کد خبر: ۴۵۱۷۲
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۳
پزشکیان:

همه آنان که نیامدند و همچنان در تردید از اثربخشی رأیشان ماندند، پاره تن ایران عزیزند

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در بیانیه‌ای اعلام کرد: گامی دیگر تا انتخاب نهایی مانده است. مشارکت مؤثر شما در میدان انتخابات مرحله دوم، این گام دوم را استوار می‌کند و پس‌ازآن گام بلندی دیگر با هم بازهم برای ایران
همه آنان که نیامدند و همچنان در تردید از اثربخشی رأیشان ماندند، پاره تن ایران عزیزند

مخاطب ۲۴- انتخابات ریاست جمهوری- مسعود پزشکیان- نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در بیانیه‌ای اعلام کرد: گامی دیگر تا انتخاب نهایی مانده است. مشارکت مؤثر شما در میدان انتخابات مرحله دوم، این گام دوم را استوار می‌کند و پس‌ازآن گام بلندی دیگر با هم بازهم برای ایران.

بیشتر بخوانید

در متن این بیانیه آمده است.

بسم الله الرحمن الرحیم

ملت شریف و بزرگوار ایران

مشارکت معنادارتان در انتخابات مبارک باد. شما با رأی آگاهانه خود باز برای ایران آمدید و یا نگران شدید. خداوند بزرگ را سپاس می‌گویم که توان اندک مرا مایه ابراز توانمندی بی‌حد یکایک شما قرار داد تا باهم از رنج‌های متعدد یکدیگر بگوییم و به چرخه پیشرفت و توسعه ایران بیندیشیم.

همه آنان که آمدند و آگاهانه دست به انتخاب زدند، چه به من رای دادند، چه به رقیبان من، فرصتی نو برای شنیدن صداهای‌شان و دیدن توانایی‌های‌شان آفریدند.

همه آنان که نیامدند و همچنان در تردید از اثربخشی رأیشان ماندند، هر دو پاره‌های تن ایران عزیزند و دل در گرو تحقق عدالت و آزادی و پیشرفت برای ایران دارند و ایران را از آن همه ایرانیان می‌دانند.

گامی دیگر تا انتخاب نهایی مانده است. مشارکت مؤثر شما در میدان انتخابات مرحله دوم، این گام دوم را استوار می‌کند و پس‌ازآن گام بلندی دیگر با هم بازهم برای ایران.

یک هفته فرصت است تا باز گفتگو کنیم و دغدغه‌ها و نگرانی‌ها و حتی نقد‌ها و اعتراض‌های مشترک را به رفتار سیاسی مشترکی برسانیم.

گام بعد از پیروزی در انتخابات، گام بازگشت منتخب مردم به مردم و بازخوانی همه اصول و آرمان‌هایی است که ملت در این سال‌ها از زبان اسلام و انقلاب خود شنیده است: گام بازگشت به عدالت گم شده و تأمین آزادی‌های محدود شده و رفع موانع پیشرفت همه جانبه ایران، گام اصلاح رویکرد‌های نادرست و رویه‌های نامناسب حکمرانی در جهت خواست و رضایت عموم مردم؛ پس، چون فراغت یافتی، باز گامی به پیش گذار: فَإِذَا فَرَغْتَ فَانْصَبْ وَإِلَى رَبِّکَ فَارْغَبْ.

ملت آگاه ایران.

در ایام انتخابات دیدید و شنیدید که وعده بی‌پایه ندادم و بیشتر گفتم که به برنامه‌ها و وعده‌های فراموش‌شده در دولت برمی‌گردم؛ به فصل حقوق ملت در قانون اساسی و به سند چشم‌انداز ٢٠ ساله ایران که به تأیید مقام معظم رهبری هم رسیده است و بنا داشت ایران را طی ۴ برنامه توسعه به مقام اول منطقه و مقام شایسته در جهان برساند.

گفتم به عدالت برمی‌گردم، چون دیده‌ام و می‌بینم که احساس تبعیض و بی‌عدالتی و از دست رفتن فرصت‌های برابر غالب ایرانیان را در همه زمینه‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی نگران و ناراضی و گاه ناامید کرده است.

گفتم به آزادی برمی‌گردم، چون دیده‌ام مداخله‌های نابجا و فراقانونی که گاه موجب وهن اسلام و انقلاب و نظام و نادیده گرفتن شأن و کرامت انسان و اجتماع شده است. زنان و جوانان و صاحبان اندیشه و دانش و فرهنگ و هنر و اقوام و پیروان مذاهب و سرمایه‌گذاران و کارآفرینان هریک به‌گونه‌ای خواستار اصلاح و بهبود وضع موجودند. ایران را نمی‌توان به یک رنگ در آورد و نسل‌ها و خواسته‌های نو را نمی‌توان نادیده گرفت.

گفتم به حفظ و احیای منابع توسعه ایران برمی‌گردم، چون فرسایش و ناترازی‌های حوزه آب، انرژی، محیط‌زیست و اقلیم جدی است. گفتم به عدالت اقتصادی برمی‌گردم، چون بهبود معیشت مردم و تأمین یک زندگی معمولی برای عموم شهروندان اولویت یافته است.

گفتم به تنش‌زدایی در سیاست خارجی و حل مسئله تحریم‌های ظالمانه بر پایه اقتدار ملی و تعامل سازنده برمی‌گردم، چون راه‌حل مسائل اقتصادی و توسعه ایران، ابتدا از سیاست می‌گذرد. من می‌دانم مسائل پیش رو و آینده ایران دشوار و بعضاً مزمن و پیچیده است؛ اما در فضای امید و اعتماد و همبستگی و مشارکت شما، گره‌ها می‌تواند باز شود.

رأی شما در این مرحله به من باری سنگین بر دوش من گذاشت. من متعهدم که به اعتماد شما خیانت نکنم؛ شما به من رأی دادید، چون گفتم: در همه‌جا راست گفته‌ام و دروغ نمی‌گویم؛ از هیچ امتیاز ویژه‌ای بهره نگرفته‌ام و به هیچ فسادی میدان نمی‌دهم. گفتم: زمام اداره و اصلاح امور را برای احقاق حقوق ملت و رفع تبعیض‌ها و بی‌عدالتی‌ها به قانون و امر کارشناسی و خرد جمعی می‌سپارم. گردنم همچنان در گرو این گفته‌هایم است و از این پس هم میثاقم با شما پایبندی به این رأی شما برای ایران خواهد بود. پس از انتخاب هم هرجا دیدید از مسیر اخلاق و انصاف و قانون یا پیگیری خواست شما خارج شدم، با مطالبه و انتقاد و اصلاح مرا به موضع حق و عدل برگردانید.



من از آن روز که به‌عنوان نماینده شما، رئیس‌جمهور و پاسدار قانون اساسی شوم، خود را متعهد به اجرای فرمان امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام به مالک اشتر می‌دانم، آن‌جا که می‌گوید: «باید برگزیده‌ترین وزیران تو کسانی باشند که سخن تلخ حق را به تو بیشتر گویند و در آنچه انجام می‌دهی و یا آنچه می‌گویی و خدا آن را برای دوستانش نمی‌پسندد و کمتر یاری ات کنند و به پارسایان و راستگویان بپیوندند و آنان را چنان بپرور که تورا فراوان نستایند و با ستودن کار بیهوده‌ای که نکرده‌ای خاطرت را شاد ننمایند، که ستودن فراوان موجب خود پسندی شود و به سرکشی منجر گردد.

مردم فهیم ایران؛ نتیجه انتخابات رقابتی و موثر پیروزی گفتگو و مدارا بر قهر و بدبینی، پیروزی کنش بر کناره‌گیری، پیروزی آشتی و اجماع ملی بر تنازع و اختلاف است. مبنای رأی نهایی شما پیروزی نگاه به آینده در برابر ماندن در گذشته، پیروزی خلق فرصت‌ها در برابر خلق تهدیدهاست. پس بیایید برای ایران، برای بازگشت و تعمیم عدالت و آزادی، رضامندانه یا منتقدانه، گامی دیگر به پیش بگذاریم، که به گفته فردوسی بزرگ: «اگر کشور آباد داری به داد، بمانی تو آباد و از داد شاد».

بیایید در پیشبرد خواسته‌های عدالت‌خواهانه خود در جامعه و در حکومت باهم بازی کنیم نه در برابر هم. بیایید که پنجره امید را برای آینده بازتر کنیم. راه من راه پیشبرد خواسته‌های ملی و تامین منافع ملی از طریق اجماع ملی و بازگشت به مردم است و دولت من دولت وفاق ملی برای پاسخگویی به ملت و عبور از بحران‌ها خواهد بود.

در این مقام من همان مسعود پزشکیان خواهم بود که شناخته‌اید؛ پزشک مردم و وزیر دولت اصلاحات و نماینده صریح مردم، هم صدای بی‌صدایان و خاک پای ملت ایران. از شما می‌خواهم که در ورای هر نگرش و نقد سیاسی فرصت انتخاب پیش رو را از دست ندهیم و کار را نا تمام نگذاریم. امروزمان سخت است، اما می‌توانیم آینده‌مان را با لطف خداوند و حضور موثر و رأی معنادار در مرحله دوم روشن‌تر کنیم.

خدایا چنان کن سرانجام کار

تو خوشنود باشی و من رستگار

مسعود پزشکیان

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال
قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ نه تنها مسیر تیم‌ها را مشخص کرد، بلکه آغازگر شور و هیجان بی‌سابقه‌ای در فوتبال جهان شد. با حضور ۴۸ تیم، سه میزبان و ساختار تازه، این رقابت‌ها رکوردشکن خواهد بود و تجربه‌ای بی‌نظیر برای هواداران سراسر جهان رقم خواهد زد.
پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی
این تساوی در حالی رقم خورد که برنده این بازی شانس مستقیم صدر جدول بود. البته استقلالی‌ها با همین تساوی هم رده اول را حفظ کردند اما فرصت تعمیق اختلاف با دیگر مدعیان را از دست دادند.
«زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد «زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد
معاون حمل‌ونقل شهرداری تهران اعلام کرد: در روزهای آلودگی شدید هوا، طرح زوج‌وفرد به‌صورت سراسری و از درب منازل اجرا می‌شود.
دوربین‌های پرچمدار جدید چینی ویوو X۳۰۰ پرو دوربین‌های پرچمدار جدید چینی ویوو X۳۰۰ پرو
نتایج بررسی دوربین ویوو X۳۰۰ پرو منتشر شد و دنیای موبایل را شگفت‌زده کرد. این پرچمدار جدید با ترکیب دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی زایس و یک باتری غول‌پیکر، عملاً استاندارد‌های سال ۲۰۲۶ را جابه‌جا کرده است.
ظاهر جدید ستاره پرسپولیس برای بازی دربی ظاهر جدید ستاره پرسپولیس برای بازی دربی
محمد عمری، مهاجم پرسپولیس که این فصل در پست جدید خود در کنار علی علیپور یکی از زوج‌های اصلی خط حمله سرخپوشان را تشکیل داده، با تغییر استایل ظاهری خود آماده نبرد حساس دربی برابر استقلال می‌شود.
پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی
متن استعفای پژمان بازغی و سام درخشانی پس از پذیرفته نشدن کناره‌گیری‌شان حذف شد.
برگزیده
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید
رهبر معظم انقلاب اسلامی امشب در سخنانی تلویزیونی خطاب به ملت عزیز ایران، با تاکید بر ضرورت تقویت و استمرار قدرتمندانه بسیج در نسل‌های پی در پی به‌عنوان «یک ثروت بزرگ، حرکت همگانی و عامل افزایش قدرت ملی»، ناکامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را در تحقق هیچ یک از اهداف حمله به ایران، نشانه شکست بدون تردید آنها خواندند
صفحه خبر بالای تصاویر