کد خبر: ۴۵۰۳۹
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۸

صدیقی: حضور در انتخابات سرنوشت ملت را مشخص می‌کند

خطیب نماز جمعه این هفته تهران خطاب به نمازگزاران، گفت: حضور در انتخابات، سرنوشت شما را تعیین می‌کند و اثر رأیتان مشابه اثر رأی رهبری خواهد بود.
صدیقی: حضور در انتخابات سرنوشت ملت را مشخص می‌کند

مخاطب ۲۴- حجت‌الاسلام کاظم صدیقی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته تهران، گفت: انتخابات بیعت با خدا، دین، امام زمان، امام راحل، شهدا و پرچم‌دار دین و الگوی تراز ما در دوران غیبت؛ آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای است.
وی با بیان اینکه در ۴۵ سال گذشته مرتب مردم به صحنه آمدید و با علی بیعت کردید و با بیعت خودتان ولایت را تعمیق و ملیت و جمهوریت خودتان را تثبیت کردید، اظهار کرد: بنابراین مسئله انتخابات، مسئله اول ایران است.
خطیب نمازجمعه این هفته تهران تصریح کرد: جمهوریت و اسلامیت با خون هزاران پاک‌باخته توحید، امضا شده است.
صدیقی خطاب به مردم، گفت: شما در انتخابات با شهدا بیعت می‌کنید. نظام با جمهوریت خودش در دنیا احساس سرافرازی می‌کند.
وی اضافه کرد: حضرت علی (ع) با آن عظمتش، چون حمایت مردم را نداشت مجبور به صبر کردن تلخ و جانکاه شد.
خطیب نماز جمعه تهران با تأکید بر اینکه ملت ایران دست و بازوی امام‌زمان و رهبری هستند، گفت: موقعیتی که حضرت علی (ع) از آن برخوردار نبود، همین است، همراهی مردم با نظام به فضل الهی موجب برداشته‌شدن همه مشکلات و موانع خواهد شد.
صدیقی همچنین خطاب به نمازگزاران، تصریح کرد: حضور در انتخابات، سرنوشت شما را تعیین می‌کند و اثر رأیتان مشابه اثر رأی رهبری خواهد بود.
وی ادامه داد: حضور در انتخابات در حفظ امنیت و افزایش آن تاثیرگذار است. دشمن نمی‌تواند به شما ضربه بزند، اما وای از آن روزی که علی تنها بماند، در آن صورت مردم گرفتار ظالمان می‌شوند.
خطیب نمازجمعه این هفته تهران در بخش دیگری از سخنانش ضمن گرامیداشت سالروز هفتم تیر، گفت: هفتم تیر، روز غلبه خون بر شمشیر و غلبه جمهوری اسلامی است.

بیشتر بخوانید

صدیقی اضافه کرد: در این روز، ۷۲ نفر از بهترین مسئولان کشور خونشان را پای انقلاب ریختند.
وی همچنین تأکید کرد: سالار این شهدا، شهید بهشتی بود که به فرموده امام (ره)، یک ملت بود؛ او پنجه به روی هیچ‌کسی نمی‌انداخت و در خدمت، بردبار بود.
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه شهید رئیسی همان ویژگی‌های آیت الله بهشتی را داشت، به خصوص در دغدغه‌مندی مردم، اظهار کرد: اگر نگویم شهید بهشتی بی‌نظیر بود، کم نظیر بود.
صدیقی اضافه کرد: بنی‌صدر و جندیان ملی‌گرا، شهید بهشتی را منزوی کردند و به ایشان تهمت زدند، به‌نحوی‌که ایشان را گوشه‌نشین کردند، اما خون او موجب شناخته‌شدن خودش و جلای انقلاب اسلامی شد.
وی تأکید کرد: شهید بهشتی هم در فقه، مجتهد بود و هم در عرفان، عارف بود و هم در حکمت و فلسفه، صاحب‌نظر بود؛ ایشان نسبت به امامت و ولایت «منم‌منم» نداشت.
خطیب نماز جمعه این هفته تهران افزود: آیت‌الله شهید بهشتی خدمتگزار بی‌ادعا و همیشه در صحنه و متعبد بود.
صدیقی با بیان اینکه شهیدان بهشتی و رئیسی برای ما تراز، الگو و مدل هستند، گفت: رئیس‌جمهور منتخب، علاوه بر داشتن ویژگی‌های عمومی باید اصلح باشد.
وی با طرح این پرسش که اصلح کیست؟، گفت: اعتقاد رئیس‌جمهور به اعتقادات شما بسیار مهم است. رئیس‌جمهور باید همچون شهید بهشتی عقیده به مبانی انقلاب داشته باشد و شهید رئیسی نیز این‌طور بود.
خطیب نمازجمعه این هفته تهران اضافه کرد: آیت‌الله بهشتی، رهبری را مقتدای خودش می‌دانست.
صدیقی با تأکید بر اینکه رئیس‌جمهور باید کارایی، انرژی و کفایت لازم را داشته باشد تا بتواند مثل شهید بهشتی فعالیت کند، گفت: رئیس‌جمهور باید عاشق مردم باشد.
خطیب نماز جمعه تهران، تصریح کرد: نفرت روزافزون و لعنت الهی بر رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایت‌کار که از جنایت‌های رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند.

برچسب ها: نماز جمعه
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.