کد خبر: ۴۵۱۴۷
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۹

مدیرعامل، مدیران ارشد و کارکنان گروه خودروسازی سایپا رای خود را به صندوق انداختند

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا به همراه جمعی از مدیران ارشد، در اولین دقایق شروع رای گیری با حضور در شرکت سایپا رای خود را به صندوق ثابت مستقر در این مجموعه انداخت.
مدیرعامل، مدیران ارشد و کارکنان گروه خودروسازی سایپا رای خود را به صندوق انداختند

مخاطب24:همزمان با ۸ تیرماه و برگزاری چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری، جواد توسلی مهر به همراه جمعی از مدیران عامل شرکت‌های گروه، معاونان، مدیران ارشد و کارکنان این مجموعه خودروسازی، با حضور در محل صندوق ثابت مستقر در شرکت سایپا، رای خود را به صندوق انداخت.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا پس از انداختن رای خود در صندوق ثابت مستقر در شرکت سایپا گفت: خداوند در قرآن می‌فرمایید هر قومی سرنوشتش دست خود او است، ما می‌توانیم سرنوشت خود را تعیین و انتخاب کنیم یا اجازه دهیم سرنوشت ما را تعیین کنند.

توسلی مهر افزود: یکی از مهمترین موضوعاتی که سرنوشت ما را در کشور مشخص می‌کند، حضور در انتخابات است، امروز زمانی نیست که غفلت کنیم و باید در این عرصه مهم حضور پیدا کنیم و سرنوشت خودمان را تعیین کنیم.

او خاطرنشان کرد: از جمله اقشاری که در سرنوشت دولت و انتخابات نقش موثری دارند، کارگران هستند و در عرصه کارگری، تیراژ تولید مهمترین موضوع است که جزو خطوط قرمز ما است و کاهش تولید به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

مدیرعامل گروه سایپا افزود: کلید نجات کشور تولید است که کارگران عزیز ما در این عرصه بسیار خوب عمل کردند، همچنان که در این حوزه صیانت کردند و سرنوشت خودشان را مدیریت کردند، با حضور گسترده در این انتخابات می‌توانند سرنوشت کشور را مشخص کنند و امیدواریم که روز‌های خوب و خوشی را پیش رو داشته باشیم.

شایان ذکر است، با توجه به حضور کارکنان در شیفت کاری در گروه سایپا و با تاکید مدیرعامل گروه مبنی بر استقرار صندوق رای گیری جهت اخذ رای و ایجاد مشارکت گسترده کارکنان و کارگران خط تولید گروه سایپا در انتخابات، برای اولین بار، یک صندوق ثابت در شرکت سایپا و سه صندوق سیار در شرکت‌های پارس خودرو، زامیاد و مگاموتور آرای همکاران را جمع آوری می‌کنند.

حضور این صندوق‌ها در سطح گروه سایپا با استقبال گسترده کارگران خط تولید و کارکنان مواجه شد و همزمان با حضور مدیران ارشد گروه سایپا در پای صندوق رأی، بسیاری از کارکنان حاضر در شیفت کاری جمعه، با حضور پرشور، آرای خود را به صندوق انداختند.

همچنین مجموعه گروه خودروسازی سایپا در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پویش همه می‌آییم به شکل گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی، فضای مجازی و همچنین برنامه‌های مختلف و جشن عید غدیر از همکاران دعوت کردند که در این انتخابات حضور گسترده پیدا کنند.

برچسب ها: سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چهره‌های جدید استقلال مشخص شد چهره‌های جدید استقلال مشخص شد
مسئولان باشگاه استقلال که نمی‌خواهند به دلیل ادامه حضور در جام‌حذفی از بازار نقل و انتقالات عقب بیافتند، مذاکره با چند بازیکن را آغاز کردند و با پنج آبی‌پوش تاثیرگذار به توافق رسیدند.
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین! مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین!
یک شبکه روسی جزئیات عجیب و خواندنی از گفتگوی ترامپ و پوتین را منتشر کرد.
پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست
پیام نیازمند دروازه‌بان سپاهان سرانجام قرارداد خود را با پرسپولیس نهایی کرد.
برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم
مسعود پزشکیان با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.
بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است
هم‌زمان با روز ملی جمعیت، بازدید از قلعه «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد.
سردار آزمون آقای گل آسیا شد سردار آزمون آقای گل آسیا شد
مهاجم ایرانی شباب الاهلی علی‌رغم غیبت در دو بازی نیمه نهایی و فینال لیگ قهرمانان آسیا به عنوان آقای گلی این رقابت‌ها دست یافت.
برگزیده
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه
مزارع گلستان سال‌هاست که رویای کشت مجدد پنبه را به فراموشی سپرده‌اند؛ محصولی که بیش از ۱۰۰ سال پای ثابت اقتصاد خطه گلستان بود و به ناگاه در اواخر دهه ۷۰ به دلیل صدور مجوز‌های واردات الیاف و پنبه، فقدان حمایت‌های دولتی و نبود خرید تضمینی، رفته‌رفته در مزارع گلستان کم‌رنگ شد و جای بوته‌های سفیدرنگ چشم‌نواز پنبه را شالی، کلزا و گندم پر کرد.
شرکت مخابرات ایران، شتاب‌دهنده سرمایه‌گذاری در اقتصاد دیجیتال شرکت مخابرات ایران، شتاب‌دهنده سرمایه‌گذاری در اقتصاد دیجیتال
هم‌زمان با هفته ارتباطات و روز جهانی ارتباطات، نگاهی دوباره به جایگاه صنعت ICT در پیشرفت کشور، بیش از هر زمان دیگری ضروری به نظر می‌رسد. این حوزه که در دنیای امروز، پیشران توسعه اقتصادی، اجتماعی و حتی فرهنگی کشورهاست، نیازمند نگاهی آینده‌نگر و سرمایه‌گذاری هوشمندانه در زیرساخت‌هاست؛ و در این میان، شرکت مخابرات ایران با سابقه‌ای چند دهه‌ای در توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، نقشی ممتاز و بی‌بدیل ایفا می‌کند.
صفحه خبر بالای تصاویر