کد خبر: ۴۵۲۰۱
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۱

دیدار طیب‌نیا با پزشکیان

علی طیب نیا وزیر اقتصاد دولت اول روحانی از مسعود پزشکیان حمایت کرد. طیب نیا که به تازگی با پزشکیان دیدار کرده، قرار است به عنوان فرمانده اقتصادی پزشکیان نقش آفرینی کند.
دیدار طیب‌نیا با پزشکیان

مخاطب ۲۴- طیب نیا که به تازگی با پزشکیان دیدار کرده، قرار است به عنوان فرمانده اقتصادی پزشکیان نقش آفرینی کند.

در دوران طیب نیا، تورم در ایران به هشت درصد رسید موضوعی که باعث شده از این اقتصاددان به عنوان یکی از موفق‌ترین وزرای اقتصادی پنحاه سال اخیر یاد شود.

علی طیب نیا وزیر اقتصاد دولت یازدهم در گفت‌وگویی در حاشیه دیدار با پزشکیان عنوان کرد: مردم سرزمین ما روز‌های سختی را پشت‌سر می‌گذارند؛ تورم لجام گسیخته، رشد پایین درآمد ملی، فقر گسترده و فساد و بیکاری جوانان به‌خصوص جوانان تحصیلکرده و به طور خاص بانوان این کشور شرایط بسیار سختی را برای مردم شریف ما فراهم کرده است.

وی ادامه داد: درک این مسائل و ضرورت مقابله با آن‌ها و تسکین آلام مردم وظیفه هر شهروند شرافتمندی است که خودش را در برابر این آب و خاک مسئول می‌داند.

بیشتر بخوانید

طیب نیا خاطرنشان کرد: جامعه ما از سال‌های دور از مشکلات ساختاری ساختاری رنج می‌برد که به طور خاص می‌توان به دولتی بودن و نفتی بودن اقتصاد ایران اشاره کرد و این مشکلات ساختاری در کنار سوء تدبیر مدیران و دولت‌ها و درکنار تحریم‌های ظالمانه‌ای که توسط ستمگران مستکبر بر ما تحمیل شده است شرایط بسیار سختی را برای مردم ما فراهم کرده است

وی تصریح کرد: بعنوان یک معلم اقتصاد و به‌عنوان یک شهروند ایرانی از درد و رنج مردم به طور کامل آگاهی دارم و وظیفه خود می‌دانم که برای تسکین آلام مردم دخالت و فعالیت موثری داشته باشم.

دولت‌ها در گذشته همگی شعار و وعده مقابله با تورم و بیکاری و رکود اقتصادی را داده‌اند، اما چرا در این مسیر توفیقی بدست نیاورده‌اند

چرا جز یکی دو دوره کوتاه مدت توفیقی نداشته ایم

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی
رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا دستور بررسی مجدد مجوز اقامت دائم شهروندان چندین کشور از جمله ایران را صادر کرده است.
کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان
آلمان به‌تازگی از زیردریایی گری شارک (Greyshark)، نسل جدید پهپادهای زیرآبی خود رونمایی کرده است. این سیستم‌های خودکار، نظارت بر زیرساخت‌های دریایی را بدون دخالت انسان متحول خواهند کرد.
قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول
قیمت متوسط بازار آزاد و قیمت نمایندگی خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ را در جدول زیر مشاهده نمایید. این قیمت‌ها به تومان بوده و روزانه به‌روزرسانی می‌شود.
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
برگزیده
مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید
رهبر معظم انقلاب اسلامی امشب در سخنانی تلویزیونی خطاب به ملت عزیز ایران، با تاکید بر ضرورت تقویت و استمرار قدرتمندانه بسیج در نسل‌های پی در پی به‌عنوان «یک ثروت بزرگ، حرکت همگانی و عامل افزایش قدرت ملی»، ناکامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را در تحقق هیچ یک از اهداف حمله به ایران، نشانه شکست بدون تردید آنها خواندند
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر