن افزایش دومیلیون تومانی حقوق سرایداران مدارس در احکام گفت: حقوق سرایداران مبتنی بر قانون پرداخت شده است. با سازمان برنامه و بودجه هماهنگ کردیم تا مبلغی تحت عنوان کمک معیشتی برای آن‌ها در نظر گرفته شود که سال گذشته یک میلیون تومان بود و امسال به دو میلیون تومان افزایش یافت و با حقوق تیرماه معوقات مربوط به ماه‌های فروردین، اردیبهشت و خرداد پرداخت خواهد شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران! ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران!
سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ! جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ!
یک روزنامه نگار آمریکایی که در خصوص ادعا‌های مطرح شده مبنی بر تغییر جنسیت همسر ماکرون تحقیق می‌کند به سخنان ترامپ در این خصوص اشاره کرد.
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در واکنش به تصمیم جمهوری سلامی ایران برای تعلیق همکاری با آژانس تصریح کرد: منتظر اطلاعات رسمی بیشتر از سوی ایران هستیم.
برگزیده
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۲ تیر) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
صفحه خبر بالای تصاویر